Saya Memerlukan Pekerja Restoran di Plentong JB dan Pembekal Bahan Kering dan Basah untuk Restoran
Norashekin - Sat 29/Aug/2015 9:39am
sesapa yang mahir dan pernah ade pengalaman dalam operasi restoran boleh hubungi saya 0197446999 (shekin) /0127112917 (zack).. restoran berlokasi di sebelah tesco extra plentong..

saya juga perlukan pembekal bahan2 kering dan basah untuk kegunaan restoran... sila senaraikan harga di alamat email saya norashekin@celcom.com.my atau kapow.88.md@gmail.com...

URGENT MATTER ni tau...

Niche: Kerja Kosong | Bisnes Restoran | Pembekal Barang Runcit | Pasar Basah | Jobs & Vacancies in Malaysia
   
 1. Mina 5 - Fri 4/Sep/2015, 11:39am
  Saya nak let go perniagaan restoran saya di taman munsyi ibrahim sebab I dapat keje di ausralia.rm18000 sahaja.harga boleh runding.kalau nak tengok gambar kedai and barang whatsap saya 014-9865299  
 2. Nurul Shafiqah 5 - Tue 3/Nov/2015, 11:49am
  mencari lot kosong untuk berniaga, saya ada lot kosong untuk berniaga di Kulaijaya


  nurulshafiqah32@yahoo.com  
 3. Norhazila Bt Ismail - Fri 13/Nov/2015, 10:51pm
  Sy boleh bekalkan isi ayam frozen utk masakan di restoran puan.isi aym utk buat tomyam,nasi goreng,sup n sebagainya..isi aym ini mendapat prmintaan tggi di mana2 restoran buat masa ini.  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)