Seminar Pembongkaran Rahsia & Teknik Perniagaan Percetakan - Sabah
Zash Management - Thu 30/Aug/2012 2:53pm [Last Comment]
Peluang kepada semua yang berminat mencungkil RAHSIA & mempelajari TEKNIK menjana keuntungan TINGGI melalui perniagaan percetakan, walaupun anda sebenarnya:

- Tiada MODAL yang Banyak!!
- Tiada PENGALAMAN yang luas dalam bidang percetakan!!
- Tiada KEMAHIRAN dalam bidang rekaan grafik / mengendali mesin cetakan moden!!
- Tiada PREMIS perniagaan yang strategik!!
- Tiada KEBERANIAN menanggung risiko yang tinggi!!

Seminar ini akan diadakan:

Tarikh : 08 September 2012 (Sabtu)
Masa : 09.00 pagi hingga 05.00 petang
Tempat : Bilik Seminar, Bangunan K.U.B, Putatan Central Plaza, Putatan Sabah.
Yuran : RM169 SAHAJA

Sekiranya berminat, sila SMS:
< DAFTAR > < SPRTPP > < NAMA > < NO. KAD PENGENALAN > < ALAMAT > & hantar ke 016-585 3659

Daftar SEGERA!! Tempat Adalah TERHAD!!!

(Peserta seminar ini juga layak untuk menyertai Program PERINTIS yang diwujudkan oleh pihak Zash Management (ZaMan) bagi mendapat bimbingan berterusan agar mengecapi KEJAYAAN dalam PERNIAGAAN PERCETAKAN).

*info lanjut, sila layari:
http://www.facebook.com/pages/Zash-Management/228246660526103?ref=ts#!/events/350104278404756/

Niche: Kursus Dan Seminar | Kedai Fotostat Dan Cetakan
 
1. Al Khaffi - Mon 3/Sep/2012, 11:02am
salam..ingin taw ada tak seminar ni akan diadakan di sandakan ?  
2. Zash Management - Tue 4/Sep/2012, 3:29pm
Terima Kasih atas pertanyaan tersebut,pihak kami sememangnya mempunyai perancangan untuk membuat seminar ini di Sandakan & Tawau,namun masih belum dipastikan tarikh sebenarnya lagi.Sekiranya anda berminat untuk mengikutinya di Sandakan nanti,sila emailkan < BOOKING > < SPRTPP > < SANDAKAN > < NAMA > < NO. KAD PENGENALAN > < ALAMAT > < NO. TELEFON > ke zashmanagement@gmail.com .Pihak kami akan segera memaklumkannya setelah mendapat kepastian tarikh sebenar bagi seminar tersebut disana.  
3. Abu Ahmad - Tue 4/Sep/2012, 9:24pm
Ada tak diadakan kursus spt ini disemenanjung? Sy bminat..tq  
4. Mohd Izhan - Wed 5/Sep/2012, 1:47pm
info details . plz call 0195385105 mr izhan  
5. Ayin 9 - Wed 5/Sep/2012, 4:15pm
salam,

sapa mau buka stokis produk kesihatan unicity? modal cuma rm2800 sahaja. detail produk www.cepatkurus.com  
6. Zash Management - Thu 6/Sep/2012, 2:37pm
Terima kasih atas minat Tuan Abu Ahmad.Boleh saya tahu area tuan di semenanjung?.....kepada Tuan Mohd Izhan, pihak kami akan segera menghubungi anda.Terima Kasih.  
7. Adrie 2 - Fri 14/Sep/2012, 2:11am
salam .. saya berminat dengan seminar ini ada lagi kah seminar seperti ini akan di buat???di kk atau di area kota belun atau di area kota marudu??  
8. Inunuo - Sun 16/Sep/2012, 9:57pm
http://pilinews.com/get
Pelaburan emas cukup menguntungkan  
9. Zash Management - Tue 18/Sep/2012, 12:29pm
Adrie 2 ..atas permintaan ramai,seminar ini bakal diadakan kembali pada 29hb september 2012 dilokasi yang sama..namun yurannya adalah RM179 sahaja.untuk info lanjut,sila klik like di fan page kami :
http://www.facebook.com/pages/Zash-Management/228246660526103?ref=hl
Terima Kasih  
10. Russell - Wed 26/Sep/2012, 12:05pm
ni mcm edata jer..pena dngar tp xberkesempatan join time kat kl  
11. Cool78 - Mon 3/Aug/2015, 1:38pm
Berminat nak tambah pendapatan tanpa menjual produk,tanpa jumpa orang dan tanpa maintain bulan2..segera peluang masih terbuka untuk anda modal Rm50 ja tapi pendapatan berlipat ganda segera daftar..whtsp 0135516344  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..