Rahsia Facebook Fans Pantas & Drastik - Tingkatkan Like & Income Sehingga 6 Angka di Facebook!
Promosi Baru 17 - Thu 30/Aug/2012 2:47pm [Last Comment]
Ini adalah berita gembira untuk anda sebagai pemilik fanpage atau baru nak berjinak dengan perniagaan melalui fanpage.

* Ingin mendapatkan jumlah fan 4-5 angka dengan pantas??!
* Ingin mendpatkan lebih ramai pelanggan untuk fanpage anda?
* Ingin jadikan page anda terkenal dan popular??!
* Ingin tahu apakah rahsianya mendapatkan like banyak??!
* Ingin dapatkan 23 Bonus(bernilai RM2,653) secara PERCUMA??!

Satu RAHSIA yang sungguh power dan luar biasa ini pastinya akan membantu memecah kebuntuan si pemilik fanpage untuk mendapatkan fan.. Jika dulu nak dapatkan fan cukup susah, kali ni anda pasti tersenyum riang betapa mudahnya nak kumpul fan yang banyak sekelip mata. Jika anda benar-benar nak merasai kebanjiran fan sehingga berpuluh ribu, maka anda WAJIB dapatkan RAHSIA ini..

▼ TAWARAN BONUS HEBAT ▼
http://cinta.my/ViralXBonus

Niche: Affiliate Website
 
1. Cylla Rich - Thu 30/Aug/2012, 4:07pm
email me. florezendria_veecylla@yahoo.com  
2. Rosidah Ab Rashid - Thu 30/Aug/2012, 4:19pm
email to shidahrose@yahoo.com  
3. Emma 31 - Fri 31/Aug/2012, 1:55am
email sya..orangepensel@yahoo.com.my  
4. Dino 6 - Fri 31/Aug/2012, 9:26am
email detail - dinos.plots@gmal.com  
5. Zahrul 7 - Fri 31/Aug/2012, 11:22pm
ade minat lah bro
email zahrulhonda.ga20@yahoo.com  
6. Promosi Baru 17 - Sat 1/Sep/2012, 8:12am
sudah emel..tq..  
7. Gotin - Sun 2/Sep/2012, 5:24pm
MEMOHON CREDIT CARD
BACKLIST/CCRIS/CTOS DILAYAK MEMOHON!!

CALL 010-2566815  
8. Faizah 68 - Tue 4/Sep/2012, 10:08am
adana_light@yahoo.com.my
pm Me  
9. Shamsuri68 - Sun 9/Sep/2012, 8:17pm
Selain facebook & Twitter ,yang terbaru laman sosial pastinya bom!!!!!serata dunia SHOOTSKY ....Iklan apa saja produk anda PERCUMA ....kelik www.shootsky.com/sham68  
10. Nasrul Ariff - Wed 26/Sep/2012, 3:34pm
Saya berminat , boleh tak email kepada saya cara untuk melanggan dengan mudah - hcare_01@hotmail.com  
11. Norizz - Thu 27/Sep/2012, 2:51pm
SEkiranya ada yg free utk dptkan sikit hasil boleh klik dan kongsi ya..

http://Mix-Fag.com/?ref=1154113

tk  
12. Azizan 33 - Thu 27/Sep/2012, 3:09pm
cuba juga di sini untuk yang nk hasil tanpa modal hanya klick je http://Mix-Fag.com/?ref=1154122  
13. Kakibisnes 4 - Sun 7/Oct/2012, 3:05pm
Tumpang laluan..t.kasih
TERKINI - Internet berkelajuan tinggi
Maxis Home Fibre Optik.
Daftar FREE sekarang bayar kemudian!!
Tawaran Pakej :(KL/Selangor sahaja)
1. RM138 bagi yg guna line postpaid Maxis
2. RM148 bagi non Postprepaid Maxis (Prepaid Maxis)
Sila Telefon @ SMS segera...
SMS 0177814153 - Daftar FREE sekarang - yg MINAT sahaja ok!! Cara MUDAH daftar FREE :
Hantar MMS Kad pengenalan depan dan belakang ke 0177814153 sekarang untuk daftar (selepas dihubungi!!)
Tq  
14. Ati 5 - Sun 7/Oct/2012, 3:50pm
Jom try promote kt http://al-iklan.com  
15. Arif Ikhwan - Sun 7/Oct/2012, 7:11pm
Pembekal utama perfume pen spray.
Jom bisnes brsama sy.
Promosi harga serendah RM5.70 shj.
Kualiti di jamin.
Layari http://perfumepen.blogspot.com/
Arif 019-3887635
KL  
16. Kieyjejung - Sun 7/Oct/2012, 9:51pm
Jom bisnes dgn kami. dropship pon bole. menjual victoria secret body mist. Ingin keterangan lanjut sila hubungi saya kina- 010- 2785627
or zamnahsamad@yahoo.com  
17. Nazri Salleh 2 - Wed 10/Oct/2012, 2:43am
Mantap teknik pemasaran kat FB boleh buat untung 300%. Rugi kalau tak cuba kan. Kalau nak cuba tapi tak ada bisnes, boleh dapatkan idea di sini

http://buatbisnes.com/idea  
18. Nazri Salleh 2 - Wed 10/Oct/2012, 3:01am
Kalau dah boleh dapat sampai 100K like, memang sedap nak buat bisnes

http://buatbisnes.com/idea  
19. Ahmad Syukri 4 - Mon 29/Oct/2012, 1:48am
Nak try gak
email sy : ahmdsyukri@yahoo.co.uk  
20. Aisyah 117 - Mon 19/Nov/2012, 9:52am
salam. email ke aisyah.business@gmail.com
thank you  

Page 1   (Total 21 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..