Saudagar Jeruk - Pengilang, Pembekal, Pengedar dan Penjual Jeruk Buah Buahan Pulau Pinang.
Saudagar Jeruk @ Saudagar Albanjari Venture
Wed 8/Aug/2012 7:40am [Last Comment]
Saya ialah Pengilang Jeruk Buah Buahan dan dodol gula kabong, ingin mencari pengedar dan penjual jeruk buah buahan serta dodol gula kabong di seluruh Malaysia . Sila singgah di blog kami http://saudagarjeruk.blogspot.com/ yang berminat boleh hubungi en Effendy 012 5590371.

Niche: Bisnes Jeruk
 
1. Shaiful 26 - Thu 9/Aug/2012, 7:32am
saya macam berminat jual utk raya... boleh bagi detail dan harga ke shaifulsaid@gmail.com  
2. Nalsor 3 - Thu 16/Aug/2012, 3:13pm
saya beminat nak tau semau jenis jeruk....dan kalo nak buka kedai jual jeruk agak2 berapa modal...tlg email nalsor04@yahoo.com  
3. Norizam 5 - Sat 18/Aug/2012, 10:31am
saya berminat.boleh tolong email detail kat saya..zam_7587@yahoo.com  
4. Saudagar Jeruk - Wed 22/Aug/2012, 3:38pm
Salam en Nalsor 3, emel quotation dah dihantar ke emel tuan, sekiranya en berminat boleh hubungi saya untuk berbincang di no 012 5590371  
5. Saudagar Jeruk - Wed 22/Aug/2012, 3:43pm
Salam en Nalsor 3, Sebutharga telah dihantar ke emel tuan, diminta tuan hubungi saya Effendy utk berbincang dgn lebih lanjut..di no 012 5590371  
6. Saudagar Jeruk - Wed 22/Aug/2012, 3:45pm
Salam en Norizam, sebutharga telah dihantar ke emel tuan...sebarang pertanyaan hubungi en Effendy di no 012 5590371  
7. Zharbiz - Fri 24/Aug/2012, 11:35pm
salam tuan..saya ingin tahu sebutharga jeruk utk buka kiosk di melaka
email zhar2571@gmail.com  
8. Noor Eliana - Sun 26/Aug/2012, 1:42pm
sy jugak..
belowelbow_yana@yahoo.com.my

penghantaran seluruh malaysia ke??  
9. Amri 54 - Mon 27/Aug/2012, 12:28pm
saudagar jeruk- blh email quotation ke amagro.amri@yahoo.com  
10. Anisah Adan - Thu 30/Aug/2012, 4:47pm
saudagar jeruk, bole tak email quatation ke anissofilia@yahoo.com. klu nk mula bisnes biasa bp modal.. bole cal juga di 0162181165. tq  
11. Vimala 4 - Fri 31/Aug/2012, 11:46pm
hi, saya berminat utk membuka business jeruk di perak. Boleh saya dapatkan sebut harga utk setiap jenis jeruk yg dipasarkan. Kalau boleh emailkan sebut harga ke roy_vimala@yahoo.com  
12. Yan 58 - Sat 1/Sep/2012, 12:05pm
Sy bermint utk bisnes di swak..emel sy di yanadinas@gmail.com  
13. Diela 23 - Mon 10/Sep/2012, 12:31am
sy berminat...sila emailkn senarai harga jeruk2 di adila.sagistarius@yahoo.com
modal berape?  
14. Zaim 18 - Wed 12/Sep/2012, 4:05pm
sy berminat. emailkan sy senarai harga n kos penghantaran di selangor zaim9095@yahoo.com  
15. Redzuan 11 - Mon 17/Sep/2012, 1:00pm
berminat tolong bg detail..harga n jenis jeruk redzuanmirul@yahoo.com  
16. Leman 2 - Thu 20/Sep/2012, 12:33pm
Salam
Boleh email senarai harga borong kpd saya. Tkasih
Leman ( matbond70@yahoo.com.au )  
17. Mr Aizuddin - Sun 23/Sep/2012, 1:27am
salam..tolong emailkan kepada sy harga borong
nett1009@yahoo.com  
18. Khairul 331 - Mon 1/Oct/2012, 2:23pm
Saudara, tlg emailkan sebutharga semua produk di alamat khairuleida@yahoo.com  
19. Mohd Haswan - Tue 9/Oct/2012, 11:43pm
as salam..sy berminat,tlg emailkan sebutharga kepada;
ajg_kecik@yahoo.com

