*SEGERA: Mencari Pelabur/Rakan Niaga Untuk Pasaraya Serbaneka
Kamaruzzaman 2 @ Pasaraya Serbaneka
Thu 28/Mar/2013 9:10am [Last Comment]
Salam Warga Majalah.com,

Disini, saya akan terangkan secara ringkas tentang Pasaraya saya...

* telah beroperasi sejak June 2012
* berdekatan dgn 2 IPTA
* keluasan 7 sublot pintu kedai
* 100% perniagaan bumiputra
* dilengkapi dgn semua kemudahan yang setanding dgn pasaraya2 lain seperti kelengkapan cctv, system POS, penghawa dingin, rack, freezer, chiller dan sebagainya

Tujuan mencari Pelabur/Rakan Niaga:
* untuk meningkatkan lagi perniagaan sedia ada untuk bersaing agar setanding dgn pasaraya2 yang lain

Berminat??
Sila berikan Email atau Nama Facebook anda, saya akan hantar keterangan lanjut secara terperinci...

Sekian, Terima Kasih...

Niche: Kedai Runcit Dan Serbaneka
 
1. Nor Zalipah Binti Zailan - Thu 28/Mar/2013, 9:15am
MINAT NAK TAHU DETAILS DULU..SILA EMAILKAN KE SAYA zalipah@takaful-ikhlas.com.my  
2. Kamaruzzaman 2 - Thu 28/Mar/2013, 10:06am
saya sudah email. tq  
3. Airist Management Resources - Thu 28/Mar/2013, 11:55am
Salam...

sila emailkan pd sy... airistmr@gmail.com

nak tau juga lokasinya di mana??

wassaalam  
4. Kamaruzzaman 2 - Thu 28/Mar/2013, 5:44pm
Saya sudah email k. tq  
5. Kamaruzzaman 2 - Thu 28/Mar/2013, 7:25pm
BERITA BAIK
Sekiranya anda memperkenalkn sesiapa saja yg brminat utk invest dlm perniagaan saya, saya akan bagi komisen berdasarkan nilai pelaburan...

1%. sekiranya anda TIDAK MELABUR;
2% sekiranya anda MELABUR

Cth:
Rm15k x 1% = Rm150.00
Rm15k x 2% = Rm300.00

Apa anda perlu buat??
Anda hanya menerangkan secara ringkas berdasarkan Table yg saya akan email...

Konsep??
Amat2 jelas dan tiada unsur2 penipuan... anda boleh kaji sendiri apa yang anda akan perolehi...

Berminat??
Sila nyatakan email anda... TQ  
6. Miakswak - Fri 29/Mar/2013, 11:19am
email ke miakswak@gmail.com sekali...
Minimum brapa and keuntungan kedak ni.. thank's  
7. Kamaruzzaman 2 - Fri 29/Mar/2013, 12:12pm
Saya sudah email... sebarang prtanyaan sila maklumkan kepada saya.

Terima kasih kerana sudi mgetahui perniagaan saya...  
8. M Hadari - Sat 30/Mar/2013, 12:23pm
hadarimohdzar@yahoo.com  
9. Kamaruzzaman 2 - Sat 30/Mar/2013, 2:21pm
Saudara Hadari, saya sudah email keterangan lanjut yang brkaitan....

sila cek dalam spam sekiranya x trdapat pada inbox email anda  
10. Aisya 35 - Sat 30/Mar/2013, 10:41pm
assalam maaf tumpang ..saya aisya pengedar perfume..saya nak tumpang letak perfume kerete/bilik 7ml rm10....kalau tuan/puan berminat boleh hubungi.,0122304183  
11. Adi 129 - Mon 1/Apr/2013, 12:10am
emailkan kpd sy juga....keterangan lanjut tntang kedai ni... rosmawwar@gmail.com  
12. Kamaruzzaman 2 - Mon 1/Apr/2013, 9:27am
Adi 129: saya sudah email keterangan lanjut.. sila cek inbox or spam email anda. TQ  
13. Project2013 - Mon 1/Apr/2013, 11:31am
sent ke mybudget2013@gmail.com tq  
14. Kamaruzzaman 2 - Mon 1/Apr/2013, 5:36pm
saudara project... bukan ke saudara mencari pelabur jugak??  
15. Lex383 - Mon 1/Apr/2013, 8:36pm
Kami pembekal daging ayam frozen.
berminat email uniteam383@yahoo.com,
ayamhijrah.blogspot.com.  
16. Kamaruzzaman 2 - Tue 2/Apr/2013, 11:32am
Tiada masalah sekiranya pelabur membuat loan utk pelaburan... Ini kerana phk com akan membayar balik wang pelaburan secara bulanan kepada pelabur dlm masa 4 tahun... dalam masa yg sama juga pelabur akan mendapat keuntungan dr comp.

info lanjut... sila letak alamat email anda utk mengetahui keterangan lanjut...  
17. Mohd Norzairiey - Tue 2/Apr/2013, 3:30pm
email detail ke norzairiey69z@gmail.com  
18. Kamaruzzaman 2 - Thu 4/Apr/2013, 12:49pm
Mohd, saya sudah email keterangan lanjut... tq  
19. Issarahman - Sat 6/Apr/2013, 6:01pm
Salam. Email ke issa2766@yahoo.com  
20. Douglas Seng - Sun 7/Apr/2013, 11:33pm
Hi Boleh saya dapat detail lagi email saya d.yangseng@gmail.com  
21. Umie 36 - Tue 9/Apr/2013, 8:31am
salam.. email ke umie4429@yahoo.com.my  
22. Kamaruzzaman 2 - Tue 9/Apr/2013, 9:39am
salam saudara/i... saya sudah email table investment... sila rujuk table brkenaan.. dan pilih berapa pelaburan anda k.  
23. Alam Sutera Jati - Tue 9/Apr/2013, 9:54am
Salam tuan/puan kami pembekal produk IKS secara Consignment. Banyak produk-produk pilihan. Jika tuan/puan berminat boleh hubungi saya. Terima kasih

