Saya Berminat Ingin Menjdi Agent Dropship
Amir 102 - Tue 12/Jul/2011 9:45am [Last Comment]
As-salam, saya dari brunei dan sempena hari raya aidilfitri bakal menjelang.. Saya berminat ingin menjdi agentdropship bagi handbag,accessories untuk wanita dengan harga yg perpatutan, Sila tnggal kan comment anda dibwah,atau email atau fb.. Tq

Niche: Program Dropship
     
  1. Norhaizat Binti Shamsuddin - Tue 12/Jul/2011, 10:10am
    saya berminat nak tahu lebih lanjut norhaizatshamsuddin@yahoo.com  
  2. Yanie 15 - Tue 12/Jul/2011, 10:50am
    jika berminat utk biskut raya..boleh email sy..yaniecookies@yahoo.com..rm15-rm18 sebalang.  
  3. Nabilah Rosli - Tue 12/Jul/2011, 11:23am
    HANDBEG DISINI !!!!!!
    sakurashop2u.blogspot.com

    nak jadi agent mmg dialu2kan ....
    sabtu ni stok baru masuk

    email je 4 detail : bella.rosli@  
  4. Saye - Wed 13/Jul/2011, 11:16am
    pembekal brooch bunga.sila le blog kami utk detail.komisen lumayan...
    http://alamayaku-erisya.blogspot.com/search/label/BROOCH%20COMEL  
  5. Princess Edayu - Sun 17/Jul/2011, 2:12pm
    nabila: saya berminat agent dropship..blh bagi detail kt saya..
    raja_edayu86@yahoo.com.my  
  6. Nurul Hashidah Tuah - Tue 19/Jul/2011, 2:34pm
    jika berminat utk dropship baju muslimah dan cadar, blh email detail kat saya nurulhashidahtuah@ymail.com.blh jenguk blog saya utk lihat barangan. (http://chanteaquecollections.blogspot.com/)  
  7. Aben 4 - Tue 19/Jul/2011, 4:26pm
    lubuk rahsia perniagaan dropship di sini
    http://bit.ly/oCeODz  
  8. Debbie - Sat 23/Jul/2011, 4:33am
    salam..sy juga menawarkan program dropship utk menjual contact lens dengan harga yg sngat murah..berminat.??..
    facebook --> http://Facebook.com/luf.lens.shop  
  9. Kedaionline888 - Wed 27/Jul/2011, 9:53pm
    Assalammualaikum,
    lihat di sini utk program dropship yg mudah.

    http://bioaslionlineshop.blogspot.com/  
  10. Ziana 11 - Thu 28/Jul/2011, 9:28pm
    sy mencari agent dropship utk handbag... email saya zie_ana87@yahoo.com utk details  
  11. Iezaliz - Fri 29/Jul/2011, 7:20pm
    jika berminat utk menjual baju kurung moden bermanik dan bersulam tanpa modal atau dropship boleh la ctc zarahanggun@gmail.com  
  12. Syazana Jasmine - Sat 3/Dec/2011, 7:14pm
    saya ad tawarkan handbag,contact lens dan perfume... lhat blog saya...dropship pun boleh... www.zanajasmineshop@yahoo.com  
Page 1   (Total 12 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!