Saya Sedang Mencari Part Time @ Full Time. Gaji Berbaloi
Zairul Rwg - Fri 30/Sep/2011 2:42pm [Last Comment]
email saya nx_pantera91@yahoo.com

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Wan 361 - Fri 30/Sep/2011, 2:58pm
    ingin mulakan perniagaan pasar malam..pendapatan antara rm300-600 satu malam dengan menjual aiskrim goreng..pakej lengkap,terus boleh jual,area selangor dan kuala lumpur..maklumat lanjut hubungi wan 0122815152  
  2. Zairul Rwg - Fri 30/Sep/2011, 3:11pm
    wan brg2 tuh disediakan ke, kira saya boleyh buat perniagaan sendiri.. dan pendapatan dibayar macam mana.?  
  3. Sahril 4 - Fri 30/Sep/2011, 5:38pm
    berminat nak niaga burger?saya ada alatan nya..  
  4. Zairul Rwg - Fri 30/Sep/2011, 9:31pm
    sharil area rawang ke  
  5. Saiful 106 - Fri 30/Sep/2011, 10:18pm
    salam.jadi dealer jual topup pun o.k bro,keuntungan 3 in 1.
    (1)hasil jual topup anda
    (2)keuntungan cash antara RM10 ke RM100 bila anda mendaftarkan org atau yuran daftar anda tentukan sendiri
    (3) Dapat komisen hasil jualan topup downline anda.
    berminat sila email sy

    saifulhamdan@hotmail.com  
  6. Fadil - Fri 30/Sep/2011, 10:22pm
    ingin menjual starter pax U pax ...lumayan...

    sms/call
    0133546963  
  7. Daqismir - Sat 1/Oct/2011, 12:16am
    En. Shahril 4 - tinggal area mana..saya di Shah Alam  
  8. Sahril 4 - Sat 1/Oct/2011, 12:42am
    zairul rwg & daqismir : stall saya tu yang boleh lipat2 tu..kalau kamu berminat nak usahakan dipersilakan lah..  
  9. Din 48 - Sat 1/Oct/2011, 9:31am
    cuba yang ini ,orang klik pun kita dapat duit, layari: http://ezreload.my/klik/?affid=303  
  10. Perfume99 2 - Sat 1/Oct/2011, 9:39pm
    JAWATAN KOSONG
    GAJI RM800-RM1500 ++
    FULL TIME

    1.CUSTOMER SERVICE OPERATOR
    2.AKAUNTAN
    3.EXECUTIVE MARKETING(Dip. Business Management diutamakan)
    4.SALESMAN/SALESGIRL
    5.DESPATCH
    KELAYAKAN:
    -Min. SPM untuk Jawatan 1, 3, 4 dan 5
    -Sekurang-kurangnya Diploma Akademik untuk jawatan 2 dan 3
    *Bagi Jawatan 3 dan 5 dibuka kepada yang mempunyai kenderaan sendiri  
  11. Syakila 3 - Sat 1/Oct/2011, 11:40pm
    salam...mencari kje part time..???
    saya sedia membantu....
    layari www.speedlinebest.com

    pm sy jika berminat : dracu_laa@yahoo.com
    017-2134143  
  12. Zaha 9 - Sun 2/Oct/2011, 12:59am
    BOLEH Cuba tambah duit kat sini.
    Percuma jer.
    www.tinyurl.com/frreee  
  13. Zairul Rwg - Sun 2/Oct/2011, 1:37am
    sharil nie email saya tinggal kan no hp awak.. erol.rolling@yahoo.com  
  14. Jefri 17 - Sun 2/Oct/2011, 10:36pm
    salam saya sedang mencari part time area putrajaya dan berdekatan ada yang boleh bantu ? tumpang iklan  
  15. Ijai 3 - Tue 4/Oct/2011, 4:16pm
    berminat buat survey?
    tanpa modal.
    tanpa risiko.
    cuma poskan link anda je.
    ramai orang klik banyak la anda dapat.
    register di sini http://says.my/ijai83/invite  
  16. Chiru87 - Wed 5/Oct/2011, 12:05pm
    boleh cube..
    http://www.earnparttimejobs.com/index.php?id=3693664..free jer..  
  17. Yusof Mohamed - Thu 17/Nov/2011, 2:37pm
    Kalau nak cuba kerja freelance sila hubungi saya email:ybmanagementservices@gmail.com  
Page 1   (Total 17 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.