Promosi Pinjaman Peribadi By Kredit Komuniti Kwong Sang, Interest Rendah! Bulanan Menurun! Pinjaman Mengikut Kemampuan dan Gaji Bersih Anda.
Loan Kwong Sang @ Kwong Sang
Mon 26/Oct/2020 5:22pm [Last Comment]
🎉 PROMOSI PINJAMAN DEEPAVALI BY KREDIT KOMUNITI KWONG SANG 🎉
Ada masalah kewangan ?
Gaji tak cukup?
Pinjam bank mengambil masa yang lama dan tak lulus ?
Jangan risau, lina cuba bantu selesaikan masalah anda, kami ada office tetap dan sekiranya anda membuat pinjaman dengan kami, company kami bagi banyak benefit sepertinya bulanan menurun dan sebagainya 😊

Yang layak memohon :
✅BLACKLIST, CTOS, CCRIS
✅PENCEN, PERUNTUKAN ISTERI TENTERA
✅KERAJAAN & SWASTA
Dokumen yang diperlukan:
☑️ Penyata gaji terbaru 3bulan
☑️ Penyata bank terbaru 3bulan
☑️ Bil Air & Bil Elektrik terbaru (yang sudah dibayar)
☑️ Photocopy ic

Perkhidmatan kami dikawasan KL, SELANGOR, NILAI, N.9 & MELAKA.

INGIN TAHU LEBIH LANJUT WSP LINA SEKARANG!!
http://www.wassap.my/60195359393/loanLINA
(KOMISYEN TINGGI MENJADI AGENT BAWAH LINA)
(OUTDOOR SERVICES)
# pinjamanwangberlesen
# pinjamanmudah
# SelangorKL

Niche: Pinjaman Peribadi
 
51. Upfront Resources Loan - Tue 3/Nov/2020, 10:23am
CJ Capital Enterprise sedia membantu anda menyelesaikan masalah kewangan. whatsapp sekarang dan pengawai kami akan menghubungi anda untuk info lanjut.

-Tanpa upfront/kos sembunyi/caj perkhidmatan
-Percuma semak kelayakan pembiayaan peribadi
-CTOS/CCRIS/Blacklist Bank/AKPK layak memohon
-Warga KL/Selangor/Melaka/N9 sahaja
WHATSAPP/CALL : 012-933 0322
https://senangapply.wasap.my  
52. Mr Jeff - Tue 3/Nov/2020, 9:46pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi QUICK CASH RM 1000 yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
loan 1000 bayar balik 1015 sahaja
QUICK CASH LOAN RM 1000


* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
http://bit.ly/3iaQFSb  
53. Mr Jeff - Wed 4/Nov/2020, 1:15pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi QUICK CASH RM 1000 yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
loan 1000 bayar balik 1015 sahaja
QUICK CASH LOAN RM 1000


* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
http://bit.ly/3iaQFSb  
54. Mr Jeff - Thu 5/Nov/2020, 10:32am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi QUICK CASH RM 1000 yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
loan 1000 bayar balik 1015 sahaja
QUICK CASH LOAN RM 1000


* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
http://bit.ly/3iaQFSb  
55. Siti Syarah1221 - Thu 5/Nov/2020, 1:15pm
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN 📍MELAKA
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & JKM & BAITUMAL & ZAKAT
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://www.wasap.my/60122373911/nktanyaloan  
56. Mr Jeff - Fri 6/Nov/2020, 8:12pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi QUICK CASH RM 1000 yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
loan 1000 bayar balik 1015 sahaja
QUICK CASH LOAN RM 1000


* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
http://bit.ly/3iaQFSb  
57. Jomloan1 - Mon 4/Jan/2021, 3:03pm
🥳PINJAMAN BERLESEN BY KREDIT KOMUNITI JOMLOAN🥳
✔️PINJAMAN YANG LEBIH MUDAH
✔️PINJAMAN YANG LEBIH MESRA
✔️PINJAMAN YANG LEBIH MURAH
KAMI HANYA MEMRLUKAN DOKUMEN YANG SANGAT RINGKAS✔️💯
KERAJAAN,SWASTA,DRIVER COMPANY,IN HOUSE SECURITY,DLL.....LAYAK MEMOHON..
🚗 KAWASAN KL , SELANGOR , N9 , SEREMBAN & SENAWANG.
Berminat hubungi saya sekarang‼️
http://www.wassap.my/60107880515/nakloanniena
(OUTDOOR SERVICES)
#pinjamanberlesen#pinjamanperibadi#pinjamanmudah#selangorkl#pinjamanN9serembansenawang  

< Prev | Page 2 | End >                     (Total 61 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..