Projek Kereta Sewa Jom Tambah Income Anda
Nuzidrive 2 - Mon 26/Jan/2015 1:10pm [Last Comment]
PROJEK KERETA SEWA 2015

Assalamualaikum / Hi pada semua?.
Di sini saya ingin berkongsi satu projek khas yang telah pun syarikat saya jalankan bermula Mei 2014 dan saya ingin buka peluang ini pada sesiapa yang berminat nak sertai atau JV projek ini.

Tawaran ini terbuka pada sesiapa yang ingin menjadi sebahagian daripada penerima share keuntungan melalui projek Kereta sewa yang di jalankan oleh company saya. Pada anda yang mengalami situasi seperti ini:
* Tak mampu bayar bulanan kereta
* Kereta terbengkalai
* Ada lebih dari satu kereta dan fikir lebih baik guna kereta tu untuk buat duit daripada biar bersawang
* Nak pakai kereta baru lebih besar sebab keluarga dah bertambah, tapi takut tak mampu bayar
* Ade kereta dan memang nak cari duit lebih atas sebab komitmen dah bertambah
* Saje nak letak kereta dan cari pendapatan tambahan
* Dan lain-lain lagilah

Anda boleh pajakkan kereta pada saya dan saya akan sambung bayar bulanan kereta tersebut. Saya akan gunakan kereta anda untuk di sewakan pada prospek saya dan raise keuntungan dari situ. JADI, bukan sahaja bayaran bulanan kereta akan di tanggung oleh saya (means anda ZERO komitmen), MALAH anda hanya perlu goyang kaki dan tunggu untuk terima untung bulanan pulak, hasil daripada sewaan kereta tersebut.

Antara kereta yang di terima (TAHUN 2013 KE ATAS) :
----> PROTON
----> PERODUA
----> TOYOTA
----> HONDA
----> NISSAN
----> DAN LAIN LAIN (AUTO SAHAJA)

Untuk pengetahuan anda, target Market yang saya sasarkan buat masa ini adalah pelajar, syarikat swasta, kontrak kerajaan, aktiviti perlancongan serta event-event khas (wedding, etc).

KELEBIHAN SERTAI PROJEK INI:
1. Kereta-kereta semua akan di servis dan check up every month di bengkel kereta rakan saya (lokasi Taman Equine, S.Kembangan).
2. Bayaran Bulanan kereta tak perlu anda tanggung. Anda bebas dari komitmen.
3. Anda akan peroleh pendapatan tetap, iaitu keuntungan dari hasil sewaan.
4. Income berterusan selagi anda pajak kereta anda pada saya.
5. Untuk advance security, GPS tracker akan dipasang pada kereta.
6. Anda boleh belajar asas mengendalikan bisnes kereta sewa secara tak langsung daripada kami.
7. Kos tetap seperti maintenance, insurance dan sebagainya akan di tanggung oleh kami.
8. TUMPUAN SAYA adalah 100% terhadap projek ini memandangkan saya dah ambil keputusan untuk letak jawatan dan tumpukan pada bisnes. Jadi, tiada masalah berkenaan masa dan sebagainya. Saya available 24 JAM !

=============================

Sebenarnya, saya lebih suka buat perbincangan secara Face to face. Boleh kita berkenalan dan berbincang lebih open dan telus. Kalau bagi penerangan melalui penulisan ni, saya khuatir ada maklumat dan fakta yang tertinggal atau kurang jelas. Jadi, bagi sesiapa yang berminat, boleh PM atau SMS saya untuk set appointment. Antara point yang akan saya discuss secara details:

1. Target market : Lokasi dan prospek
2. Anggaran keuntungan hasil
3. Insurance Renewal, coverage
4. Risiko dan keselamatan
5. Proses sewaan Step by Step dari permulaan sewa hingga pemulangan kereta.
6. Lokasi tempat simpanan kereta ? Kami akan bawa anda ke lokasi
7. Contoh surat perjanjian penyewa
8. Contoh kontrak perjanjian pajakan syarikat dan Owner.
9. Kami akan berikan proposal detail bagi keseluruhan perjalanan projek ini
10. Dan lain-lain perbincangan untuk penambah baikkan antara saya dan owner

=============================
Nak cite lebih senang, boleh direct SMS / CALL saya:
016-274 8757
Mr Fizi / Ms Nurul
=============================

NUZI DRIVE
by NUZI SMART AUTO (002328127-M)
www.nuzidrive.com.my (dalam proses upgrade)
help@nuzidrive.com.my

Niche: Kereta Terpakai | Sewa Kereta Teksi Limo
 
1. Nuzidrive 2 - Mon 26/Jan/2015, 1:13pm
Untuk respon pantas, sila terus -->
Call /sms : 0193617514
Email : nuzicarrental@gmail.com  
2. Fmnauto - Mon 26/Jan/2015, 1:48pm
persona 2013m.deposit rm5k. bulanan rm551x7thn. milage br 30k.
012-2080515  
3. Jiha 11 - Tue 27/Jan/2015, 9:51am
Viva for rent
Rm70 per day
01132012900  
4. Nuzidrive 2 - Wed 4/Feb/2015, 9:35am
Untuk respon pantas, sila terus -->
Call /sms : 0193617514
Email : nuzicarrental@gmail.com  
5. Nuzidrive 2 - Mon 16/Feb/2015, 10:12am
Untuk respon pantas, sila terus -->
Call /sms : 0193617514
Email : nuzicarrental@gmail.com  
6. Anne Tina - Mon 7/Sep/2015, 3:27pm
Salam.tawaran ini masih ada lagi ke?saya berminat.
Boleh hubungi 014-8924020  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..