Saya Ada Menjalankan Bisnes Kereta Sewa di Area Nilai. Sesiapa Nak Pajak Kereta Boleh Hubungi Saya. Jangan Biarkan Kereta Anda Tersadai di Rumah
Mohd 314 - Tue 17/Jul/2012 10:57am [Last Comment]
semua kereta boleh terima pakai

Niche: Kereta Terpakai | Sewa Kereta Teksi Limo
Miliki Rumah Townhouse area Putrajaya/Cyberjaya dengan hanya RM 359k
Video: Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Teres Dua Tingkat | Lokasi Perumahan. Rugi menyewa rumah lama-lama. Bila umur meningkat, tempoh masa pinjaman semakin pendek. Masa untuk membeli rumah sendiri!
     
  1. Ibnuhaq2020 - Wed 18/Jul/2012, 5:53pm
    saya ada kereta honda city 1.5 cc.. tahun 98.. masih elok boleh ka nak join business sewa kereta dgn u..  
  2. Mohd 314 - Wed 18/Jul/2012, 5:57pm
    auto ke manual...lokasi kat mna  
  3. Suhaimi Abdullah 3 - Mon 23/Jul/2012, 12:10pm
    akum, saya ada kereta proton saga lmst tahun 2007.
    kalau saya nak pajak kat saudara macamana dan berapa harga yang akan saudara bayar saya sebulan.kereta cantik luar dalam.sya dri area serdang.
    suhaimi emailkan detail ke:synergyessence@yahoo.com  
  4. Aznita 2 - Mon 23/Jul/2012, 2:32pm
    saya ada wira manual tahun 2003, bulanan 490, boleh x nk buat sewa kereta..klu nk pajak blh hubungi saya di seremban 2, email nita_abdrahman@yahoo.co.uk  
  5. Haslam - Mon 23/Jul/2012, 5:42pm
    jika nak bg kereta untuk sewa sy akn kira kan peratus dgn setiap sewaan berminat call sy 019-6160083  
  6. Suden 3 - Tue 24/Jul/2012, 10:26am
    saya ade kereta kancil 850...brape bulanan yg akan dibyr?
    pm saya ke email jjd2082@gmail.com  
  7. Hilaluddin - Sat 28/Jul/2012, 12:26am
    Salam, saya Ada gen2 auto Dan Kia spectra auto untuk disewakan. Call 0192698264 - din  
  8. Faredz 2 - Sun 29/Jul/2012, 2:26am
    salam...sy ada proton saga 1.3 blm utk disewakan..
    pls pm sy brape byran bulanan n detail
    sir.faredz@gmail.com  
  9. Muhd Raden - Sun 29/Jul/2012, 6:32pm
    Harap dapat email saya di radenanwar@gmail.com  
  10. Azrulkstb - Sun 5/Aug/2012, 5:47am
    Saya ada 2 buah kereta .. Kancil dan Avanza... kira macam mana tu, pajakan dia??? azrul 0136199980  
  11. Ibnuhaq2020 - Tue 7/Aug/2012, 3:50pm
    Kereta Auto..lokasi di kuala lumpur..kalau berminat cal saya 0193320417  
  12. Razmadey - Fri 10/Aug/2012, 9:37am
    Sila email razmadey@yahoo.com
    Bagi Semua kereta proton  
  13. Koperasi Bina Usahawan Utara Bhd - Thu 16/Aug/2012, 5:33pm
    salam..

    koperasi juga menyediakan perkhidmatan kereta sewa khas utk student ipta/ipts dgn kadar samarata rm50/daily dan rm5/hourly ... buat masa ini lokasi koperasi di uitm arau, unimap, uum sintok, matrikulasi arau, changlon, polimas jitra...

    sesiapa yg perlukan perkhidmtan kereta sewa sila hubungi sy...

    018-9475 996 / kobuub@gmail.com  
  14. Syafiq 99 - Thu 30/Aug/2012, 4:39am
    saya ada iswara se 1.3 tahun 2003..berapa boleh dapat kalau pajak?
    emel saya syafiqsyazani@gmail.com  
  15. Maximus 2 - Thu 6/Sep/2012, 11:37am
    saya ada kelisa dan viva auto untuk disewa kepada pelajar2.

    Dalm rm80 sehari.
    Call zie : 0173828570  
  16. Zara 47 - Wed 26/Sep/2012, 3:36pm
    Sy ada gen2 auto.0122542084  
  17. Haz 10 - Fri 5/Oct/2012, 4:13pm
    viva elite auto (WXJ) untuk dipajak

    sila hubungi haz-0133460132  
  18. Cicone - Mon 22/Oct/2012, 10:58am
    Salam en. Mohd,

    Kereta tu akan di pajak secara long term atau adhock.

    Boleh email saya di nizamcicone@gmail.com  
  19. Faizol 6 - Sun 24/Mar/2013, 3:39pm
    saya ada 4 biji kereta 2 viva manual ..tel saya 0139665446...saya nak tahu income dia berapa....ada surat kontrak tak...  
  20. Fadhil 43 - Wed 28/Aug/2013, 11:12am
    saya nak pajak kan kereta saya wira se tahun 2006...3K sape berminat boleh emil ke fadhil.nurul@yahoo.com  
Page 1   (Total 20 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.