Rumah Teres Full Renovated untuk Disewa di Taman Bandar Ekar Rantau, N9
Kathy 8 - Tue 29/Dec/2020 11:58am
Hanya untuk orang melayu beragama Islam sahaja

Sewa RM900 sebulan
Hanya bolih disewa pada 1-3-2020
Rumah ada 3 bilek, 2 bilek air, sudah direnovate sepenuhnya.

Terdapat kipas seluruh bahagian rumah, 2HP aircond di ruang tamu dan 1HP aircond utk bilek master dan bilek kedua.

Ada sofa, langsir, buil in kabinet bilek ketinggian 7 kaki tinggi dan 6 kaki panjang untuk kemudahan pengisian baju-baju dan bantal-bantal
Serta beg-beg pakaian

Terdapat kitchen kabinet bentuk L siap dengan dapur memasak, singki dan rak-rak pinggan mangkuk di dalamnya.

Terdapat kemudahan peralatan memasak seperti periuk belanga, pinggan mangkuk, besen-besen, sudu garpu dan lain-lain.

Berdekatan dengan masjid utama (hanya 5 minit), pasaraya 99, sekolah dan balai polis.
Banyak gerai-gerai dan kedai-kedai makanan di kediaman berkenaan.

Hubungi Puan Siti Khadijah
012-2511778

Niche: Rumah Sewa
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..