Promotion 3H2M ke Kuching. Cepat Sblm Terlambat!
Kak Jue - Mon 12/Sep/2011 1:59pm [Last Comment]
Homestay+driver,transport n petrol+aport transfer + lawatan + guide..
harga 6 org dewasa..rm300
harga 8 0rg dewasa..rm270
harga 10 org dewasa..rm240

Driver,transport n petrol+aport transfer+lawatan+guide..
harga 6 org dewasa..rm200
harga 8 org dewasa..rm180
harga 10 org dewasa..rm150

kanak2 di bwh 12 thn free
kanak2 12 thn ke atas 50% dr harga org dewasa.
pelancong di bwh 6 0rang kami terima dgn harga yg berpatutan..
Nyatakan,hari n bulan+masa sampai n balik sekali TQ..anything emel saya kakjue72@yahoo.com

Niche: Pakej Pelancongan
 
1. Mus Neeze - Mon 12/Sep/2011, 5:17pm
kota kinabalu ada? 3 hari..
tempat tinggal+transport+lawatan+mainan pantai  
2. Kak Jue - Mon 12/Sep/2011, 10:18pm
Mus Neeze..kota kinabalu kita tak buat boss. Minta maaf boss...  
3. Norin 3 - Tue 13/Sep/2011, 2:20am
kak jue saya plan nk ke kuching by end of this year. contact me by email, rm 300 tu utk group 6 pax ke?

ngalleryprinting@gmail.com  
4. Mohd 18 - Tue 13/Sep/2011, 8:00am
please quote for 2 person
eazy2sell@gmail.com  
5. Kak Jue - Tue 13/Sep/2011, 12:32pm
norin n mohamad 18 sila chck email..  
6. Kak Jue - Tue 13/Sep/2011, 1:34pm
Price yg saya sebutkan di atas ialah harga utk seorang dgn minimum jumlah plancong..

utk pakej bersiar2 shj utk sehari kami caj rm38, rm48 hngga rm50 seorang sehari maximum 12 org.  
7. Kak Jue - Tue 13/Sep/2011, 3:46pm
Kampung budaya ini juga digelari ?Museum Kehidupan? dibangun untuk memelihara dan memamerkan warisan kebudayaan dan kesenian negeri Sarawak. Museum ini terletak di Pantai Damai, Santubong hanya 32 km dari bandar Kuching merupakan tempat yang terbaik untuk mengenali budaya dan cara hidup masyarakat setempat.

big_sarawak_culturalvillagePerkampungan seluas 17 ekar ini mempunyai 150 orang penduduk yang memamerkan aktivitas harian suku kaum negeri Sarawak seperti aktivitas memproses sagu dan menghasilkan kerajinan tangan. Mereka memakai pakaian tradisional dan mengadakan persembahan tarian tradisional untuk para pengunjung. Penduduk kampung ini menerangkan tentang cara hidup dan berbagai budaya mereka kepada pengunjung.  
8. Hani 47 - Wed 14/Sep/2011, 2:49pm
Salam,
Kepada Mus Neeze kalo nak tempat tinggal+transport+lawatan+mainan pantai
leh contact saya. Saya leh provide that kind of service.

My blogspot: http://apartmentkotakinabalu.blogspot.com/  
9. Suhasni Bin Hayani - Thu 15/Sep/2011, 1:40pm
boleh bagi quotation kat sutraprise@gmail.com  
10. Kak Jue - Sat 17/Sep/2011, 12:15am
TQ sutraprise..  
11. Fikri Cheng - Sun 18/Sep/2011, 1:41pm
Nak cari 8 orang lagi ke Vietnam (Saigon) 5H4M, grup cik gu-cik gu pada cuti sekolah oktober ini. Termurah, flight tiket amik sendiri atau boleh diuruskan..cepat sebelum terlambat. Detai: fikricheng@yahoo.com atau 013-4884121. TQ tuan tanah.  
12. Amalina 15 - Wed 21/Sep/2011, 7:52pm
email details ke amalina_azam@hotmail.com  
13. Ijans - Mon 7/Nov/2011, 7:52pm
Bulan depan i akan ke kuching 2D2KK, 4H3M, bgikn pakej yg menarik utk i..n email ke harumanismile@yahoo.com  
14. Nor Rasidah - Sat 3/Dec/2011, 4:12pm
pakej utk...3 adulth + 2 dewasa...3H2M..
shidasuhaimee@yahoo.com.my
tq  
15. Kak Jue - Sat 3/Dec/2011, 10:27pm
Nor rashidah..sila check email thank you.  
16. Haron 3 - Sun 1/Sep/2013, 9:37pm
Kak Jue,

mohon sebutharga bagi famili saya seramai 4 orang ke Kuching 3H2M pada bulan Disember 2013 nanti.
harzba@gmail.com  

Page 1   (Total 16 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..