Salam Satu Malaysia. Perniagaan Kereta Sewa Untuk Dilepas Kan di Shah Alam
Edham 4 @ Amazie Enterprise
Thu 31/Oct/2013 11:48am [Last Comment]
Sesiapa berminat boleh hubungi saya 0125865869 edham..terpaksa lepaskan kerana komitmen kerja lain terlalu tinggi..tak sempat nak handle...afa 8 buah kereta viva...cepat sebelum terlambat..offer rm10k..income bersih rm5000 sebulan..x percaya boleh survey dulu kat mana syarikat sewa kereta..tq..siapa cepat..dia dpt...

Niche: Sewa Kereta Teksi Limo | Bisnes Untuk Dijual
 
1. Edham 4 - Thu 31/Oct/2013, 11:58am
sy offer pada hari ini sahaja 30 okt 2013 jam 1800H..akan ditutup..  
2. Edham 4 - Thu 31/Oct/2013, 12:05pm
Atau sesiapa yang minat berniaga tapi tiada modal dan tggl di shah alam..boleh hubungi saya jgk..sy offer jd share patner...syarat2 jd share patner solat 5 waktu..jujur dan amanah..kenderaan persendirian skan diberi percuma...satria neo utk kegunaan sendiri..tq.  
3. Naszuan Kamaruddin - Fri 1/Nov/2013, 3:25am
Salam...kalo nk jadik share partner mcm mne yer....
No saya 0133553960  
4. Zack 344 - Fri 1/Nov/2013, 8:44pm
da abis ke offer ?? kalo x email ke azack.group@gmail.com ...ade idea bernas ni..  
5. Edham 4 - Sat 2/Nov/2013, 1:30pm
Idea apa zack..sy x de ms nak email2..kol direct sy tq  
6. Sraziqs - Sat 2/Nov/2013, 1:57pm
Salam.masih ada offer lg ke?  
7. Akeem 5 - Sun 3/Nov/2013, 3:41pm
biar betul bang...??? share patner kan kena keluar modal jugak,kan?  
8. Siti Fatimah Yusoff - Thu 7/Nov/2013, 1:21pm
SALAM.....TUMPANG LALU JAP... SAYA MNCARI SESIAPA YG BERMINAT NAK BUKA PERNIAGAAN FRANCAIS DGN MODAL HANYA RM5300....bantuan penuh utk kedai brnilai RM 1 JUTA DIBERIKAN....x prlu byr blik...income bulanan RM20K-RM100k setiap bulan...kdai blh diwariskan pd anak2..income berterusan wlaupun kita da pencen atau mnggal dunia....berminat nak tau lebih lanjut lg blh hubungi saya....0197337707 atau blh wasap 0142107860..  
9. Kamarul 16 - Sun 10/Nov/2013, 2:16pm
Jgn percaya kat en edham ni. Bila saya mintak gmbr keta viva tu dia x blh bg pun. Bila sy tny ada tunggakan x keta2 viva tu kat dia, smpy la ni sms sy pada dia x berbalas. Abis tu rm10k utk beli apa? Dahla keta2 tu smbg byr. Dia kata kena buat agreement bru dgn owner2 viva tu. Dia plak keja gomen kat taiping konon2nye. Dia kata partner dia yg x jujur. Kwn2 semua fikir2kanlah hal ni. Sy bosan dgn org2 mcm ni. Silap hari bulan bdk edham ni student uitm shah alam tu pasal dia kata keta2 viva tu disimpan dlm uitm shah alam. Sekian.. Harap maklum.  
10. Carsolution - Tue 26/Nov/2013, 8:28pm
berminat pajak kereta untuk di buat sewa - 010-2251522  
11. Edham 4 - Tue 18/Mar/2014, 5:36pm
Apa da kamarul 16...nak add fb pun bleh la edham Azie...sy keja army...apa da student uitm plak...emmm....I still ingat u push2nak jadi share patner tapi tak ada modal...emm...apa2 pun...salam kenal..  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..