Pulau Perhentian. Pakej Bermula Dari RM 300 Hingga RM 350
Zira Zoro - Wed 2/Mar/2011 9:40pm [Last Comment]
saya nazira... bg sesiapa yang ingin pergi bercuti di pulau perhentian saya ada tempat yang menarik... HARGA PAKEJ INI TIDAK TERMASUK PENGAKUTAN DR TEMPAT ANDA KE KUALA BESUT

D'lagoon(PRIVATE BEACH) RM 350 PAX bermula 15 mac sampai 15 oct. minimum 2pax

sangat aman..tiada ganguan sbb private beach... bg yg pergi beramai boleh pilih menginap di dlm dorm..
bilik n dorm mmg menhadap pulau.....

-FAST BOAT PERGI BALIK
-MAKAN
SNORKLING 2 KALI
-BANANA BOAT
-bbq
DAN MCM2 AKTIVITI LAIN...

Jom Pi Perhentian / Let's Go Perhentian Package

Day 1
05.00 a.m - Arrive at Kuala Besut
09.00 a.m - Boat to Perhentian Island
11.00 a.m - Welcome Drink
12.00 p.m - Check in / Lunch
03.00 p.m - Free & Easy, Beach Activities, Banana Boat
08.00 p.m - Dinner
09.00 p.m - Free n’ Easy
12.00 p.m - Bedtime


Day 2
08.00 a.m - Breakfast
09.00 a.m - Snorkeling 1
01.00 p.m - Lunch
03.00 p.m - Snorkeling 2 / Beach Activities
08.00 p.m - Dinner / BBQ
09.00 p.m - Free n’ Easy
12.00 p.m - Bedtime


Day 3
08.00 a.m - Breakfast
09.00 a.m - Island Hopping
12.00 p.m - Check Out, Free & Easy
02.00 p.m - Boat To Kuala Besut



FATIMAH CHALET rm 310- rm 330 pax

minimum 5 org. 15org ke bawah rm 330.. 15 org keatas rm 310... promosi ni smpai bulan 8 sahaja

1) fast boat 2ways

2) room (with bathroom inside, mosquito net, veranda).....sea view....

3) snorkeling (we are going to shark point, turtle point, light house, romantic beach, village, and lagoon)......amazing place...

4) meal (2x lunch, 1xbreakfast,1xdinner, 1xBBQ at the beach)

5) jungle trekking from Aur Bay to Long Beach, which is the most amazing place in Perhentian Island....the MUST place to go....

6) a few souvenir from us to all of you...

7) we also have live band to entertain all of you for BBQ dinner time......

call me for infomation and detail.
0137692117 nazira

emel : zirabisnes@yahoo.com

Niche: Pakej Pelancongan
     
  1. Tuan Shazul Ida - Thu 24/Mar/2011, 10:55am
    email detail to me :
    shawanur@cj.net  
  2. Shereen 2 - Sun 10/Apr/2011, 6:00pm
    hi, leh tak tolong emelkan gambar kat area chalet tu? bile tarikh yang available? thanks... gerentop@yahoo.com  
  3. Merahred 2 - Tue 12/Apr/2011, 10:30am
    nak cari membe lama nama mansor. ada tak no. contact dia. nak bwk membe pg bercuti kat sana. 017-3748135  
  4. Hashim Sulaiman - Fri 15/Apr/2011, 10:23am
    salam...
    blh email detail tak
    sy nak pi 30/4-2/5 ni...
    masih ada tempat kosong
    hashim@doe.gov.my  
  5. Faris Daniel - Thu 5/May/2011, 7:08pm
    Askm..sy brminat dgn pakej fatimah chalet..tarikh awal jun ade kekosongan?sy menjangka kn 10 org yg akn mengikuti percutian ini..sebarang maklumat tlg email kn ke
    Daniel_papadome00@yahoo.com  
  6. Mohd Nur Hafiz Abdullah - Thu 16/Jun/2011, 12:11am
    bleh email detail untk sy tk? 2dewasa 7kanak@ bawah 12 tahun,, kami team futsal,, handelkn aktiviti yg fun ye,, email di akademibolaselatan@ymail.com  
Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)