Sapa Nak Penawar Resdung Paling Cepat Bertindak?
Siti Khalijah 3 - Fri 25/May/2012 8:26am [Last Comment]
- Anda sering bersin setiap pagi??
- Tak boleh makan makanan sedap2 yg gatal2?
- Selalu pening kepala/ migrain n kulit kepala banyak kelemumur?
- Hidung selalu tersumbat dan berhingus?
- Sensitif habuk dan cuaca sejuk?
- Kulit muka dan belakang badan berjerawat nanah/ darah?
- Dalam telinga gatal-gatal??
- Banyak toksik dalam darah??

COMFIRM ANDA ADA PENYAKIT RESDUNG YG PERLU DITANGANI SEGERA!! JGN SAMPAI ULAT/ KUMAN/ HAMA RESDUNG MEMBIAK DALAM DARAH ANDA DAN IA TIDAK MUSTAHIL AKAN TERUS BERANAK-PINAK HINGGA ANDA DISAHKAN MENGHIDAP KERACUNAN DARAH SEPERTI SAYA..

Saya hanya ingin membantu mereka yg menghidap penyakit resdung baru/ lama, kronik/ tidak yg penting ia sangat mengganggu kehidupan seharian!!! Kerana saya adalah penghidap resdung kronik hingga hampir putus harapan utk berubat!!! Hampir semua kaedah perubatan yg berkaitan penyakit ini telah saya cuba..kaedah gurah, bekam hingga sanggup membotakkan kepala, makan ubat yg pelbagai jenis sama ada ubat hospital atau persediaan tradisional. Kesannya hanya sementara.

1 remedi yg ramai dari kita lupa bahawa Allah menurunkan setiap penyakit bersamanya ada penawar.. Madu adalah salah satu penyembuh pelbagai penyakit yang disebut dalam Al-quran al-karim..Jadi kembalilah kepada penawar penyakit yg dianjurkan Islam iatu madu.

SAYA MEMBEKALKAN MADU TUALANG ASLI+HERBA RESDUNG YG BERTINDAK DALAM 24 JAM SELEPAS ANDA MINUM. LIHAT HASIL YG TERKUMPUL DALAM BADAN ANDA SETELAH MINUM MADU INI. DIJAMIN ASLI, LULUS UJIAN DOPPING USM DAN MENDAPAT PELBAGAI ANUGERAH PERINGKAT NASIONAL. DIJAMIN WANG ANDA DIKEMBALIKAN JIKA ADA KERAGUAN ATAU TIDAK BERPUAS HATI. HUBUNGI 017-4139574 begin_of_the_skype_highlighting??????????????017-4139574??????end_of_the_skype_highlighting @ nurhariindah@yahoo.com UTK PEMBELIAN/ PERTANYAAN/ PERKONGSIAN PENGALAMAN.

Niche: Butik Kesihatan | Pembekal Madu
 
1. Intan 52 - Fri 25/May/2012, 9:03am
firsha_sayang@yahoo.com  
2. D Enigma - Fri 25/May/2012, 10:05am
nak details ainurs08@gmail.com  
3. Ismida Ismail - Fri 25/May/2012, 10:54am
email saya..ismidaismail@yahoo.com  
4. Siti Khalijah 3 - Fri 25/May/2012, 12:09pm
utk semua yg berminat lihat mail anda ya..  
5. Faizer - Fri 25/May/2012, 4:38pm
faiz_rohani@yahoo.com  
6. Khabir - Sat 26/May/2012, 12:04am
pakar_nasafi@yahoo.com.my

berminat..  
7. Siti Khalijah 3 - Sat 26/May/2012, 12:56am
kepada yg berminat membeli, pastikan anda telah mendapat info tentang madu tualang asli+herba resdung terlebih dahulu krn saya sangat mementingkan ketelusan dlm urusniaga. kerana madu adalah salah satu makanan sunnah yg dianjurkan oleh rasulullah s.a.w sebagai ikhtiar penyembuhan penyakit. jadi besarlah harapan saya agr yg berminat membeli sertakan mail agr sy boleh memberikan info lanjut tentang madu tualang asli+herba resdung ini sebelum anda membuat pembayaran.  
8. Siti Khalijah 3 - Sat 26/May/2012, 10:52am
sekali lg kpd yg telah mmbuat pmbayaran, sila sms detail pmbyaran ya. sy akn pos madu anda secepat mgkin. dan kpd yg berminat mmbeli dpatkan info/ fakta madu tualang terlebih dahulu supaya anda berpuas hati dgn pembelian. sms/ tglkan msg utk sy emailkan info kpd anda.  
9. Abat9970 - Wed 13/Jun/2012, 4:20am
email kt saya abat9970@gmail.com  
10. Jalsa Service - Wed 13/Jun/2012, 8:33am
jaferi  
11. Jalsa Service - Wed 13/Jun/2012, 8:41am
email kt saya jalsaservice@yahoo.com.my  
12. Siti Khalijah 3 - Thu 5/Jul/2012, 11:30am
abat dan jalsa maaf kerana lambat reply. sila lihat mail anda. terima kasih kerana berminat.  
13. Tengku Baiz - Fri 6/Jul/2012, 11:54pm
tlg emailkn keterangan lanjut ke tbaiz_1@yahoo.com..tq  
14. Siti Khalijah 3 - Mon 9/Jul/2012, 12:10pm
tengku baiz nanti tengok mail box ya. terima kasih kerana berminat.  
15. Siti Khalijah 3 - Mon 9/Jul/2012, 12:13pm
makluman kepada yg berminat utk mencuba penawar resdung yg alhamdulillah dengan izin Allah jua telah memulihkan migrain, jerawat, darah kotor, byk toksid sy akibat penyakit resdung kronik boleh berhubung terus dgn sy di talian 017-4139574 (ain). bln puasa sibuk di bazar ramadhan. terima kasih setingginya dan semoga cepat sembuh bg yg sedang mencuba.amin.  
16. Mikhail 5 - Tue 14/Aug/2012, 10:34am
mikey666888@yahoo.com, tlg email..

