Saya Dapat Pendapatan Sampingan RM700+ dgn Hanya Berniaga Dari Rumah, Menggunakan Peti Ais Sahaja (Ebook)
Lina Amir @ Aak Raudah Catering
Sun 13/Nov/2011 2:45pm [Last Comment]
Anda suri rumah?@ anda ingin menambahkan pendapatan.Anda minat berniaga tapi tak suka keluar jumpa customer? Saya berniaga dari rumah,,menjual aiskrim yang macam aiskrim wall?s(tapi home made,buat sendiri),saya juga berniaga dari rumah dengan menjual aiskrim Malaysia(rasa lain yang lain)

Saya ingin berkongsi dengan anda,sebaik berhenti kerja,,pendapatan saya zero,,saya berusaha membantu suami menambahkan pendapatan.Sekarang......

Saya memperolehi pendapatan RM700++,,sambil duduk menonton tv & menjaga anak2 di rumah sahaja.Saya berniaga dengan hanya menggunakan peti ais di rumah..menjual aiskrim homemade.jom dapatkan resepi makanan kegemaran kanak-kanak.

Aiskrim yang sedap..rasa seperti aiskrim yg dijual di kedai contohnya,aiskrim coklat/vanilla/strawberry dll...

Dapatkan e book aiskrim home made..step demi step berserta gambar akan dimuatkan dalam e book....E book berharga Cuma RM20 sahaja..(pelbagai tips pemasarn untuk melariskan aiskrim juga akan diberi)..murah..anda akan terus dapat menyediakannya hanya dengan membaca e book ini...simple dan senang di fahami

Berminat E mail Mamisabriena1157@gmail.com.
Msg Puan Lina:012-9639936

Niche: Bisnes Ais Krim | Bisnes Ebook
 
1. Kuntum - Sun 13/Nov/2011, 4:40pm
camner nak dapatkan  
2. Shya - Sun 13/Nov/2011, 5:01pm
Berminat.mcm mn nk dptkn?  
3. Lina Amir - Sun 13/Nov/2011, 7:00pm
email sy yer,,sy akan reply asap  
4. Amalina 2 - Sun 13/Nov/2011, 10:02pm
sekadar ingin tahu..
lina amir pasarkan mcm mana utk dptkan sekuarang2nya rm 700?

sebab saya pun ada kemahiran itu.tapi tak tau jual kat mana.  
5. Marceo - Sun 13/Nov/2011, 11:02pm
nak cuba bisnes ni... kliklah >> : http://www.atlanticjus2u.com/Bizlord  
6. Orenkiut - Sun 13/Nov/2011, 11:21pm
berminat. email - safiyyah_muslimah@yahoo.com  
7. Norzawati - Sun 13/Nov/2011, 11:52pm
emailkan juga pd saya
norza_wati@yahoo.com  
8. Sue 34 - Mon 14/Nov/2011, 1:22am
sue_amysham@yahoo.com.my  
9. Khaian Enoch - Mon 14/Nov/2011, 1:43am
sy mahu juga

union_armed@yahoo.com  
10. Omar Bin Amir - Mon 14/Nov/2011, 7:24am
Lina!tumpang sekaki.Saya adalah pembekal produc minuman yang sedang meletup masakini,khsusnya kawasan n.johor.x sangka 2 ari sahaja saya dpt jual hampir 90 ctn..hum...gempak gila.berminat email kat saya-omar_amir56@yahoo.com  
11. Cahyawirdawati - Mon 14/Nov/2011, 8:43am
emel kt sy jgak..nilamsamad@yahoo.com  
12. Rose 86 - Mon 14/Nov/2011, 8:47am
email kat saya rose_cta@ganiart.com  
13. Kartini 11 - Mon 14/Nov/2011, 4:44pm
omar dan lina...email saya ye
qasehkusyafiq@yahoo.com.my  
14. Lina Amir - Tue 15/Nov/2011, 5:56pm
Salam,saya dh email pd yg brminat,tqvm  
15. En Zul 6 - Wed 16/Nov/2011, 12:42am
kassimzz@gmail.com sayamau  
16. Dinda 2 - Sat 19/Nov/2011, 6:26pm
email saya feezahnua_97@yahoo.com  
17. Noreeliana Mohammad - Wed 23/Nov/2011, 11:51am
email sy zuhaina83@gmail.com  
18. Lady Lizz - Wed 23/Nov/2011, 10:23pm
saya berminat.

oasisvariation@gmail.com  
19. Mohamad Zamzuri Shaari - Sat 26/Nov/2011, 8:04pm
email pada saya zackiskandar@gmail.com .. cuma nak tanya kos untuk buat aiskrim tinggi x...kalau lebih dari harga 1.5liter agak merugikan...just nak tahu..tlg email  
20. Ain Shiratul Aliffa - Thu 8/Dec/2011, 5:18pm
email kan sy.. putrie_mutiara@yahoo.com  
21. Zilah 3 - Sun 18/Dec/2011, 4:03pm
email.... zeelah78@yahoo.com  
22. Siti Radhiah Binti Kusnin - Wed 21/Dec/2011, 10:18pm
saya berminat...please email...tq  
23. Sham2011 - Sun 1/Jan/2012, 10:01am
email pada saya maklumat.. coklatbar@gmail.com

----------------------
http://coklatwrapper.blogspot.com  
24. Fyroz - Wed 25/Jan/2012, 3:45pm
saya berminat...please email...tq
fyroz.ent@gmail.com  
25. Halimah Ariffin Hashim - Mon 6/Feb/2012, 2:33pm
brminat..email detail kat halimahfiza@yahoo.com  
26. Adawiyah - Mon 12/Mar/2012, 1:41pm
berminat..sila emailkan..wiya_86@yahoo.com..tq  

Page 1   (Total 26 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..