Real Forex dan Gold Broker - Terima Pula Dividen Emas Bulanan 0.01oz/10% ~ 15% Setiap Bulan Secara Tetap dan Konsisten.
Zack 137 - Fri 13/Apr/2012 11:24am [Last Comment]
Ramai telah menjadi JUTAWAN dalam masa 1-2 tahun dalam PROGRAM TRADING EMAS DI SYKT VXXX & EXXX.. SEKARANG!! MUNCUL REAL BROKER FOREX SENDIRI RGCX LEBIH MENGGEGARKAN DUNIA PELABURAN EMAS & FOREX IAITU RGCX Trading Corporation!!

Dilancarkan secara rasmi pada 01/03/2012

Bermula HANYA USD150 @ RM510..

Dividen bulanan 10-20% ,
Tajaan 10%, Pairing 10%,
Matching 7 level 15%,
TRADING EMAS Tanpa "MARGIN CALL"
Menggunakan PLATFORM MT4 (Pertama Di Dunia)
GRAB NOW untuk dapat Spillover Limpahan Downline! Layari web syarikat www.rapidgcx.com
Daftar Percuma di www.rgcxplus.com/sofiamin

untuk detail ttg penerangan boleh contact sy
016-6878505(zharif)

dan sila layari blog sy di :
www.impressiveinvest.blogspot.com

Niche: Pelaburan Emas | Forex Malaysia
 
1. Lela 10 - Fri 13/Apr/2012, 12:33pm
sory... juz wanna conow comfirm how come trading w/out margin call??  
2. Zack 137 - Fri 13/Apr/2012, 6:36pm
trading without margin maknanya tanpa risiko..
company buat laverage 1:2
beserta peraturan FIFO(first in First out)
utk seimbangkan profit customer.

so bila tiada margin call,kita x perlu top up modal dari rugi..
so boleh dibiarkan saja floating tanpa risau margin perlu tambah.  
3. Yanzani - Sat 14/Apr/2012, 10:34am
Kenapa banyak sangat program yang melibatkan Investment ni ,alamat mereka selalunya di PANAMA...? Dah banyak jugak program dari tempat di Panama ni diragui sbb ramai yang dah terkena..Risau jugak .Takut mula2 aje ok .Lepas beberapa bulan tiba2 tak leh withdraw duit..  
4. Yanzani - Sat 14/Apr/2012, 10:59am
Sesiapa yang tak mahir Forex boleh join sini:

http://kongsiuntung.blogspot.com/  
5. Zharifsofia - Sat 14/Apr/2012, 2:06pm
betul..salah satu testimoni dari encik hilmi sudah ada..RGCX mmg bisnes berteraskan GOLD!  
6. Dean 33 - Sun 15/Apr/2012, 5:57am
http://www.majalah.com/?classified:kelas-belajar-forex-melaka:802TB7Z4W2

Belajar trading sendiri. Kelas belajar forex di melaka. tumpang iklan ya. baik belajar forex sendiri..dari melabur. kan pelaburang berisiko? belajar nnt start trade risiko jugak. tapi sendiri tanggung tak bergaduh dgn org lain.  
7. Hilmi 35 - Sun 15/Apr/2012, 8:51pm
main forex di platform atau broker lain amat berisiko kerana ada margin call..

tapi di rgcx anda boleh trade tanpa perlu risau ttg kerugian kerana tiada margin call.

ada dividen keuntungan tetap lagi setiap bulan. tanpa trade pun dapat dividen. 10-15% sebulan..

mula2 saya pun tak percaya.. tapi bila dah daftar masuk baru saya yakin..

daftar percuma sekarang.. lihat sendiri..

klik link ini.

www.rgcxplus.com/hilmizz

maklumat details juga ada di blog saya..

www.goldmoneyss.blogspot.com  
8. Koperasi Bina Usahawan Utara Bhd - Tue 17/Apr/2012, 9:21pm
salam... utk di utara sesiapa yg berminat utk belajar trading forex gold boleh hubungi sy, setiausaha koperasi... di bawah group koperasi anda boleh memilih utk buka akaun sendiri akaun akaun JV dgn koperasi... cuma kelebihan di sini koperasi akan ajar anda utk trade sendiri... wassalam

kobuub@gmail.com / 018-9475 996  
9. Ahmad 92 - Thu 19/Apr/2012, 12:01am
trade forex dan gold tanpa risiko..
10% - 30% permonth..

maklumat lanjut call 017-3446458  
10. Yanzani - Sun 22/Apr/2012, 12:36am
Kepada mereka yang tiada masa untuk trading Forex,bolehlah jadi Investor dgn berkongsi Modal dan Keuntungan .

- Sesuai untuk mereka yang tidak ada masa untuk trade Forex
- Sesuai untuk mereka yang tidak ada pengalaman untuk melabur dalam Forex

Maklumat lanjut,sila lawat website dibawah:

http://kongsiuntung.blogspot.com  
11. Karimdaud 2 - Mon 10/Sep/2012, 11:37pm
register akaun rgcx di sini http://www.rgcxplus.com/teamrgcx cuma rm415 sahaja 1 lot akaun egta  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..