Roti Canai Segera Frozen Food - N9
Syed Mohd Hanif Bin Syed Omar - Mon 7/May/2012 2:53pm [Last Comment]
salam 1 malaysia..saya hanif pembuat roti canai segera...jika siapa2 yang berminat mencari roti canai segera,boleh hubungi saya di talian 013-3835689 (hanif) syed_anep@yahoo.com.my ...saya sedia membuat roti canai segera dalam kuantiti yang banyak...sekian terima kasih....

Niche: Produk Sejuk Beku | Bisnes Roti Dan Bakeri
     
  1. Noor Nazry Zakarya - Mon 7/May/2012, 7:37pm
    salam/

    lokasi tuan di mana?? sy di kedah  
  2. Tekuniaga - Mon 7/May/2012, 8:25pm
    sila email ke tekuniaga@gmail.com - sertakan MOQ & price list.
    thanks  
  3. Syed Mohd Hanif Bin Syed Omar - Mon 7/May/2012, 9:23pm
    wslam...lokasi saya di jelebu negeri sembilan...  
  4. Miza 53 - Wed 23/May/2012, 11:10pm
    Salam, boleh email harga boring kepada mizahamid15@gmail.com  
  5. Mr Luq - Tue 5/Jun/2012, 3:57am
    Salam... emailkan harga borong kepada saya..mr_luq01@yahoo.com.. tq  
  6. Syed Mohd Hanif Bin Syed Omar - Tue 5/Jun/2012, 12:06pm
    Mr luq saya dah emel harga pd cik...tq..  
  7. Syed Mohd Hanif Bin Syed Omar - Tue 5/Jun/2012, 12:13pm
    miza saya dah emel harga pd cik...tq...  
  8. Zamri 93 - Thu 21/Jun/2012, 10:19am
    Salam. emelkan senarai harga pada saya. TQ  
  9. Syed Mohd Hanif Bin Syed Omar - Fri 22/Jun/2012, 1:21am
    emel tuan?  
  10. Syed Mohd Hanif Bin Syed Omar - Fri 22/Jun/2012, 1:24am
    saya sertakan harga roti canai segera tersebut...

    ni harga borong untuk roti canai segera :

    ada 2 jenis iaitu :-

    50g = 5 keping =250g = RM3.00/paket

    70g = 5 keping = 350g = RM3.50/paket

    harga borong untuk 100 paket ke atas :-

    50g = RM2.50

    70g = RM3.00

    produk terbaru saya adalah murtabak segera...harga boleh runding mengikut size yang dikehendaki...hubungi saya jika berminat.sekian terima kasih..  
  11. Mohd Aiduddin - Sat 23/Jun/2012, 8:13pm
    kalau saya nak doh roti canai buat x
    100 biji = brapa RM?

    email saljuemas2012@gmail.com  
  12. Syed Mohd Hanif Bin Syed Omar - Sun 24/Jun/2012, 4:24pm
    50sen sebiji bos....  
  13. Syed Mohd Hanif Bin Syed Omar - Fri 13/Jul/2012, 11:43am
    roti canai segera...roti canai segera...lai2...  
  14. Eyda Teoh - Wed 5/Sep/2012, 3:19pm
    Saya supplier brg2 frozen area subang jaya..produk saudara ada halal x..packaging camne..  
  15. Syed Mohd Hanif Bin Syed Omar - Mon 10/Sep/2012, 10:05pm
    produk halal...packaging kami punya packaging...terpulang samada packaging puan...  
  16. Syed Mohd Hanif Bin Syed Omar - Sat 29/Sep/2012, 8:30pm
    kepada semua warga CG harap dapat membantu saya dalam memasarkan produk roti canai segera & murtabak segera kerana saya yakin kualiti produk saya adalah terbaik dari yang lain....kepada sesiapa yang ingin mencubanya boleh datang sendiri ke kedai saya iaitu beralamat seperti di bawah :-

    NO63,KG.JERANG,
    72400 SIMPANG DURIAN,
    JELEBU,N.SEMBILAN.
    (013-3835689)  
  17. Syed Mohd Hanif Bin Syed Omar - Sat 29/Sep/2012, 8:32pm
    maaf bkn CG tapi MC hehehe...  
  18. Syed Mohd Hanif Bin Syed Omar - Thu 18/Oct/2012, 3:32pm
    berminat boleh hubungi saya....  
  19. Syed Mohd Hanif Bin Syed Omar - Thu 18/Oct/2012, 3:42pm
    sekarang saya dah tetapkan iaitu saiz standard roti canai segera iaitu 50g/sekeping/rm0.45 dengan syarat penghantaran kena ambil sendiri ataupun penghantaran hanya ke seremban...jika mahu kami menghantar ke tempat anda,anda perlu menanggung kos penghantaran.packaging & label terpulang pada anda samada mahu menggunakan packaging/label sendiri atau saya punya..  
  20. Syed Mohd Hanif Bin Syed Omar - Sat 22/Dec/2012, 7:49pm
    thanks kepada en.zul dari penang kerana menempah kulit murtabak dgn saya...tempahan masih lagi dibuka sehingga diberitahu kelak...tq..  
  21. Syed Mohd Hanif Bin Syed Omar - Thu 21/Mar/2013, 2:26am
    assalam...maaf dah lama x update kat cini...ok sekarang saya dah buat produk baru iaitu murtabak segera...memang terbaiklah...belum cuba belum tau...lain dari yang lain kerana baunya amat menyelerakan...lagi2 nak puasa amat sesuai untuk berniaga di bazar ramadhan...  
  22. Syed Mohd Hanif Bin Syed Omar - Thu 9/May/2013, 2:57pm
    saya akan hantar murtabak pd saudara aliff pd keesokan hari sempena jamuan untuk pemuda umno kita KJ (khairy jamaludin) =) terima kasih diucapkan...  
  23. Syed Mohd Hanif Bin Syed Omar - Thu 31/Oct/2013, 9:44pm
    salam semua maaf dah lama x update...saya masih stay lagi buat order roticanai untuk En.Zul dari penang...siapa2 berminat boleh contact saya terima kasih...  
  24. Baharom - Tue 12/Nov/2013, 9:51am
    Boleh bagi harga per kilo basis tak? Sekeping beratnya 55gram. Capati buat tak?  
  25. Nour Azi - Thu 5/Feb/2015, 12:07pm
    Assalam En. Syed Haniff, boleh saya tau harga sekeping roti canai frozen yang ditawarkan untuk satu ribu keping bagi sebulan? Saya memerlukan pembekal yang komited yang dapat menghasilkan jumlah tersebut sebagai permulaan untuk dieksport ke pasaran Arab Saudi. Boleh emel saya di terajusatu@gmail.com  
  26. Micheal Suresh - Thu 12/Mar/2015, 5:22pm
    Bebola roti hanya RM20 -100PCS
    Siap penghantaraan percuma setiap hari.
    Boleh menghantar lebih 10000 kotak sehari.
    Area Selangor dan KL sahaja.
    Untuk area lain- bergantung kepada kuantiti yang ingin ditempah.
    Tempoh anda boleh simpan bebola roti canai selama seminggu.
    Juga terdapat bebola Capati.
    Siap logo halal.
    Syarikat betaraf antarabangsa.
    Serta membuat penghantaran kepada beberapa Syarikat Penerbangan serta Restoran terkemuka di Malaysia.

    Berminat Sila call / Wassap atau Wechat: 0102190387  
Page 1   (Total 26 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia