Saya Membekalkan Bekalan Barangan Runcit dan Beras!
Superherb - Sat 27/Dec/2014 8:03am [Last Comment]
Assalam warga mc.sya disini membekal kn barangan runcit dan juga beras khas dari kilang, hrga pun lebih murah dari harga runcit, sesuai utk para peniaga, berminat whatsapp sya di 0126297853 thanks

Niche: Pembekal Beras | Pembekal Barang Runcit
 
1. Syazrul 2 - Tue 30/Dec/2014, 1:27pm
Tumpang iklan ye admin :)

Salam warga majalah kami adalah pembekal santan segar di lembah klang (ampang) menawarkan kepada individu dan catering untuk mencuba sample kami sama ada ia sesuai dengan masakan anda ataupun tidak.Kami menggunakan kelapa kampung(local) dan tiada campuran yang tidak diingini.

Harga boleh dirunding , tak perlu risau.

Jika tuan/puan berminat mengambil sample santan kami untuk mencuba ,

sila lah menghubungi ( 010-3892845 ). atau email kan mr.syazrul@gmail.com

Izinkan kami membantu anda dari segi masakan, INSYAALLAH sama2 kita berjaya dunia dan akhirat, amin  
2. Mawar Sufi - Tue 30/Dec/2014, 3:42pm
sy berminat.. boleh email quotation ke shepia_sufiee@yahoo.com thanks.  
3. Saifudinkhan - Tue 30/Dec/2014, 6:57pm
saya da semua brang rumcit dgn harga boro
ng  
4. Mohd Fazrul Aizat - Wed 31/Dec/2014, 11:02am
Saifudinkhan.boleh email kan quotation kepada saya mfa_284@yahoo.com  
5. Superherb - Wed 31/Dec/2014, 3:26pm
assalammualaikum saifudinkhan,kenapa i tgk iklan u banyak sangat mmbekalkan produk? lembu pun ada,kain pasang pun ada,brangan runcit pun ada,macam2 yg u bekalakn ye,kalau betol alhamdulila berniaga betol,  
6. Azman 565 - Wed 31/Dec/2014, 10:49pm
Saya pengeluar produk serbuk kunyit asli tanpa campuran di Selangor. Jenama baru. mendapat pensijilan halal...bungkusan menarik....harga pengguna hanya RM1.80 sahaja...sesuai dizaman kos meingkat in...jauh lebuh rendah dari jenama lainsaya mencari pengedar atau kedai kedai yang berminat menjual produk saya. Berminat membeli atau mengedar whatsup saya di 0189197241  
7. Khairul Azam Bin Abu Hassan - Sun 4/Jan/2015, 9:58am
Saya akan membuka kudai runcit serbaneka di Selama perak.
Ingin mencari pembekal beras dan barangan runcit.
Boleh hubungi saya@wasap di
011-32416012  
8. Sifutopup - Sun 4/Jan/2015, 2:41pm
kedai2 yg nak jual topup boleh Pm saya
jualan topup membuatkan kedai anda dipenuhi pelanggan
sms 0186603267  
9. Shah 212 - Mon 12/Jan/2015, 4:41pm
mohon email quotation ke shah_gsr4g93t2yahoo.com  
10. Deen 80 - Sun 25/Jan/2015, 9:19pm
Saya cari pembekal/pemborong bergerak hantar barang runcit, ninuman n mkanan ringan ke Lembah Beringin. Sesiapa ada info supplier minta jasa baik tel/sms/whatsap 0137572265 Deen  
11. Roslina 45 - Fri 6/Feb/2015, 1:15am
sy mencari pembekal minyak packet 1kg,gula pasir n telur area kota bharu.sila hubungi 0196229644 @ email detail roslina8178@gmail.com.  
12. Mentari Sdn Bhd - Fri 6/Feb/2015, 2:16pm
sya ada jual beras Nasional Rm20 10kg dan rm10 untuk 5kg 5% hancur minyak masak saji packet 1kg Rm2.00 Gula prai packet 1kg Rm2.50 berminat whatsapp sya di  
13. Rabiatul 24 - Mon 9/Feb/2015, 12:06pm
saya berminat boleh email quotation kpd saya pasarborong15@yahoo.com  
14. Muhammad Khairul 5 - Wed 11/Feb/2015, 12:48pm
Tumpang Iklan Syarikat kami ingin mendapatkan Beras dan juga gula dengan harga Borong boleh send Cotation ke Email khairulred1986@gmail.com atau WhatsApp/WeChat ke 0192066903 Perjanjian dan dokument sudah siap dan kontrak 1-2tahun bergantung kepada Perjanjian...INIGN MENDAPATKAN BERAS DAN GULA DENGAN KADAR SEGERA ( 10 TAN )  
15. Muhammad Fikri Bin Jailani - Sat 7/Mar/2015, 4:19pm
Sy pembekal kopi yusmira secara borong..bermibat boleh whasap sy ya..01116109800  
16. Mohd Firdaus Che Dan - Fri 13/Mar/2015, 3:42pm
Salam, kpd sesiapa yg ingin mendapatkan garam secara kuantiti, pihak kami sedia supply. Kpd yg berminat sila hubungi@whatapp sy 01132719630
Tq  
17. Nur Rashidah 4 - Thu 9/Apr/2015, 3:36pm
kami akan membuka pasaraya mini, sila email senarai barang dan harga yang ditawarkan.

e-mail : pasarayasegardst@gmail.com
tel : 03 3358 8228  

Page 1   (Total 17 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..