Zam 01126606083  
24. Nour Nour - Fri 12/Apr/2013, 10:07am
salam
email : mynour86@gmail.com
thanks  
25. Free Business - Sat 13/Apr/2013, 11:57pm
peluang menambah pendapatan d memiliki kedai sandiri...
sertai kami d cosway farmasi....
berminat hubungi...
noor:011-28186780
email:znur_chama@ymail.com  
26. Emma 132 - Tue 16/Apr/2013, 8:02pm
Ubah hidup anda dengan menjalankan perniagaan melalui pembukaan kedai eCosway. Dengan MODAL PERMULAAN hanya Rm 5100..mimpi boleh menjadi kenyataan. Utk keterangn lanjut sila emel emmakerolz@gmail.com  
27. Zack 365 - Wed 17/Apr/2013, 12:39pm
sy agak berminat blh bg detail kt sy, email metafora_82@yahoo.com.my  
28. Zubaidah Kabir - Fri 19/Apr/2013, 2:36pm
Sila email kat saya zubaidah_kabir@yahoo.com atau face book zubaidah_begam@yahoo.com (zu kas)  
29. Hazhakam - Fri 26/Apr/2013, 2:30pm
sila email kat saya hazhakam@yahoo.com  
30. Kent 15 - Fri 26/Apr/2013, 3:06pm
sila email dengan lebih lanjut kepada saya yus1303@yahoo.com  
31. Rabiaah Ramzan Khan - Sun 28/Apr/2013, 12:18pm
sila email dengan lebih lanjut kepada saya rabiaahramzan@yahoo.com  
32. Mohammad Azlan 2 - Mon 13/May/2013, 12:08pm
email kpd saya details..HitLer_ibaNeZ@yahoo.com...tq  
33. Nor Puspalela Annuar - Thu 16/May/2013, 9:00am
Sila emailkan details

puspa_mora@yahoo.com

tq  
34. Muhamad Najib 2 - Thu 16/May/2013, 6:17pm
salam tumpg lalu..sy ad machine cashier seperti dguna dlm pasaraya mudah dgunakn utk stock check brg dan untung rugi perniaga..br dgunakn dlm sethn..nk jual dlm 3.5k berminat call 0106061428  
35. Zarul Anuar - Fri 17/May/2013, 8:13am
Melancu g sambil bekerja di Australia dengan pendapatan yg lumayan antara rm300-rm400 sehari.dapatkan info dari www.petikbuah.info  
36. Farouq 6 - Tue 21/May/2013, 1:49pm
Salam mr,
Sy berminat utk melaksanakan kedai runcit serbaneka sebagai rakaniaga tetapi bukan sbg pelabur.
Sy inginkan details tentang perniagaan tersebut
Mr plz emel pd sy - inova123456789@gmail.com
Sekian, wasalam
Tq  
37. Che Noraziah - Fri 24/May/2013, 10:16am
emailkan utk sy diddyedry@yahoo.com  
38. Zahidj - Wed 29/May/2013, 4:03pm
sila email detail ke ebarang.net@gmail.com  
39. Akma 66 - Wed 29/May/2013, 5:05pm
email @shuzakma@yahoo.com.my  
40. Kusaini57 - Mon 17/Jun/2013, 9:56pm
Sdra Kamaruzzaman2, tolong email detail kepada saya kusainipangat@gmail.com atau call 0198765429  
41. Adan 6 - Tue 18/Jun/2013, 6:34pm
salam..
sila emel kan secara detail..
terima kasih..

riccotrader@gmail.com  
42. Zainol 15 - Sun 23/Jun/2013, 3:04pm
saya boleh support ikan ,udang segar.jv tak payah keluar capital  
43. Ahhaog - Wed 26/Jun/2013, 7:28pm
berminat menjual top up? hubungi saya di ahhatopup.blogspot.com  
44. Fizan 10 - Thu 4/Jul/2013, 6:40pm
salam...e mail sya...zanstoner@yahoo.com
thanks  
45. Haji Din 2 - Mon 19/Aug/2013, 10:11pm
Saya sangat berminat nak beli bisness tuan. Sila beri keterangan lanjut kepada saya. mkamar92@gmail.com atau call saya 0164217866  
46. Lya 9 - Wed 28/Aug/2013, 2:09pm
email kan ke kproduk@rocketmail.com thank you  
47. Mohd Nazrin Bin Abdul Rahim - Thu 26/Dec/2013, 12:20am
Sila emailkan ke cashfornaz@gmail.com  
48. Nhyemas Celup 24k - Wed 12/Feb/2014, 1:52pm
Assalamualakum,saya abdullah berminat utk bekerjasama dengan en.sila tel/whataap 0193212419 saya untuk temujanji,saya ada strategi bagaimana nk besarkan perniagaan en.  
49. Nhyemas Celup 24k - Wed 12/Feb/2014, 1:54pm
sila email kepada saya di abdullahyop@irssb.com.my  

Page 1   (Total 49 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..