Rumah untuk Dijual - Taman Sri Bayu Fasa 2
Siti Fazelah Che Lam - Fri 6/Dec/2013 12:17pm [Last Comment]
RUMAH DI
TAMAN SRI BAYU FASA 2
SILA HUBUNGI
04-4907309
WAKTU PEJABAT
PUAN SITI FAZELAH
TERIMA KASIH

Niche: Rumah Untuk Dijual
 
1. Mohamad Hisham Bin Harun - Sat 7/Dec/2013, 7:04am
Salam puan , umah puan ni kat area mana ye.
Kat mana dlm daerah mana , puan boleh whatapp atau sms sy ,0192707962  
2. Dr Love - Sat 7/Dec/2013, 7:37am
Penang ni rasanya..  
3. Siti Fazelah Che Lam - Sat 7/Dec/2013, 1:23pm
rumah saya di sungai petani, belakang sekolah kebangsaan bandar bharu, sungai petani. kalau short cut ikut mahkamah baru sungai petani untuk ke kawasan industri sungai petani dalam 15minit lebih kurang.
jalan besar dia ke bukit selambau dari sungai lalang.  
4. Anuar 108 - Mon 9/Dec/2013, 5:01pm
berapa harga rumah? keluasan tanah?
berapa bilik serta bilik air..ada no rumah x..blh servey tgk..  
5. Siti Fazelah Che Lam - Tue 10/Dec/2013, 9:46am
kalau ikut pasaran dalam rm60,000.00 bilik 2 1/2, tandas 1 bilik mandi 1.tapi keadaan rumah tu dah lama tak pergi tengok.
kalau berminat boleh bincang harga yang en berminat.
sila beri no tel so saya boleh call balik, terima kasih.  
6. Anuar 108 - Wed 18/Dec/2013, 2:15pm
call saya 0194255204..  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..