Saya Ingin Jadi Ejen Dropship. Saya Baru Nk Berjinak Dlm Bisnes On9 dan Mahu yg Betul2 Jujur.
Najwa 69 - Fri 25/Jan/2013 12:43pm [Last Comment]
email saya najwakamaruzaman@gmail.com

Niche: Program Dropship
 
1. Shafika - Fri 25/Jan/2013, 12:46pm
Ejen dropship utk inchloss n pmcvc blh sms 012-7852726  
2. Aza 41 - Fri 25/Jan/2013, 1:12pm
http://www.facebook.com/indra.manyu1
bole add sya. Ejen dropship utk produk kecantikan , kesihatan dan pelansingan. harga mmg sgt murah. tanpa modal.  
3. Fafa 8 - Fri 25/Jan/2013, 1:50pm
http://www.rm20segera.com/?r=cikha
rm20 shja.. saya pon dah cuba.  
4. Azi 15 - Fri 25/Jan/2013, 2:15pm
nk biz on9 boleh try tengok di
www.coklatcupcake.blogspot.com  
5. Rusdi 6 - Fri 25/Jan/2013, 3:24pm
Masuk.......
www.ummistore.com/produk  
6. Ihsan69 2 - Tue 29/Jan/2013, 1:06pm
AGENT DROPSHIPPING WANTED!!

Salam, kami Syarikat Excel 769 ingin meluaskan jualan Produk SMARTPHONE AP SET Taiwan .. So, kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi AGEN DROPSHOPPING..atau AGEN atau DEALER utk produk ini, kami sangat2 mengalu2kannya..

Komisyen:
- RM 100-150/sale: Juz 4 Agent Dropshoppinbg

Syarat: Anda hanya perlu mempromosikan produk tanpa perlu bersusah payah untu mengepos o...r menghantar barang, biar pihak mkami yg buat. Anda hanya mempromosikan produk by harga syarikat n terima komisyen.. kami yang pos n hantar barang)* s3 rm 699..note 2+iphone 5 rm 899..

- RM 200-300/sale: Agent Biasa/ Dealer.

Syarat: anda beli dari kami by Harga Supplier n anda jual dengan harga anda seniri yg tetapkan..

*Harga Supplier yg kamiu Tawarkan:
1 pcs rm 500
2-10 pcs rm 450/pcs
11-50 rm 400/pcs
51-100 rm 350/pcs

jika berminat< sila hubungi: 013-2829414( Bro.Ihsan)  
7. Alieza 2 - Tue 29/Jan/2013, 4:12pm
berminat untuk jadi agen dropship produk kesihatan deherbs dan megah perawan, margin keuntungan 20 persen sebarang pertanyaan sms saya 0195514490, tq  
8. Fareeda 4 - Tue 29/Jan/2013, 5:06pm
Biz produk kecantikan wanita berminat?

SMS 0129524727  
9. Daniel 41 - Sun 3/Feb/2013, 12:34am
Bro Ihsan saya berminat nk jd dropship smartphone email detail ke dum8417@ymail.com  
10. Haikalhalim 2 - Tue 5/Feb/2013, 1:23pm
TANPA MODAL TANPA SYARAT..agen dropship dan pengedar produk2 kesihatan minuman diet slim ALPHA LIPID diperlukan. SMS 0122544255  
11. Suria Binti Abu Bakar - Tue 12/Feb/2013, 11:13pm
Jom JOIN utk dropship VITAMIN / SUPPLEMENT produk Shaklee...
BERMINAT???
Memang xrugi kalau anda mencuba...
Call / SMS : 017-2725785 (suria)  
12. Annaz Collection - Fri 15/Feb/2013, 6:47pm
http://www.facebook.com/pages/Annaz-Collection/477010795672832
saye adew jual maxi dress  
13. Najwa 69 - Fri 8/Mar/2013, 8:39pm
saya ingin menjadi agent dropship utk tudung bawal sulam atas kepala dan tudung syria sulam atas kepala. Dan mestilah yg amanah dan bertanggunjawab.  
14. Sylvia 10 - Sat 19/Oct/2013, 12:10am
hye...saya berminat dalam perniagaan dropship tapi tak tahu macam mana nak mula...ada sesiapa yang sudi tolong??pertolongan anda amat dihargai..TQ  
15. Azie Biase - Fri 14/Feb/2014, 9:46am
as salamualaikum.. jika sis berminat nak jadi agen dropship handbeg , purse ley wasap saya di no 0105705957..ley view pic handbag yg cantik2...  

Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..