Projek Naik Taraf Jalan Negeri (Total Sub) dan Runding Terus Jalan Raya
Mohamad 112 - Sat 19/May/2012 2:52pm [Last Comment]
1. Menaiktaraf laluan negeri Jalan Banting - Raba, Daerah Kuala Langat, Selangor bernilai RM32.95J

2. i) Memperelokkan laluan Persekutuan 10, dari Temerloh ke sempadan Pahang/Negeri Sembilan bernilai RM365J

ii) Naik Taraf laluan 11, Jalan Persekutuan Bahau ke Keratong dengan kos RM365J

iii) Membina jalan baru dari Sungai Lembing ke Jerantut Fasa 1 (Rekabentuk) Pahang dengan kos RM640J.

iv) Membina jalan baru dan menaiktaraf jalan sedia ada dari Simpang Empat Tampin-Gemas-Batu Anam Negeri Sembilan dengan kos RM675J

Kepada tuan2 yang mengenali kontraktor kelas A G7 yang berwibawa dan mempunyai kewangan kukuh hubungi saya Mohamad 0179362145 dengan segera

Niche: Kontraktor Pembinaan | Kontrak Tender Kerajaan
 
1. Mohamad 112 - Sat 19/May/2012, 3:00pm
BQ sudah ada untuk projek no 1  
2. Delima 8 - Sat 19/May/2012, 3:33pm
berminat....boleh bg details..fazlimustafa77@gmail.com  
3. Azizul 16 - Sat 19/May/2012, 5:21pm
tolong email detail tn...pilahden@yahoo.com  
4. Sifwan - Sat 19/May/2012, 6:42pm
email detail.....arztechsolution@yahoo.com  
5. Mohamad 112 - Sat 19/May/2012, 7:38pm
tiada detail yg akan diemel.utk yg direct dgn owner co sila cal  
6. Anita 22 - Sun 20/May/2012, 7:34am
maaf tuan mohamad,mencelah sikit,emm dah lama ke en mohamad ceburi bidang broker projet,tuk pengetahun projet yg num 1 tu dah ramai org duk jaja projet tur,tapi sampai skrg xder yg sanggup buat,sendiri mahu ingat la sebab apa.kepada yg baru nak ceburi broker projet,hati2 la...  
7. Org Kampung 2 - Sun 20/May/2012, 7:52am
slm sori mencelah...sy setuju dgn anita 22....sy slh seorg yg byk pegang projek dan info ttg direct nego dan projek...u ade money nak hulur mgkn boleh dpt.....pastikan fund(pay master,peruntukkan) dah ada dlm projek tersbut....kmdian telus ke yg direct owner projek @ yg kuarkan tender tu...biasanye susah dpt..erm apa2 pun cubalah....rezki msg2  
8. Hanif 26 - Sun 20/May/2012, 9:48am
saya agak setuju projek no 1 itu terlaku bnyk kesulitan,saya sudah berjumpa bersama chairman inspirasi perkasa en jadawi namanya :) betul kah tuan??
sudah close pun projek tu,sewaktu saya berbincang dng beliau,megikut kata beliau lebih dari ratusan org broker telah menjaja projek ini,office beliau sudah menjadi sebagai tempat pusat khitmat broker2 maut yang datang sendiri pun ada,n mcm2 la kalau kita faham..apa2 pun 21.may.2012 akan close projek tu insyallah.

jika ada projek2 yang memang tuan pegang terus hubungi saya.

