Saya Berminat Membuat Jualan Secara Online Mahupun Secara Kecil-Kecilan di Rumah Area Penang & Kedah.
Cik Fifi - Sat 7/Apr/2012 12:28pm [Last Comment]
sy still student & ingin menambah pndapatan sy. kpd sspa yg ingin jdi sponsor atau pnjaman bg sy memulakan bisnes kecil-kecilan ini boleh emailkan detail company anda kpd sy.anda boleh pantau bisnes sy melalui online ataupn di rumah. missfifi89@yahoo.com

Niche: Program Dropship | Ingin Berniaga
 
1. Aryna Global - Sat 7/Apr/2012, 1:24pm
berminat jd dropshipper? http://arynaglobal.blogspot.com  
2. Nazli Bin Tamri - Sat 7/Apr/2012, 4:59pm
sila layari laman web dibawah.
www.bio-asli.com/?id=nash69
www.tagter.com/nash restu
ataupun boleh hubungi saya
0133386020  
3. Produk Kelate - Sun 8/Apr/2012, 1:05am
berminat nk meniaga secara kecil-kecilan ..email nama, phone and tempat tinggal sekarang ke kelateproduk@yahoo.com  
4. Salzamy - Mon 9/Apr/2012, 1:28am
kalo berminat nk jd agent dropship sy..leh emel salzamy_cellry90@yahoo.com.my  
5. Nur 175 - Mon 9/Apr/2012, 8:01am
dropship bawal polkadot...x perlu modal....emal to la.chantique78@gmail.com  
6. Mohd Fadely Bin Yusoff - Mon 9/Apr/2012, 10:54am
berminat ingin menjadi dropship perfume sephora from dubai sms sy 0176701976  
7. Marcus 3 - Mon 9/Apr/2012, 12:03pm
berminat jual topup secara online. boleh jual topup seperti bank. join secara percuma. utk kegunaan sendiri pun boleh. dapat d-2, m-3, c-4. boleh daftar downline juga. tel-0143029263-sms only  
8. Irasanwa - Mon 9/Apr/2012, 9:37pm
Kalo nak bniaga kasut bundle ( skali pakai or clearence stock ) sy boleh tlg dptkan dgn harga yg murah.djamin bkualiti,cantik..sms 013 6390488  
9. Annis 2 - Tue 10/Apr/2012, 12:23pm
saya boleh membantu, dan guide anda berbusiness...add saya di FB Miera Lens Booth....  
10. Huzneeza - Tue 10/Apr/2012, 3:43pm
100% online biz. Jimat masa & tenaga. http://tiny.cc/qaybcw  
11. Maria 9 - Tue 10/Apr/2012, 7:39pm
Kerjaya dibidang kewangan Islam.Jika anda berminat untuk menambahkan pendapatan secara fulltime @ parttime hubungi saya: Maria 0195062463  
12. Radziana 2 - Tue 10/Apr/2012, 10:33pm
berminat nak jual kain pasang jenis indian silk??? pm saya

radzianaramlee@gmail.com  
13. Yus 84 - Tue 10/Apr/2012, 10:46pm
biz produk kesihatan. call 0194757477 untuk temujanji  
14. Linda Rahmat - Tue 10/Apr/2012, 11:25pm
jadi pengedar alat2 tulis angrybird kalau berminat hubungi saya 0176617270[linda@saufi  
15. Mahis - Wed 11/Apr/2012, 2:20am
Salam..Tawaran sbgai ejen pemasaran untuk pelbagai barangan kesihatan terlaris di pasaran.KOMISYEN TINGGI. hubungi saya 0199891020  
16. Rohani 20 - Wed 11/Apr/2012, 10:16am
jika berminat..syarikat saya ade produce skincare yg sangat kualiti bagi kulit sensitif, jerawat, oily hingga kering
sila layari fb camylea beautyboutique  
17. Ziana 11 - Wed 11/Apr/2012, 7:45pm
if awak berminat, jd dropshipper sy, just jual barang mcm handbag n baju baby, modal xperlu kuakan pon, setiap brg terjual akan dapat komisen, emel sy zie_ana87@yahoo.com  
18. Nizam 206 - Fri 13/Apr/2012, 1:22am
berminat buat duit dalam fb or twitter??
hanya share dan post..

klick sini :http://tinyurl.com/cdyqc5l  
19. Nufara - Fri 13/Apr/2012, 2:12am
tak perlu modal..sy boleh bntu..join dgn sy...untug sma2...ada cranye cuma takda mbe ja nie..if nk lah,..bnda nie x remeh tapi berbaloi jgak..???if nak taw email sy nufaraapple94@gmail.com  
20. Afiq 62 - Fri 13/Apr/2012, 3:20am
tak perlu modal. Saya jual product beg deuter, jackwolfskin &karrimor. Harga ikut komisen sahaja. email sy. fieqbenz@yahoo.co.uk  
21. Nuratikah 7 - Sat 14/Apr/2012, 11:03pm
berminat jadi dropship..kain blh tgk kat fb atiana.couture@gmail.com  
22. James 12 - Sat 14/Apr/2012, 11:41pm
Klik sini. Pendapatan sampingan hanya dibuat di rumah. sambil berfacebook pun boleh buat. Klik website saya ini dan daftar secara percuma. Semua langkah2 akan diajar kepada tuan. Produknya juga berkualiti

http://rmsave.com/?id=Yoliteam4U2  
23. Nanie 31 - Sun 15/Apr/2012, 12:06am
Boleh Hubungi saya..Nanie 0164442609 / amanishoppe@gmail.com..banyak barang dikedai saya...Untuk Wanita, lelaki, Kanak2, handbag, baju, beauty product & etc  
24. Ima 56 - Fri 20/Apr/2012, 11:53pm
sambil2 buat perniagaan kecil-kecilan,,apa kata sambil tu kerja part time tanpa kemana2 dan akan mendapat rm300 hingga rm500 jika benar2 serius,,, part time ni hanya memerlukan 2-4 jam semggu.kat rumah pun boleh,,d mana2 pun boleh,,berminat sila hubungi saya : 0193201287 ataw 0166320192 (ima)  
25. Mahani 6 - Tue 8/May/2012, 11:46am
jadilah agen untuk produck elken...terutama sekali pakaian dalam..jadi agen untuk akak..komisyen memang lumayan..
Elysyle DX pakaian dalam dari elken..akak akan sediakan semua barang..adik cuma promotekan saja..Insya Allah keuntungan memang lumayan.kalau berminat ni email akak hanisofea@ymail.com  
26. Sofia 35 - Tue 15/May/2012, 5:10pm
saya menjual minyak wangi branded gred AAA dengan harga borong,minimum 5 botol. Jika berminat hantar email ke syanaz_sofia@yahoo.com  

Page 1   (Total 26 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..