Seluar Jeans Levis Ori. Dari Kilang.
Hazwan 2 - Fri 23/Apr/2010 8:28pm [Last Comment]
sape2 nak seluar jeans levi's ori,juz contact me k..memang ori..bukan tipu atau siam..x percaya meh tgk sendiri..nak beli secara borong pon boleh..tq..

Niche: Pemborong Pakaian Lelaki
     
  1. Hazwan 2 - Fri 23/Apr/2010, 8:42pm
    ni my phone..ape2hal nanti contact k..0134010945..hazwan-levi's..  
  2. Kae Ismadi 2 - Fri 23/Apr/2010, 10:24pm
    rm bpe 1 helai?brand ape?  
  3. Fara 11 - Sat 24/Apr/2010, 6:35am
    ini reject punyakan? kalau baru mana bleh dpt rm20... bgtaulah lebih detail..  
  4. Suhaila 4 - Sat 24/Apr/2010, 8:57pm
    harga dari berapa?saiz pula dari berapa ke berapa?zamila30@yahoo.com.my  
  5. Sareh Khairul Bin Sareh Saad - Sun 25/Apr/2010, 1:34pm
    leh x bg detail utk hrg borong bg kesemua saiz dan patern  
  6. Hazwan 2 - Sun 25/Apr/2010, 9:25pm
    ismadi:sy letak rm150..boleh nego..kalu berminat,kita jumpe..
    fara:bukan reject..baru punya..ori macam kedai..kalu u berminat,sms i..
    suhaila:sehelai sy letak rm150..boleh nego lagi..kalu minat leh sms sy..
    sareh:semua saiz ada..kalu nk hrga borong,sms sy..senang nk bncang..  
  7. Suhaila 4 - Mon 26/Apr/2010, 4:17pm
    hazwan,awak kat area mana?penghantaran macam mana pula?  
  8. Hazwan 2 - Mon 26/Apr/2010, 8:39pm
    suhaila:saya area kl ni je..petaling jaya..kalau nak hantar 1 helai,saya charge rm7..kalu byk2,boleh bincang lain..  
  9. Maznin - Mon 3/May/2010, 1:14am
    sila hantar katalog dan harga pada email...
    maznin.hamzah@yahoo.com  
  10. Abe Watanabe - Tue 18/May/2010, 12:34pm
    bole hantar katalog berserta harga borong kepada saya tak? emailkan pada abewatanabe82@gmail.com terima kasih atas kerjasama anda  
  11. Iesirc - Fri 21/May/2010, 1:19am
    plzz sent me catalog and price at iesirc@yahoo.com...  
  12. Fadzil 4 - Sat 22/May/2010, 10:46am
    hazwan...send email kat sya detail pruduk ni model,jenis kain(vintage/raw),model n hrga borong/runcit,minima kuantiti,n buatan mana? dan lain2 yang berkenaan...tq
    at mfadzil.harun@gmail.com  
  13. Lee 10 - Sun 30/May/2010, 4:52pm
    nak catalog boleh
    iruzumaz@yahoo.com  
  14. Datd - Sat 10/Jul/2010, 4:42am
    nak catalog boleh
    mohd_adzrul03@yahoo.com  
  15. Manz 3 - Mon 19/Jul/2010, 7:09pm
    nak catalog
    email kat rmanztwu@gmail.com  
  16. Wany - Tue 20/Jul/2010, 12:35am
    nk tgk katalog bole...sertakan hrga borong skali..
    kuza_lavender@yahoo.com  
  17. Faris 7 - Sun 22/Aug/2010, 3:24am
    email catalog pls
    email d4rksid3s@yahoo.com  
  18. Zack 20 - Mon 6/Sep/2010, 5:40pm
    boleh saya tahu buatan mana?murahnyer...sila email saya catalog.saya ada kedai pakaian. zeckerz@hotmail.com  
  19. Siti 53 - Wed 8/Sep/2010, 2:35pm
    nak catalog boleh
    siti.aminah.md@gmail.com

