Renew Road Tax & Insurance Online 016-447 6706 (Dania)
Humaira 2 @ Top Pioneer Capital Sdn Bhd - Wed 2/Sep/2020 11:43am [Last Comment]
Salam sejahtera

Kami menawarkan perkhidmatan renew insurance dan road tax kereta dan motosikal
FREE Delivery dan quatation.
Hanya whatsapp no plate dan no ic pemilik utk semakan harga.
Tidak perlu lg habiskan masa dikaunter, cari parking, masa dan tenaga.
Kami akan hantar terus ke depan rumah dan pejabat anda.
Dapat maklumat kami akan proses dgn segera.

Sila whatsapp ke
016-447 6706 - Dania

Whatsapp / Call
https://www.wasap.my/60164476706

Niche: Insurans Roadtax Kereta | Servis Runner
 
1. Humaira 2 - Wed 2/Sep/2020, 11:43am
Salam sejahtera

Kami menawarkan perkhidmatan renew insurance dan road tax kereta dan motosikal
FREE Delivery dan quatation.
Hanya whatsapp no plate dan no ic pemilik utk semakan harga.
Tidak perlu lg habiskan masa dikaunter, cari parking, masa dan tenaga.
Kami akan hantar terus ke depan rumah dan pejabat anda.
Dapat maklumat kami akan proses dgn segera.

Sila whatsapp ke
016-447 6706 - Dania

Whatsapp / Call http://Www.Wasap.My/+60164476706  
2. Top88 - Fri 4/Sep/2020, 12:37pm
Salam Sejahtera,

• Renew Roadtax & Insurance Online‼
• Roadtax kereta dah nak Expired
• Roadtax motor Expired lebih 1 tahun
• Geran anda masih di Bank
• Geran atau sebarang Document and hilang
• Inginkan harga Insurance mengikut Bajet anda
• Inginkan diskaun untuk Insurance kereta anda

Anda tidak perlu lagi berbaris atau bersesak-sesak di JpJ atau Post Office utk perbaharui cukai jalan

Kami amat komited terhadap perkhidmatan kami utk memastikan perkhidmatan yg terbaik dlm membantu menyelesaikan masalah anda dgn kadar segera.

Hubungi kami segera utk urusan perbaharui cukai jalan anda :
Whatsapp / Call http://Www.Wasap.My/+60164476706

Hubungi saya utk Quotation Percuma.
www.wasap.my/60164476706  
3. Humaira 2 - Wed 9/Sep/2020, 11:25am
Salam Sejahtera,

• Renew Roadtax & Insurance Online‼
• Roadtax kereta dah nak Expired
• Roadtax motor Expired lebih 1 tahun
• Geran anda masih di Bank
• Geran atau sebarang Document and hilang
• Inginkan harga Insurance mengikut Bajet anda
• Inginkan diskaun untuk Insurance kereta anda

Anda tidak perlu lagi berbaris atau bersesak-sesak di JpJ atau Post Office utk perbaharui cukai jalan

Kami amat komited terhadap perkhidmatan kami utk memastikan perkhidmatan yg terbaik dlm membantu menyelesaikan masalah anda dgn kadar segera.

Hubungi kami segera utk urusan perbaharui cukai jalan anda :
Whatsapp / Call http://Www.Wasap.My/+60164476706

Hubungi saya utk Quotation Percuma.
www.wasap.my/60164476706  
4. Top88 - Wed 14/Oct/2020, 11:59am
Salam Sejahtera,

• Renew Roadtax & Insurance Online
• Roadtax kereta dah nak Expired
• Roadtax motor Expired lebih 1 tahun
• Geran anda masih di Bank
• Geran atau sebarang Document and hilang
• Inginkan diskaun untuk Insurance kereta anda

Anda tidak perlu lagi berbaris atau bersesak-sesak di JpJ atau Post Office utk perbaharui cukai jalan
Kami amat komited terhadap perkhidmatan kami utk memastikan perkhidmatan yg terbaik dlm membantu menyelesaikan masalah anda dgn kadar segera.

Hubungi kami segera utk urusan perbaharui cukai jalan anda :
Whatsapp / Call http://Www.Wasap.My/+60164146706
Hubungi saya utk Quotation Percuma.
www.wasap.my/60164146706  
5. Humaira 2 - Sat 30/Jan/2021, 12:42pm
Salam Sejahtera,

• Renew Roadtax & Insurance Online
• Roadtax kereta dah nak Expired
• Roadtax motor Expired lebih 1 tahun
• Geran anda masih di Bank
• Geran atau sebarang Document and hilang
• Inginkan diskaun untuk Insurance kereta anda

Anda tidak perlu lagi berbaris atau bersesak-sesak di JpJ atau Post Office utk perbaharui cukai jalan
Kami amat komited terhadap perkhidmatan kami utk memastikan perkhidmatan yg terbaik dlm membantu menyelesaikan masalah anda dgn kadar segera.

Hubungi kami segera utk urusan perbaharui cukai jalan anda :
Whatsapp / Call http://Www.Wasap.My/+60164146706
Hubungi saya utk Quotation Percuma.
www.wasap.my/60164146706  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..