Raih Kekayaan & Kemewahan Hidup Tanpa Perlu Berniaga, Meminjam Duit Hanya Jadi Ahli Aktif
Intensive Komisen - Fri 22/Aug/2014 9:53am [Last Comment]
Mesti ramai diantara kita sedang memikirkan bagaimana nak dapat duit lebih, nak dapat income beribu dan puluhan ribu serta jutaan ringgit.

Bila fikir duit beribu, puluh ribu, ratus ribu, juta... mesti fikir, berapa tahun nak dapat, berapa puluh tahun aku kena bekerja keras + OT, Berapa ribu produk aku kena jual.

kalau jual lak, kena menapak ke rumah demi rumah, pejabat ke pejabat, kedai ke kedai.. promote kat internet + blog + forum. Tapi tak ada orang nak beli banyak. Kalau ada yang beli, berapa sangat komisen aku dapat, berapa banyak sangat untung. Ada sampai 1 kali promote dapat RM 400, RM 7000, RM 40k.

Bila sebut puluh ribu, ramai cakap SAH ni pelaburan @ SKIM CEPAT kaya. huhuhuhu...

kalau pelaburan, kita kena beli share @ lot kan?

tak adalah, ni bukan pelaburan, skim cepat kaya. Cuma jadi ahli kelab je.

Oh, dah ada yg joint kelab Raja Kereta? ini bukan kelab tu, memang kelab tu dapat ribuan ringgit selepas beberapa minggu & kereta mewah.

tapi yg ini lain.. jadi ahli kelab dapat puluhan ribu selepas beberapa minggu & pacuan 4 roda + intensive lain.

meh, saya kongsi sikit dekat email saya di intensivekomisen@gmail.com. Cepat2 lock keahlian

Niche: Iklan Terbuka
 
1. Mie 214 - Fri 22/Aug/2014, 10:08am
detail money5415@gmail.com  
2. Alihakheem - Fri 22/Aug/2014, 10:23am
memang anda cerita perkara yang betul..tp cara yg dpt sikit tu lebih berkat dari ''money game '' atau Ponzi

tiada shortcut dalam bisnes melainkan ia salah satu drp Money Game,piramid, ahli cari ahli... , susun kebawah & dapat duit tajaan, produk sekadar hiasan, sistem mmg boleh jalan selagi ada ahli yang masuk. Risiko collapse memang tinggi

Kalau spt Amway mmg betul caranya, ada produk dijual, keuntungan diberi kepada ahli.
Kalau Investment spt Unit trust,.. ada penyata tahunan pelaburan dan boleh pilih pelaburan Islamik

kalau skim cepat kaya : hanya rolling wang,.. yang atas makin kaya, yg bawah,.. tunggulah kalau sempat.
Yang dapat kereta , Akan jadi ''penarik'' ahli baru,..

Jika duit yang diperolehi dgn cara salah, kalau ber juta pun tak kemana..Ia akan diserap balik melalui jalan2 yang kita tidak sedar.
Perkongsian ini hanya untuk muslim shj.  
3. Rose 142 - Fri 22/Aug/2014, 10:28am
Ya btl tu Alihakheem,tp kt kena tau la bisnes apa dulu,sy cuba email ke alamat yg diberi,tp x lps la..so x dpt la nk brhubung dgn tn tanah,hrp tn tanah blh apply..tk  
4. Intensive Komisen - Fri 22/Aug/2014, 10:54am
boleh email ke intensivekomisen@yahoo.com  
5. Eita 15 - Fri 22/Aug/2014, 12:43pm
saya minat tolong whatsapp saya 0132579997  
6. Amin 149 - Fri 22/Aug/2014, 12:52pm
berminat blh email detail. amrexz@yahoo.com.my  
7. Asrie - Fri 22/Aug/2014, 7:02pm
Sy brmint nk tahu.tlg email kpd asrie1978@yahoo.com  
8. Denn - Sat 23/Aug/2014, 9:47am
Minat persona7024@gmail.com  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..