Projek Prima Mencari Kontraktor Utama dan Kontraktor Kerja Sub - Kuantan
Mohamad Haikal 3 - Fri 9/May/2014 2:57pm [Last Comment]
Lokasi Sg Baging Kuantan
Tempoh pajakan 99 tahun
Luas 250 ekar
Whatsapps 01117892768

* kontraktor kerja sub konkrit, pagar,tiling, plumbing,wiring dipelawa untuk memohon. Kerja makan tahun 2014 tak habis

Niche: Kontraktor Pembinaan | Kontrak Swasta
     
  1. Andy Firdaus - Fri 9/May/2014, 4:57pm
    salam boleh email hmsnet2020@yahoo.com  
  2. Ahmad Firdaus Bin Abdul Jalil - Fri 9/May/2014, 5:23pm
    Salam..email detail arefier@hotmail.com  
  3. Pmo Cah - Fri 9/May/2014, 6:43pm
    email pmo.cah@gmail.com  
  4. Roslan Aziz - Fri 9/May/2014, 7:13pm
    email to roslan.aziz@gmail.com  
  5. Nizam 21 - Fri 9/May/2014, 8:35pm
    email ke mnijatienterprise@gmail.com...t.ksh  
  6. Fariz 24 - Fri 9/May/2014, 9:30pm
    email ke newalert7981@gmail.com
    tq  
  7. Nasaruddin Bin Abdullah - Fri 9/May/2014, 11:28pm
    salam tuan, macam mana cara nak mohon? email to zurdin97@gmail.com  
  8. Zulkifli 171 - Fri 9/May/2014, 11:50pm
    Email detail pada zulkef11@yahoo.com  
  9. Scorpion - Sat 10/May/2014, 10:17am
    1)Projek Hospital RM240j.LA dh ada cuma nk cari kontraktor total sub keseluruhannya.Kontraktor yg berminat haruslah mempunyai kewangan yg kukuh.
    2)Projek Naiktaraf Lebuhraya di Lembah Klang.Mencari kontraktor yg berminat n sumber kewangan yg kukuh.  
  10. Abd Razak 5 - Sat 10/May/2014, 1:01pm
    Scopion .contact lu mcm mana.  
  11. Muchlis - Sat 10/May/2014, 1:55pm
    Yang memerlukan subcon kayu ,besi,dan concrete call sya . Saya ada pekerja 150 org.
    email plan project to reezky99@gmail.com hp0163248559  
  12. Mohd 76 - Sun 11/May/2014, 9:26pm
    Salam..jika ada kerja sub untk kerja aluminium, Dan cermin Bleh whatssup SMS,call 01129284000.  
  13. Saiful Abdul Malek - Mon 12/May/2014, 11:24am
    Saya berminat. Minta email details ke sbahri73@gmail.com  
  14. Faridskb - Mon 12/May/2014, 5:22pm
    Jika tuan2 sudah mendapatkan L.O atau D.O project, dan memerlukan dana sama ada melalui pinjaman bank atau pelabur dgn SEGERA, boleh hubungi saya melalui SMS (0122524948) atau email (faridizanee001@gmail.com). Sekian, wassalaam.  
  15. Azima 5 - Fri 16/May/2014, 12:35am
    Boleh email utk.kerja2.elektrik....dzmselectric@yahoo.com bpgalaman..  
  16. Aziz Manaf - Fri 16/May/2014, 9:56pm
    assalamualaikum boss.. boleh email sy : azizmanaf770@yahoo.com atau boleh call, whatsapp : 0145225630 (Aziz Manaf). t.k  
  17. Abu Bakar 84 - Mon 19/May/2014, 10:45pm
    Urgent, sedang mencari kontraktor A,status bumi...bank draf 200k x 2 salinan,
    Kontraktor yg kukuh, projek di kedah...jika berminat boleh hubungi saya terus

    Abu bakar - 0125460109
    04 4655211  
  18. Fieza 28 - Tue 20/May/2014, 9:56am
    klu nak sub kan kerja2 wiring,aircond,civil,plumber sila contact saya kamarul 0194039566 atau fieza 0183121458 atau email ker enitechnologyservices@gmail.com  
  19. Shah960 - Tue 20/May/2014, 2:45pm
    Salam...project membuat condominium. Nilai kos rm500 juta. Jika berminat sila hubungi sy 0176813253. Sediakan LOU, LOI n profile company sahaja.  
  20. Sraziqs - Fri 23/May/2014, 1:51pm
    Salam.jikalau ada project landscaping,wiring,dan pembersihan.building maintenance bole hubungi kami.tk (Sraziqs@gmail.com)  
  21. Climax Services - Sat 24/May/2014, 12:38am
    boleh email pada kami
    climax.services07@gmail.com
    019-331 8799 amri  
  22. Kalimas Resources - Wed 28/May/2014, 3:29am
    we a waterproofing contractor..email to kalimas resources @ kalimasres@gmail.com  
  23. Kunst Gebaude - Thu 29/May/2014, 3:29pm
    jika perlukan arkitek boleh email kunst.gebaude@gmail.com atau call 0125370953  
  24. Ellyana As - Sun 1/Jun/2014, 10:36pm
    Askum. .
    Clients syarikat kami sedang mencari Contractor license G7....yang bole JV.Project tersebut Di Jln Termiang Seremban malay rizab land proposed for mix development.Sekiranya berminat sila hubungi untuk keterangan selanjutnya.
    Ikhlas,
    Pn Elly
    D Qaseh Heritage Consultants
    HE : 6017-7934947
    Offc : 607-2440506
    Email : dqasehheritage@gmail.com  
  25. Amir 522 - Sun 8/Jun/2014, 10:01am
    Membekal dan membina kekuda bumbung dari jenis lightweight untuk projek2 bangunan kerajaan perumahan swasta atau kediaman persendirian.untuk keterangan lanjut dan sebut harga boleh hubungi 0196711056 atau email ke boldcold86@gmail.com. tq  
  26. Kmg - Sat 28/Jun/2014, 11:03am
    emel detail kmg_trade@yahoo.com  
  27. Anba 2 - Thu 24/Jul/2014, 1:44pm
    Tumpang Iklan
    Jika ingin mencari Kontraktor Bina Rumah,Ubahsuai Rumah Atau Pejabat,sila hubungi Trideway Enterprise - En. Syam 0196554674..Bandar Tasik Puteri Rawang.  
  28. Farah Paisley - Mon 4/Aug/2014, 4:36pm
    jika perlukan iso 9001:2008 terutama kpd kontraktor g7, boleh hubungi saya 017 3742455  
  29. Ms Teguh Bina - Mon 4/Aug/2014, 7:56pm
    Kami mempunyai kepakaran dalam pembuatan pintu pagar, railing tangga, penutup sump dll kerja besi (welding) untuk projek perumahan. Biasa melaksanakan projek dengan bilangan rumah tidak kurang dari 150 unit bagi satu-satu projek. Jika perlukan khidmat kami boleh sms atau whatapp ke 017-9370739. Tq..  
  30. Rashdan 14 - Tue 2/Sep/2014, 6:01pm
    kami berminat..bleh bg details?  
  31. Muhamad Hafizi Bin Abdul Razak - Tue 17/Nov/2015, 1:33pm
    saya ada menyediakan perkhimatan bekalan tenaga buruh binaan dari warganegara Bangladesh,jika tuan berminat boleh membantu saya .call 0146266055  
Page 1   (Total 31 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)