Sedang Mencari Rakan Kongsi/JV Perniagaan Konvensional
Onemalaysianboy - Mon 25/Feb/2019 8:29am
Perniagaan Konvensional doakan Saye Jumpe Dengan yg Mencari Dibuka Juga Kpd Introducer Seluruh Malaysia.. 

1) sedang mencari rakan kongsi/jv bela belut.. 24 ringgit sekilo.. anggaran 40000 kaki persegi (1 ekar) bersamaan 240000k.. pengagihan join venture 80/20.. saiz kawasan 3 ekar.. grup marketing sediaada.. 

2) tanah 3 ekar hendak join venture menjadi reban ayam tertutup.. kawasan tanah rata.. dua lot dari depan (jalan besar) jika ade idea hendak usahakn selagi jv tak kekal dialu² alukn.. (saye hendak buat rumah Agam.. 

3) dan tanah lot seluas 1 ekar suku di Pekan Kuala Selangor berhampiran tempat berkenaan:
a) berdekatan dengan kedai² lot.. enterpreneur lot shop.. 
b) kedai makan 24 jam (mamak stall)  
c) masjid utama pekan kuala selangor 
d) mc donald store berdekatan 
e) supermarket tesco 
f) courts mammoth 
g) bersebelahan taman perumahan mewah 
h) jalan reserve masuk dari dalam dan boleh terus keluar ke jalan besar.. 

4) kami sedang membuka peluang baru di dalam bidang baja organik sebagai bidang perniagaan baru anda.. harga 2 kg RM18.. harga retail (atau sebagai orang tengah saye bukak RM18.. boleh check harga dipasaran.. kebiasaan harga dipasaran ialah RM25 ringgit.. (harga daripada saye RM20 net).... harga dipasaran 25 ringgit.. kite kene ambil tindakan advance.. ekoran satu rumah mempunyai satu laman (sekiranya anda inginkn servis landskaping dan peralatan2 dan pembuatan landskap air terjun dan set untuk membuat landskap dilaman seperti pasu juga saye sediakan untuk pelanggan.. untuk anda sebagai saye bukak RM15 untuk retailer..

Berminat untuk retailer/dropshipper kami. boleh klik link dibawah

https://t.me/joinchat/EtgwhEzhGJE162ujFrs0YQ

5) projek mega restoran kapal cruise resort diatas tanah seluas 15 di banir tapah pertama di Malaysia berdekatan cameron highland sedang mencari funder/jv..
tujuan dan keutamaan projek:
perlancongan dan event² seperti event wedding (mempunyai spec dan premium event-yang ini support untuk aktiviti mingguan di restoran tersebut-tak termasuk food & and beverage dan shopping sector-seven eleven build in.. pawagam build in.. squash court build in.. dan aktiviti sukan yang lain juga disediakan.. (boleh buatkn jadual beriadah dan latihan utk para2 atlet seperti ahli sukan seperti squash.. renang.. bowling dan sebagainya.. boleh buat perniagaan ala2 onestop building shop ala2 shopping complex hypermarket dan pusat percutian (hotel) (dipenuhi dengan kemudahan seperti pengangkutan jokey dan akan didaftarkan program cuti2 malaysia)
- pusat peranginan 1 Diomand
- projek diatas tanah seluas 5 ekar
- 200 unit chalet untuk disewa dalam satu2 masa
- berdekatan dengan exit highway (memudahkan pelawat untuk mengunjungi)
- lokasi center of country
- anggaran projek RM200J

sekiranya ada yang berminat boleh hubungi saye 0137758186 (En. Alif)
ape² neogosasion boleh buat didalam talian.

@introducer juga dialu-alukan..
Additional t&c segala kos dari kertas kerja dan berkenaan dgn proaes dan progres berkenaan projek ditanggung oleh funder dan jv partnership..

https://jobseekers998.webnode.com/announcement-opportunity/?fbclid=IwAR33RqZ44uuuZnd9uB9YYJ7qQM6gbf04DcANXVQQlM9OrJrONBXO-qHiKQE....

Niche: Mencari Pelabur | Usahawan Tani | Penternak Ayam | Penternak Ikan | Bisnes Restoran
     
  1. Siddiq Roslan - Fri 8/Mar/2019, 3:01pm
    minat nak buat bisnes dobi layan diri tak?? ws saya 01123176616  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)