Rakan Usahawan Madu Lebah Dikehendaki
Airist Management Resources - Fri 1/Nov/2013 12:30pm [Last Comment]
Salam...

Sebelum berakhir tahun 2013 ini, saya ingin membuka peluang kepada mana-mana individu yang berminat untuk menjadi usahawan madu lebah dengan modal RM5000 dan bantuan website disediakan dengan bayaran RM250, di samping itu juga pihak kami akan membuat permohonan untuk rakan usahawan mendapatkan geran ICT daripada SKMM yang bernilai RM1000.

Untuk yang tiada modal kami juga akan membantu mendapatkan pinjaman dengan TEKUN di bawah RM5000.

Sesiapa yang berminat, sila hubungi saya dengan kadar segera.. Kami memerlukan 1 negeri 1 usahawan sahaja bagi memastikan usahawan dapat membina rangkaian sendiri di bawah jaringan airist group venture yang akan kami bangunkannya selepas tahun 2013.. in shaa ALLAH

Saya hanya merancang untuk kebaikan bersama dalam membangunkan sistem perniagaan berjemaah melalui jaringan ICT dan teknologi.

airistmr@gmail.com / 0112-8476 124

alamat pejabat:

No 30c, Commercial Square
Kolej Heights Utara, Kubang Pasu
06000 Jitra, Kedah

wassalam

Niche: Pembekal Madu | Pengedar Produk Kesihatan
 
1. Sidikedah - Mon 4/Nov/2013, 12:21pm
Tuan, saya berminat, tapi tuan menyatakan 1 negeri 1 usahawan. Maknanya di Kedah adalah di bawah seliaan tuan. Bagaimana dgn negeri yg lain. Sidi, Kulim, Kedah. email saya sidifadason2013@gmail.com  
2. Airist Management Resources - Wed 6/Nov/2013, 3:57pm
Salam..

sy akan fokus pd pengeluaran shj.. utk kedah belum ada wakil.. daerah2 akan dikawal selia oleh usahawan negeri..

berminat sila berjumpa terus...

sy kurang berminat nak bg email krn sy benar mencari perintis dan sy menilai mana2 individu yg berminat di majalah ini..

hari ini 6/11/2013 seorang individu dr pahang dtg melihat pusat ternakan kami dan in shaa ALLAH beliau berminat menjadi wakil di pahang utk menternak sekali selain memasarkannya...

wassalam...0112-8476 124  
3. Airist Management Resources - Sun 24/Nov/2013, 3:15pm
Salam..

Utk sesiapa yg nak menjadi perintis usahawan madu syarikat airist ...

kami akan mencari usahawan2 yg berminat dgn modal serendah RM100 dan peluang menjana pendapatan RM100/hari dan ini akan membantu anda melangsaikan hutang2 dan kami akan membantu anda melangsaikan hutang2 dan memulakan perniagaan tanpa berhutang.,..

wassalam...01128476124  
4. Sabrina Masneita - Tue 26/Nov/2013, 7:34pm
sila pm detail
sabrinamasneita_89@yahoo.com  
5. Yamani - Mon 16/Dec/2013, 10:02pm
assalamualaikum,
saya macam berminat. minta tuan emailkan pada saya

imantijari@gmail.com

atau tuan boleh layari blog saya untuk share

http://imantijari.blogspot.com  
6. Suzairi - Thu 19/Dec/2013, 12:37pm
sila email jery89@gmail.com  
7. Syed Haron - Tue 24/Dec/2013, 10:33pm
assalam.. kepada pengemar madu lebah hutan boleh hubungi saya. harga 1 botol RM40/-
013 763 9981  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..