salam aidilfitri  
17. Siti Khalijah 3 - Mon 20/Aug/2012, 5:22pm
mikhail 5 lihat mail anda ya. terima kasih dan mohon maaf sangat lambat send mail dek kesibukan di bazar ramadhan & tuntutan ibadah lain. salam aidil fitri min aidil wal faizin.  
18. Syahril 9 - Sun 30/Sep/2012, 2:34am
pls email details to me at: azryantzzz@yahoo.com  
19. Muhamad Yusoff Che Daud - Wed 3/Oct/2012, 11:30am
tolong email usopbayu66@gmail.com  
20. Siti Khalijah 3 - Wed 3/Oct/2012, 10:01pm
to syahril 9 dan Muhamad Yusoff Che Daud, sila lihat mail anda ya. terima kasih.  
21. Kalamtumpul - Tue 9/Oct/2012, 4:47pm
emailkan maklumat ke kalamtumpul@gmail.com  
22. Norizan Binti Wariman - Wed 10/Oct/2012, 9:32pm
boleh email sy juga
aqinaazshah@yahoo.com.my  
23. Siti Khalijah 3 - Sat 13/Oct/2012, 11:27am
kalamtumpul dan Norizan Binti Wariman nt lihat mail ya. terima kasih krn berminat. maaf lambat reply sy kesuntukan masa akhir2 ini menguruskan stok madu. sy doakan semua pelanggan sentiasa sihat dan hidup ceria. amin.  
24. Mohd Khairi 6 - Tue 30/Oct/2012, 3:08pm
emailkan detail. muhahmadkhariey@ymail.com  
25. Siti Khalijah 3 - Thu 22/Nov/2012, 8:25am
salam...semua. sesiapa yg belum dapat traking no postage utk pesanan madu resdung terbaru boleh hubungi sy segera ya di 017-4139574 (sms shj, sy cuba reply secepat mungkin). terima kasih dan semoga cepat sembuh dgn izin Allah jua..AMIN  
26. Noor Adlan - Sat 24/Nov/2012, 11:25pm
Sila email...adlan_28@yahoo.com  
27. Siti Khalijah 3 - Tue 11/Dec/2012, 9:25pm
salam..sebarang urusan tntang madu resdung sila sms di 017-4139574 ya. sy sangat tidak berkesempatan tuk lihat mail 2 mgu ini.  
28. Fazlin 11 - Tue 11/Jun/2013, 4:00pm
Salam. Sila email littlehihie@gmail.com
terima kasih  
29. Redz Zone Ent - Wed 7/Aug/2013, 1:19pm
TUMPANG IKLAN PUAN SITI
SAYA MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN

BEKAM
URUT BATIN
URUT TRADISIONAL
URUT REFLEKSOLOGI
RAWATAN RESDUNG

DI SHAHAB PERDANA, ALOR SETAR
SILA TEL ABG WAN 019-493 8838  
30. Ct 140 - Sat 24/Aug/2013, 2:51am
Email sy ..yangsoon_90@yahoo.com.my..bg detail harga ya  
31. Fyzxie - Thu 29/Aug/2013, 3:06pm
boleh emailkan detail ke imperaldream@gmail.com  
32. Hayazi - Sat 14/Sep/2013, 12:11pm
salam,boleh e mailkan detail coz saya berminat ke hayazi_72@
yahoo.com, tq  
33. Siti Khalijah 3 - Sun 23/Feb/2014, 5:03pm
salam..saya sudah emailkan info madu tulang resdung kepada semua. semoga bermanfaat.  
34. Siti Khalijah 3 - Sun 23/Feb/2014, 5:05pm
sebarang pertanyaan sila terus call/ SMS ke 017-4139574-siti. tq  
35. Ain85 4 - Mon 6/Oct/2014, 11:15pm
Sesiapa masih berminat mencuba madu resdung tualang asli boleh SMS/PM saya terus ke 017-4139574/ 01115439682  
36. Wany 34 - Tue 20/Oct/2015, 10:20am
please email detail. tq  
37. Wany 34 - Tue 20/Oct/2015, 10:22am
please email detail. tq
faizwany95@gmail.com  

Page 1   (Total 37 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..