Scrub, Mask dan Scrub di Atas Label Sendiri! Pakej Minima Bawah RM100!
Nazsofia - Tue 12/Jul/2016 9:38am [Last Comment]
Produk mask dan scrub berasaskan beras, campuran herba dan garam bukit aromaterapi, kami menyediakan ruang untuk individu dan syarikat untuk membina jenama sendiri menggunakan produk yang kami proses.

Untuk campuran bahan seperti diatas, modal permulaaan hanya dibawah rm100 sahaja

Produk adalah 100% Semulajadi, Natural, tiada langsung bahan kimia dan tahan lama !

Boleh digunakan pada kulit normal atau sensitif

Antara kelebihan produk mask dan scrub ini ialah

Mencerah dan merawat
pudarkan jeragat
merawat jerawat
kurangkan penghasilan minyak
melicinkan kulit
mengecilkan pori
tanggalkan kulit mati
melembut dan mencerahkan kulit
kembalikan keremajaan kulit dan banyak lagi

Juga boleh Add On Bahan pilihan seperti

Coffee
Temulawak
Susu
Green Tea
Oat
Lemon
Timun
Aloe Vera
Jambu Batu dan banyak lagi

Custom made pada kuantiti yang mampu milik !!

Boleh juga mengeluarkan scrub sahaja dengan bahan pilihan sendiri !

Sila hubungi kami untuk keterangan lanjut 0193269906 (what apps)

*kami adalah pengeluar bukan agen/dealer/stokis

contact direct hanya menggunakan no diatas, selain dari itu bukan dari kami, terima kasih..

Niche: Pengedar Produk Kecantikan | Pakej Perniagaan
 
1. Abebad - Wed 13/Jul/2016, 7:50am
sila emailkan ke saya detail mrbadrul.waler@gmail.com
terima kasih  
2. Fahmi 13 - Thu 14/Jul/2016, 3:39pm
emel detail ke fahmifxr@yahoo.com  
3. Lubukduit - Sat 16/Jul/2016, 7:52am
emai detail ke akhalib@gmail.com  
4. Hafiza Richf1 - Sun 17/Jul/2016, 1:10pm
email details nhz1977@gmail.com  
5. Oshine - Mon 18/Jul/2016, 12:11pm
salam..tumpang iklan tuan rumah..pomade label anda sendiri..rm300..pomade + sticker + flyers...ejen rm40 pomade + flyers...keterangan lanjut wasap 017 201 9939...tksh tuan rumah  
6. Auraeira Biz - Fri 29/Jul/2016, 5:07pm
email details auraeira@gmail.com  
7. Anje Lola - Tue 9/Aug/2016, 1:28pm
email detail please, di....


eila_ajiela@yahoo.com


Thanks!!  
8. Rhaihana - Thu 11/Aug/2016, 5:24pm
Hi, mohon emailkan details please ir_globalempire@yahoo.com  
9. Sakura 34 - Mon 15/Aug/2016, 10:16am
Salam. Mohon email detail ke butikpinksakura@gmail.com. Tq.  
10. Amy1729 - Sat 18/Feb/2017, 12:48pm
Wassap details 0182404129  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..