Rumah Flat untuk Dijual di Ss 19 Subang Jaya
Ude 5 - Fri 28/Aug/2015 2:54pm [Last Comment]
Assalamualaikum.

Saya hendak jual rumah flat low cost di SS 19 Subang Jaya, betul-betul di tepi jalan persiaran tujuan.
Tempat strategik berdekat dengan aeon big dan mydin.
Easy access ke Shah Alam dan Kuala Lumpur.

-2 bilik 1 bilik air

Asking price RM120,000
Direct owner. (Tak perlukan ejen)

Untuk view bila-bila masa sahaja. Hubungi nombor 016-9050089. Jika tak pick up call, mohon sms saya.

Terima kasih.

Niche: Rumah Untuk Dijual
 
1. Don Epy - Fri 28/Aug/2015, 3:03pm
berapa sqft?  
2. Bh Aznan - Fri 28/Aug/2015, 4:22pm
bakal pembeli ..minta hati2 bila berurusan...guna peguam sendiri ye...seboleh2 jgn guna peguam penjual...peguam sendiri untuk menjaga kepentingan pembeli. Guna peguam penjual boleh...tapi kena tahu proses pembelian yg betul.....  
3. Agenthartanah001 - Fri 28/Aug/2015, 4:50pm
Salam...fungsi Ejen Hartanah berdaftar:

-menjaga kepentingan kedua2 pihak dari ditipu.
- Menjadi pemengang amanah wang booking dan akan dipulangkan sekiranya transaksi jual beli tidak berjaya mengikut syarat yg dibincangkan dgn penjual.
-Memberi nasihat kepada pembeli dan penjual atas semua urusan jual beli.
-Melakukan kerja urusan jual beli hartanah 100%
-Ejen hartanah terlatih dan berdaftar dibawah LEMBAGA PENILAI PENTAKSIR DAN EJEN HARTANAH MALAYSIA.
-Profesional fee sebanyak 3% shj.

usah ragu guna khidmat kami.. kedudukan kami mmg dalam bahagian hartanah.. itulah kerja kami.
kena faham kerja lawyer untuk apa??
kerja ejen hartanah untuk apa??
kerja doktor untuk ape??
kerja guru untuk apa??

Pilihlah saluran yg betul untuk berurusan...
terima kasih..

IM GLOBAL PROPERTY
REN 07107
ANUAR
0134985631  
4. Jom Buat Duit Sokmo - Fri 28/Aug/2015, 7:16pm
Saya berminat ...
+60109787098 [sms/call]
+60172490320 [whatsapp/call]
+601137920949[whatsapp]
email :jomiklan2015@gmail.com  
5. Ude 5 - Fri 25/Sep/2015, 2:46pm
Nota tambahan:
Boleh mark up loan. Jual below market price.
Prefer sms: 0169050089

Terima Kasih.  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..