    tq  
  20. Bobstan001 - Wed 8/Sep/2010, 2:41pm
    catalog plezzz
    bobstanlyc@gmail.com  
  21. Transmeta - Sun 19/Sep/2010, 2:32pm
    Sy pn nk
    transmeta7@yahoo.com  
  22. Shahrir Morni - Sat 2/Oct/2010, 5:55am
    Betul ori bro, kalau saya niaga dekat kedai saya, kementerian tak tangkap ke. Harga berapa, kalau borong berapa. Tlg bro bagi jenis, kauntiti, saiz dan harga. Tq. Bro  
  23. Zenzib - Tue 5/Oct/2010, 2:25pm
    tolong emel zenzib@hotmail.com  
  24. Joe 24 - Thu 28/Oct/2010, 2:55pm
    emel katalog..nk tau harga ngn pattern... padil_joe@yahoo.com.my  
  25. Asmah 5 - Fri 24/Dec/2010, 12:57pm
    salam,

    nak tau harga borong, jenis, size, patern, ktt

    dewasa/budak

    > wtd9400@yahoo.com

    0126339947  
  26. Fzimam - Fri 24/Dec/2010, 1:23pm
    detail please...
    kat mana leh nak tengok barang.. boleh jumpa??  
  27. Hasnan 9 - Thu 2/Jun/2011, 3:40pm
    kat area mana ni.saya berminat nak berniaga jeans dan sekarang tengah cari pembekal.tolong emailkan harga dan katalog pada saya boleh tak.azman_nan07@yahoo.com serta bagi alamat tempat yang boleh saya kunjungi  
  28. Hairul 9 - Sat 14/Jan/2012, 8:55pm
    emel harga dan katalog boleh?
    suhaidayahya@yahoo.com  
  29. Din 143 - Fri 27/Jan/2012, 9:10am
    plzz sent me catalog and price at dincps@yahoo.com  
  30. Faizul 22 - Mon 30/Jan/2012, 8:20pm
    berminat...email kat saya..faizul_6476@yahoo.com  
  31. Mohamad Yani - Tue 26/Jun/2012, 3:34pm
    Salam En Hazwan tolong hantar gambar atau catalog ke sriutama2000@yahoo.com  
  32. Castello 6 - Tue 31/Jul/2012, 4:17am
    kat area mana ni.saya berminat nak berniaga jeans dan sekarang tengah cari pembekal.tolong emailkan harga dan katalog pada saya d castello8767@yahoo.com serta bagi alamat tempat yang boleh saya kunjungi  
  33. Zuna 4 - Tue 22/Jan/2013, 8:22am
    boleh tak emailkan katalog dan harga termasuk kos harga penghantaran ke sarawak? Kalau nak dpt harga borong mesti order dlm jumlah berapa helai? mohon emailkan detail kepada zunagoh@yahoo.com  
  34. Azhar 343 - Mon 15/Apr/2013, 2:43pm
    Sesiapa nk seluar jean origenal... Saya boleh bagi murah murah... Ni origenal from bangladish dan india. Untuk buat tempahan sbb insyaallah saya ingin ambil stok kami yang baru sampai.. Boleh call untuk ordder dulu takut stok habis .. Baju branded ori dari bangladish..pun kami ada ..kepada anda yang susah nak mencari baju marvel ori dari bangladish pun kami ada.. Semua jenama saya ada ..yang datang ni direct bangladish saya bagi harga murah murah.. Boleh ordder untuk borong sahaja... Seluar jean/ baju lelaki & perempuan dewasa Call saya encik azhar 0166714774.  
  35. Pablo7366 - Sun 12/May/2013, 12:55pm
    email kan sy katalog das7366@yahoo.com  
  36. Noraini 143 - Thu 24/Oct/2013, 11:03pm
    Sy nk cari pemborong levis original redjcet,,dr colombia,,mexico @mane2 pun ok
    Email kn sy deatil @contct no kt sy
    Ain.aini@hotmail.my  
Page 1   (Total 36 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.