Restoran Steamboat & Grill untuk Diambil Alih di Puchong Segera
Mohammad 291 - Tue 11/Oct/2016 10:56am [Last Comment]
Owner baru boleh terus masuk dan berniaga (customer dah banyak tanya bila nak operasi semula)

-Yang pertama dibuka di Puchong!
-Lokasi berada didalam kawasan yang mempunyai kepadatan penduduk dan dikelilingi taman taman perumahan berbagai jenis serta pejabat.
-Lokasi juga berhampiran Putrajaya/ Kajang/ Shah Alam/ Kinrara/ Serdang/ Sri Kembangan/Pasar Borong.
-Keluasan kedai 2500-2700sqt, mempunyai kawasan parking yang cukup dan selesa.
-Boleh memuatkan sehingga 100 orang pelanggan dalam satu masa dibahagian dalam dan luar kedai.
-2 toilet dan 1 stor, 1 ruang boleh dijadikan pejabat atau surau dan 1 ruang dapur.
-Harga jualan termasuk dengan peralatan, akaun FB, FB pages dan akaun instagram dengan ribuan pengikut majoriti penduduk Puchong sendiri!
-Kerap mendapat tempahan Parti harijadi/keramaian/office and family dinner dan sale bulan Ramadhan 3 kali ganda. Berani gerenti!!

Kelengkapan:
- 1 LCD Tv 48in free astro Njoi untuk kegunaan di bilik rehat (dengan bersyarat)
- 1 set canopy 10x8f
- 1 set canopy 20x20 arabic
- 1 set ekzos fan 5inci
- 1 set freezer aiskrim 4x3f
- 1 set freezer Toshiba 2 pintu
- 1 set signboard 18x6f
- 1 set sinki double bowl dan 1 set sinki single bowl stainless steel
- 12 meja kayu solid 4 dan 6 seater
- 12 set meja plastik dan 40 set kerusi brand 3V
- 16 tong gas
- 2 set Air cond ceiling 2.5hp
- 2 set air curtain dewpoint 3f
- 2 set freezer 6x3f
- 20 set steamboat n grill
- 25 set dapur gas tong n gas tin
- 5 set kipas syiling pensonic
- 6 set baby chair
- Peralatan memasak dan lain lain keperluan
- Set pinggan/mangkuk kuah/sudu kuah/cawan dll

Boleh datang lihat dan harga masih boleh dirunding lagi.

Sebab nak jual : fokus pada karier dan isteri bertukar tempat kerja.

Sekiranya berminat hubungi saya segera 012-3765446 (Mohammad)

Niche: Bisnes Restoran | Bisnes Untuk Dijual | Bisnes Steamboat
 
1. Mie 278 - Wed 6/Sep/2017, 11:48pm
Berapa harga tuan  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..