Sedang Mencari Bisnes/Perniagaan untuk Dijual di KL atau Selangor
Muhd 230 - Fri 17/May/2019 12:49pm [Last Comment]
Saya sedang mencari bisnes atau perniagaan yang hendak dijual di kawasan sekitar KL /Selangor.

Bisnes yang hendak dijual ini boleh sama ada masih beroperasi ataupun sudah tidak lagi beroperasi.

Saya boleh dihubungi/SMS/Whatapps di 019 323 6930

Sekian, terima kasih.

Selamat Berpuasa & Selamat Hari Raya.

Niche: Bisnes Untuk Dijual
     
  1. Suecca - Fri 17/May/2019, 1:39pm
    Boleh jual kek lapis  
  2. Mikeagogo - Fri 17/May/2019, 2:37pm
    Pet shop kt sepang  
  3. Warisan 7 - Fri 17/May/2019, 3:42pm
    Kami ada perniagaan perhotelan di tengah bandaraya Kuala Lumpur untuk dilepaskan. Profitable. Mudah diuruskan kerana mempunyai ramai penyewa bulanan. 40 bilik. Sebab nak jual kerana rakan kongsi ingin berpindah ke utara tanahair (sambung belajar) dan saya kekurangan masa kerana menguruskan bisnes sublet melebihi 100 unit bilik di kawasan selangor. Keterangan lanjut dan site view boleh hubungi saya: 0142307034  
  4. Warisan 7 - Fri 17/May/2019, 3:54pm
    Sorry terlupa.... Harga Jualan hanya RM180K (nego). Tidak perlu sebarang pengubahsuaian sebab semua sudah tiptop. Terima kasih  
  5. N 8 - Thu 23/May/2019, 11:06pm
    Jual Perniagaan 30 tahun Piala dan Cenderamata Korprate Ajar Cara Marketing,Pasang Piala,Printing Pendant dan lain,Ajar Cara Besarkan Perniagaan, Sewa Tempat* Dan Lain Lain RM70K* (Nego)
    0173817768  
  6. Wiza 2 - Sat 25/May/2019, 7:24am
    Boleh contact sya 601110034278 - Izham  
  7. Dakwatputih - Mon 3/Jun/2019, 2:08am
    apa yang anda akan dapat

    mesin banner challanger 3.2m
    mesin laser 6090 engraving
    mesin fotostat mp6000, mp7000, konica  c360
    mesin cop normal
    mesin cop flash stamp
    printer epson L800
    printer epson L210
    printer ricoh
    printer epson tx550 sublimation
    printer epson L800 id card
    fargo id card hdp5000
    mesin cuci printhead
    mesin roll laminate
    stapler heavy duty 2pcs
    mesin binding
    mesin manual potong kertas
    mesin button badge
    cctv 4 channel
    set pc  spec designer 2 pcs
    laptop  acer spec designer 1 pcs
    set heatpress 6 in 1
    huawei router
    telepon kedai
    peti sejuk
    stok tarpaulin
    stok A4
    stok artcard
    stok button badge
    stok medal
    stok trophy
    stok papan nametag
    stok magnet nametag
    stok tshirt
    stok sticker mirrorcoate
    stok sticker solvent
    stok sticker medal transparent
    stok sticker foil
    stok cop selfink, kayu, flashstamp
    stok ink banner (solvent)
    stok barangan sukan
    stok id card
    rak heavy duty 9
    rak display 2
    meja kaunter
    meja staff
    meja banner
    ada lagi stok lain yg x tersenarai

    -contact 3 kilang di china utk custom medal
    -contact 5 supplier medal di malaysia
    -contact 3 kilang baju custom di malaysia
    -contact supplier material banner
    -contact kilang printing semua jenis printing ( harga bisnes kad rm2.50 sekotak)
    -contact supplier alatan sukan terbesar di malaysia
    -contact supplier alatan outdoor terbesar di malaysia
    -contact supplier alat tulis
    -contact supplier tshirt -orensport, enzo, rightway, odeen,gildan,4square,alam fashion dll.
    -contact supplier baju uniforn

    *akan dibantu deal n register kat kilang2 n supplier ni supaya dapat harga rendah*

    2 designer merangkap pekerja mahir
    selalu ada pelajar praktikal dr universiti, kolej dan lain2.

    satu2nya kedai bumiputera yang mengeluarkan medal design sendiri dan supply ke kedai2 lain..saya ajar mcm mana nak keluarkan produk sendiri.

    hampir 60% sekolah di klang oder barang2 dari kedai ni terutama medal, tshirt dan alatan sukan, banner, alat tulis dan barang2 am.

    ada oder dr pejabat pendidikan daerah klang, gombak, petaling perdana, sabak bernam.

    ada oder2 online

    ada agen2 di terengganu, banting, dengkil, perak, johor yang membeli medal kosong dr kedai ni

    banner setiap hari ada oder

    customer walkin sentiasa ada

    latihan akan diberikan.

    senang cerita cuci kaki je start bisnes...yang penting jaga customer, jaga pekerja, jaga supplier..

    knp nak jual?
    sy terlalu banyak kerja , kerja hakiki, 2 bisnes serentak.. sampai kesihatan terganggu atas faktor usia kot.. ms muda2 dulu on je..larat je...hehe..susah nak pantau kedai n pekerja..kadang sampai 2 minggu x jenguk kedai..hanya mengharapkan kejujuran pekerja je..

    kedai dah 8 tahun beroperasi dan sangat dikenali...

    0133440454....  
  8. Mt Haulier - Tue 11/Jun/2019, 3:08pm
    Hello Tuan, budget tuan berapa ? saya ada syarikat pemborong gas untuk dijual masih beroperasi di selangor dgn lesen CSA, PDA, KPDNKK 200,000.00 kg. kalo tuan berminat blh call atau whatsapp saya :-
    Es 0126311356  
  9. Raja Azura Binti Raja Arif - Sat 29/Jun/2019, 8:49pm
    Assalam
    Boleh wsap sy di 011-62304487
    Sy ada kedai di Kajang untuk dijual segera.Kedai amat berpotensi dan sudah ada pelanggan tetap.  
Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Utara Popular di Bandar Baru Bangi dan Laksa Kelantan
Apa beza Laksa Utara dan Laksa Kelantan? Ada berapa jenis laksa di Malaysia? Kami ke Gerai Ridup Rimba di Bandar Baru Bangi untuk menikmati laksa utara yang sedap dengan cendol yg ohsem. Gabungan 2 menu ini sangat sesuai dijadikan pakej bisnes makanan. Kami juga senaraikan 5 lagi laksa di Malaysia untuk video seterusnya nanti.
Makan Lemang To'ki dan Bakar Lemak di Kolam Air Panas Bentong
Mari kita belajar dari Lemang To'ki di Bentong cara beliau berniaga. Bisnes ini sesuai untuk sesiapa yang mempunyai tanah di kampung yang dekat dengan jalan besar. Di Bentong juga terdapat Kolam Air Panas popular dengan 3 peringkat kepanasan. Berendam dalam kolam ini dipercayai boleh menyihatkan kulit dan badan. Juga boleh membakar lemak lemang yg baru dimakan tadi :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)