Ruang Food Court Untuk di sewa - Seremban
Anasrifque - Thu 28/Mar/2013 12:50pm [Last Comment]
Kami akan membuka satu gerai food court di kawasan Ampangan, Seremban bermula pada bulan Mei 2013.
Kawasan foodcourt sangat strategik iaitu berhampiran Lekas Highway, berhadapan jalan utama dan dikelilingi taman perumahan dan fasiliti utama kerajaan.
Terdapat 9 ruang food court yang disiapkan.
Harga sewa setiap food court adalah Rm 800 termasuk kos elektrik, air dan maintenance.

Jenis makanan yang kami perlukan:
1) Nasi campur - 1 gerai
2) Masak Thai- 1 gerai
3) Claypot - 1 gerai
4) Pizza dan spagheti - 1 gerai
5) Roti canai - 1 gerai
6) Nasi Arab - 1 gerai
7) Nasi Beriani Gam - 1 gerai
8) Seafood - 1 gerai
9) Sate - 1 gerai

Sila hubungi segera di talian 0107796001 utk tempahan ruang food court atau hantar resume syarikat ke email al_zaida@yahoo.com.

Admin
Food Court Coconut Shake
Ampangan, Seremban

Niche: Kedai Separuh Dan Ruang Niaga
 
1. Aishah 245 - Tue 2/Apr/2013, 5:39pm
ada ruang kiosk kecil untuk niaga tudung ke? if ada tlg call sy pn aishah 0173073994  
2. Anasrifque - Wed 3/Apr/2013, 10:14am
To aishah245: Kami rasa tak sesuai dengan foodcourt utk menjual tudung. Bukan masalah jenis perniagaan, tetapi kesan bau masakan dan minyak dari dapur di foodcourt akan merosakkan tudung-tudung yg hendak di jual.  
3. Saedah 2 - Thu 4/Apr/2013, 11:35am
saya perlukan tempat untuk menjual produk bakeri contoh kek, cupcakes,  
4. Anasrifque - Thu 4/Apr/2013, 4:29pm
To saedah2: Boleh bagi saya nombor contact akak utk kami hubungi!  
5. Hayati 108 - Thu 11/Apr/2013, 4:47pm
boleh email detail...

attyaty@gmail.com

sy nak niaga westren food boleh ke?  
6. Abgblur - Sat 13/Apr/2013, 2:03pm
ice blended bole?  
7. Nadia Fareha Ali - Tue 16/Apr/2013, 2:21am
Salam, sy berminat. masih ade kekosongan??
kalau masih ade, boleh emelkan detail?
nadia_fareha@yahoo.com  
8. Eg 2 - Sun 21/Apr/2013, 10:16pm
salam,ada kosong lagi ke,.saya berminat emailkan detail.rzjaya@yahoo.com  
9. Lienalai - Mon 6/May/2013, 12:57am
Masih ada kekosongan lagi tak? Saya nak jual mee kari ,mee udang, mee jawer laksa dll ...? Kalo ada lagi email kan pada saya azliena_adnan@yahoo.com.my  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..