email ke : gemersiknada@gmail.com
insyallah kita boleh bekerjasama

pesanan saya kepada rakan2,sebelum kita melakukan posting,wajib juga kita ketahui mengenai projek yang kita bawa itu sama ada masih boleh di teruskan atau tidak,ini kerana kita selalu sangat membuang masa sedangkan projek yang di bawa itu sudah pun lama close.(BUANG MASA).
sebagai perunding kita harus ada sikap profesioanal..tidak mengambil upfront kepada mana2 pihak sebelum kita melakukan kerja dan percent yang keterlaluan,ini hanya pandangan saya sahaja.. apa2 pun terima kasih dengan info tuan..semoga allah sentiasa membantu kita semua berjaya di dalam bidang sebegini amin..  
9. Mohamad 112 - Sun 20/May/2012, 1:57pm
prjk no 1 kontr kelas A dari Penang dah ambik. Yg. tinggal skrg 4 prjk no 2  
10. Abd Razak 5 - Mon 21/May/2012, 7:33pm
ha ha ha.....jika contractor project no 1 bersedia menerima rm 600k...ok lah kot......  
11. Ayie 60 - Wed 23/May/2012, 4:21pm
sesiapa ada projek g7 A sila email kpd saya...genuin sahaja... kael_ulla@yahoo.com  
12. Ismail Abdullah - Fri 25/May/2012, 12:10am
saya membekalkan cat jalan termoplastik dan patch mix ... harga murah kualiti bagus. sirim standard

0136012207 ismail
0178794699 radziah  
13. Nazri 126 - Fri 25/May/2012, 7:12pm
Anda perlukan pekerja asing ? Call utk details ..tq

0194554505  
14. Azriff - Sat 26/May/2012, 6:12pm
Minta maaf tuan tanah tumpang lalu.
Kepada mereka yang telah mendapat LA dari GOV,GLC ATAU Poject PFI boleh claim double payment.

Contoh project 1 bernilai 32.95j
1. Claim by progres dari paymaster(JKR) total 32.95j
2. Claim by progres dari principal (Term Cash Funding) total Rm16.475j dan tidak perlu pulang balik.
Jumlah yang anda dapat claim adalah sebanyak Rm49.425j.
Jadi anda akan mendapat 100% profit dalam project ini
Berminat email
azmin5769@gmail.com  
15. Azrul 14 - Sun 27/May/2012, 9:42am
jika ada kerja ukur tanah sila hubungi saya...kami juru ukur berlesen..
azrul 0175792296  
16. Anas 35 - Mon 28/May/2012, 2:55pm
jika ada kerja kerja berkaitan pengurusan alam sekitar @ environmental management plan (emp) hubungi saya... no broker @ ejen. direct contractor @ subcont shja. email ke akenvservices@gmail.com sms 019 3312120  
17. Fazlee72 - Tue 29/May/2012, 4:17pm
salam.. berminat utk projek perumahan koperasi malaysia bersama inbgroup.. sila call sy shah 014-7192565 atau layari www.inbgroup.net  
18. Tps0105 - Thu 21/Jun/2012, 4:39pm
kepada kontraktor yg berminat utk dapatkan projek berkenaan tetapi tiada atau tidak cukup fund sila emel saya di z8holdings@gmail.com ..saya ada funder..tapi dgn syarat ada letter of Award...  
19. Zafri Khalis - Sun 1/Jul/2012, 10:16am
Guna SBLC untuk majukan Projek anda - zafri_khalis@yahoo.com.my  
20. Shah 170 - Thu 12/Jul/2012, 1:27pm
kalo ada projek cctv dalan alarm boleh hubungi sy...shahsaari2215@yahoo.com atau 010-9104181  
21. Wan Khairudin Wan Hassan - Wed 15/Aug/2012, 1:21am
Salam warga majalah,

Saya adalah ex-banker bhgian credit (pinjaman),skrg attach dgn firm
consultation utk buat loan contract financing,kelebihan kami adalah kami adalah gabungan ex-banker bhgian pinjaman,insyaallah paper work,doc n presentation to the bank kami amatlah arif,blh hubungi saya utk berurusan sekiranya anda menghadapi masalah approval dgn pihak bank.no upfront fee untill loan disburse

T.kasih,
Wan khairudin 019-2788142  

Page 1   (Total 21 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..