tq..  
20. Dq Food Resources - Fri 12/Oct/2012, 1:12pm
Salam Tuan...boleh saya dpt kn senarai harga borong jeruk yg tuan bekalkan?sekilo kira berapa Rm? saya meniaga jeruk2 ni di pasar mlm & tapak2 ekspo...kebiasaan saya order dlm 100-200 kg sebulan utk stok niaga,harap tuan dpt reply msg ini @ contact no saya di 0166701676.(DQ Food Resources)  
21. Azie 204 - Wed 17/Oct/2012, 2:53pm
salam..boleh emailkan senarai harga jeruk dgn harga borong ke azieddy040212@gmail.com  
22. M Fauzi 2 - Wed 31/Oct/2012, 9:38am
Mohon emailkan kpd saya maklumat tentang harga borong utk jeruk. Saya akan buka gerai di hypermarket.

ibnuarifzah@yahoo.com  
23. Faiza 5 - Thu 29/Nov/2012, 11:52pm
Salam,tuan boleh tak emailkan harga jeruk pada saya...Faizliey@yahoo.com  
24. Zulhaizam Bin Zulkifli - Thu 6/Dec/2012, 10:26am
salam...tlg email jenis n harga utk borong.tq zul5037@yahoo.com.my  
25. Etty Kakde - Wed 19/Dec/2012, 10:29am
tolong email jenis jeruk & harga ke zaityfasyuha@yahoo.com  
26. Det51 - Sun 13/Jan/2013, 11:57pm
Salam..Tolong email semua jenis jeruk & harganya sekali..aidyks51@gmail.com  
27. Puteri Ilham - Mon 21/Jan/2013, 7:16pm
salam, emailkn detail harga utk semua jenis jeruk.. ana281110@yahoo.com  
28. Badrol Hisham Shah 2 - Sun 10/Feb/2013, 5:58pm
Salam....
Tolong emailkan ke badrol02@gmail.com. Saya perlukan quotation untuk senarai jeruk, harga beserta penghantaran ke shah alam  
29. Amranabas - Thu 14/Feb/2013, 3:24pm
salam.. tolong email harga, jenis jeruk dan kos penghantaran. saya sekarang di ipoh. amranabas@yahoo.com  
30. Amini Amir - Mon 25/Feb/2013, 10:57pm
slm ..blh emailkan senaraii harga jeruk ke aminiamir73@gmail.com..tk  
31. Wanie 33 - Sun 10/Mar/2013, 12:27pm
tumpang lalu ~ tuan tanah ....

Saya pembekal nasi lemak pelbagai lauk RM1 di sekitar Pulau Pinang... jikalau ada kantin, kilang atau individu yang nak order boleh hubungi sya wanie 0134347389  
32. Mr 5 - Mon 3/Jun/2013, 6:06pm
Salam,tuan boleh tak emailkan harga jeruk pada saya...moriz_all@yahoo.com.my  
33. Ecot - Mon 29/Jul/2013, 11:08pm
hantar detail beserta quatation harga...ecot_bee8@yahoo.com.my  
34. Anw Biz - Sun 13/Jul/2014, 3:09pm
boleh sent kepada saya quotation harga untuk semua jenis jeruk.. saya di area Ipoh  
35. Fadli 29 - Sat 16/Aug/2014, 2:19am
Blh bg detail ke saya mdfadlisahari@gmail.com  
36. Noriz 9 - Thu 4/Dec/2014, 12:13pm
Salam tuan, harap dapat emailkan ke norizenterprise@gmail.com. saya perlukan quotation senarai jeruk beserta penghantarannya ke seremban. Terima kasih  
37. Azlan 327 - Thu 11/Dec/2014, 1:06pm
Salam,berminat utk berniaga pasar mlm,sila email ke azlan.ismail9@gmail.com quotation.Lokasi di muar,johor.  
38. Asrul Effendy - Wed 7/Jan/2015, 3:05pm
Saya ialah Pengilang Jeruk Buah Buahan dan dodol gula kabong, ingin mencari pengedar dan penjual jeruk buah buahan serta dodol gula kabong di seluruh Malaysia  

Page 1   (Total 38 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..