Sambung Bayar Kereta List Baru Nov 2017 Dep Murah Bulanan Rendah
Carfinder My @ Carfinder Global Resources - Sat 18/Nov/2017 1:32pm
SAMBUNG BAYAR
LIST BARU SAMBUNG BAYAR KERETA NOV 2017

MODEL : HONDA CITY S+
GEAR : AUTO
YEAR : 2015/2017
MONTHLY : RM1000
LOAN : 9YRS
COLOUR : DARK RUBY RED
DEP : PM

MODEL : HONDA BRV 1.5 E SPEC
GEAR : AUTO
YEAR : 2017
MONTHLY : RM960
LOAN : 8YEARS++
COLOR : DARK RUBY RED
DEP : PM

MODEL: HONDA CIVIC 2.0 FD FULLY LOADED
GEAR : AUTO
YEAR : 2007
MONTHLY : RM1050
BAL : 5 YEARS+
DOWNPAYMENT :
COLOUR : SILVER

MODEL : PERODUA KENARI 1.0 EZS
GEAR : AUTO
YEAR : 2002
MONTHLY : RM380
BAL : 3 YRS +
D.PAYMENT : PM
COLOUR : GREY

MODEL : PERODUA ALZA
GEAR : AUTO
YEAR : 2016
MONTHLY : RM675
LOAN : 7YRS+
DEP : PM
COLOUR : BIRU

MODEL : PERODUA VIVA 1.0
GEAR : AUTO
YEAR : 2007
MONTHLY : RM400
LOAN : 4 YEARS
DEP : PM
COLOR : LIGHT GREEN

MODEL : TOYOTA VIOS E
GEAR : AUTO
YEAR : 2016/2017
MONTHLY : RM1000
LOAN : 9YRS
DEP : PM
COLOUR : WHITE

MODEL : MERCEDES BENZ R350 PANORAMIC ROOF MPV
GEAR : AUTO 4WD
YEAR : 2006/2011
MONTHLY : RM3150
BAL : 3 YEAR
D.PAYMENT : PM
COLOUR : GREY

MODEL : PEUGEOT 207 1.6SV
GEAR : AUTO
YEAR : 2012
MONTHLY : RM550
LOAN : 5 YEARS
DEP : PM
COLOUR : GREY

MODEL : PROTON SATRIA NEO 1.6
GEAR : AUTO
YEAR : 2007
MONTHLY : RM400
BAL : 4 YEARS +
DOWNPAYMENT:
COLOR : BLACK

MODEL : PROTON IRIZ 1.6 PREMIUM
GEAR : AUTO
YEAR : 2014
MONTHLY : RM630
LOAN : 6 YEARS+
DEP : PM
COLOR : MERAH

MODEL : PROTON INSPIRA 2.0
GEAR : AUTO
YEAR : 2012
MONTHLY : RM980
BAL : 4YRS+
DOWNPAYMENT:
COLOUR : EMAS

MODEL : PROTON WAJA 1.6 MMC
GEAR : AUTO
YEAR : 2002
MONTHLY : RM400
LOAN : 3 YRS+
DEP : PM
COLOR : SILVER

MODEL : NISSAN SERENA MPV
GEAR : AUTO
YEAR : 2001
MONTHLY : RM409
BAL : 20MONTHS
DOWNPAYMENT
COLOUR : GREY

MODEL : NISSAN SERENA 2.0 MPV SR20
GEAR : AUTO
YEAR : 2000
MONTHLY : RM400
BAL : 3 YEARS+
DOWNPAYMENT :
COLOUR: GREY

MODEL : AUDI A5 1.8TSFI COUPE TURBO
GEAR : AUTO
YEAR : 2008/2011
MONTHLY : RM 1650
BAL : 5 YEARS
D.PAYMENT : PM
COLOUR : SUNSHINE RED

MODEL : TOYOTA FORTUNER 2.7
GEAR : AUTO
YEAR : 2007
MONTHLY : RM930
LOAN : 5 YEARS
D.P : PM
COLOR : BLACK
MODEL : TOYOTA CAMRY 2.4 G SPEC
GEAR : AUTO
YEAR : 2008/2015
MONTHLY : RM1260
LOAN : 6YRS+
D.PAYMENT : PM
COLOR : BLACK

MODEL : TOYOTA PRIUS C 1.5 HYBRID
GEAR : AUTO
YEAR : 2012/2013
MONTHLY : RM1100
LOAN : 5YRS
D.P : PM

MODEL : FORD RANGER 2.5 AUTO TURBO 4X4
GEAR : AUTO
YEAR : 2006/2007
MONTHLY : RM950
BAL : 3 YRS+
DOWNPAYMENT : PM
COLOUR : SILVER

MODEL : BENELLI TNT600 MOTO
GEAR : MANUAL
YEAR : 2016
MONTHLY : RM600
BAL : 5YEARS++
DOWNPAYMENT :
COLOUR : DUCATI RED

017 6878 629
018 2921 129
018 3221 261
011 3999 9122
011 2853 6953
03 9202 2383

BLACKLISTED, CCTOS, CCRIS, PTPTN DI LAYAK
FOREIGN STUDENTS, EXPATS, FOREIGN WORKERS ARE WELCOME. CONTINUE LOAN CARS
UNTUK GAMBAR DILAYARI LAMAN WEB DIBAWAH
www.facebook.com/carfinder1malaysia

Niche: Kereta Terpakai
     
  1. Norhayati Mohd Noh - Mon 27/Nov/2017, 8:21am
    Sesiapa yg berminat untuk mencari kereta untuk di sambung bayar sila watshap saya di nombor ( watshap shj ye) di nombor 0147206785 ...cuma bayar 7k sahaja... kereta tinggal setahun lebih je lgi... persona manual tahun 2011... siapa cepat dia dapat... terima kasih  
  2. Josrevalution - Mon 4/Dec/2017, 11:40pm
    apsal tak terus letak dp... nak pm2 lagi.. nak pm satu2 model kete ni buang masa betul..  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.