Retail & Pemborong Minyak Masak N9, KL & Selangor
Farin Hashim 2 @ Drixem Net
Sat 21/Jul/2018 10:50am [Last Comment]
Kami ingin membuka peluang kepada individu-individu yang berminat secara serius untuk perniagaan retail & pemborong minyak masak yang merupakan kombinasi business model 7-11 + Watson + NSK

Kelebihan Join Kami:
* Nama anda akan masuk sebagai Pengarah & Pemegang Saham dalam syarikat Sdn Bhd
* Syarikat ditubuhkan sejak 1996, pelanggan akan lebih yakin
* Management Team yang kuat & sistem operasi yang teratur
* 2 kali pendapatan bulanan & tahunan
* Mendapat keuntungan bersih (anggaran RM5k - RM25k sebulan bergantung pada sales bulanan)
* Mendapat dividen tahunan minimum 10% dari nilai saham
* Saham boleh dipindah milik & diwarisi
* Belajar menguruskan kewangan syarikat & sebagai penandatangan cheque bagi Partner Elit
* Risiko yang rendah kerana saham boleh dijual kembali pada syarikat
* Falsafah syarikat mengamalkan konsep kejujuran & ketelusan kepada stakeholder: pemegang saham, pekerja, supplier, pelanggan dan lain-lain membolehkan syarikat pergi jauh
* Group company kami memiliki Kilang Minyak Masak Sendiri
* Internal Accountant & External Auditor yang akan membuat report terus kepada CEO & Pemegang Saham
* Agreement Pemegang Saham Black & White serta dimatikan stamp LHDN

Ada 2 pilihan pendapatan:
1. Pemborong Minyak Masak
Pemborong minyak masak subsidi 1 kg serta minyak masak botol dari Kilang kami. Dengan modal RM100k anda boleh mendapat pulangan tetap RM5k sebulan

2. Pengendali Rangkaian Supermart
Menjalankan perniagaan runcit 7-11 + Watson + NSK. Dengan modal RM200k-RM300k anda boleh memiliki kedai supermart anda sendiri & mendapat pendapatan RM8k - RM25k sebulan. Sales akan melalui walk-in, apps & delivery oleh team kami yang berpengalaman.

Peluang ini hanya terhad kepada mereka yang jujur & amanah sahaja kerana ini adalah perniagaan jangka masa panjang. Semua urusan akan dibuat secara undang-undang & telus. Pelaburan Islamik secara Mudharabah / Musyrakah juga disediakan

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi Ed 017-2790500 / Tommy 019-5332347 / Ben 018-3246914

www.drixem.com.my
www.supermart.com.my

Niche: Pembekal Minyak Masak | Pembekal Barang Runcit
 
1. Dzul 51 - Sun 22/Jul/2018, 10:12am
if perlukan storage boleh hubungi saya di 011-28038292.. Lokasi di South City Plaza, Seri Kembangan  
2. Hasanudin Jamaran - Mon 27/Aug/2018, 12:06pm
jika perlukan pembekal minyak masak sila email hasanudinjamaran@gmail.com  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..