Projek Construction And M&E di Johor - Mencari Kontraktor Berpengalaman
Eddie Neo @ Kubah Emas Resources - Wed 30/Nov/2011 11:54am [Last Comment]
Salam semua,

Saya sedang mencari kontraktor yang mempunyai kepakaran dalam bidang kontrak dan juga M&E. Berpengalaman handle projek besar.

Ade satu kerja yang nak di sub kalau kena pada harga nya.

Kalau berminat, sila tgglkan email dan no telefon anda. Saya akan emailkan BQ dan drawing.

Niche: Kontraktor Pembinaan | Kontraktor Jurutera | Kontrak Swasta
 
1. Scorpion - Wed 30/Nov/2011, 12:08pm
email ke scorpion_1922@yahoo.com  
2. Mieoreo - Wed 30/Nov/2011, 12:12pm
detail ke mso.oreo@gmail.com
syarikat saya merupakan contractor class C  
3. Rosiani Jaafar 3 - Wed 30/Nov/2011, 12:19pm
Email detail ke ilhamkarisma@gmail.com  
4. Eddie Neo - Wed 30/Nov/2011, 12:20pm
Tolong reply email dgn nama dan no tel. Kalau ade pape, senang saya nak contact. Lepas tu saya akan forwardkan BQ n drawing. Tq.  
5. Shahbiz - Wed 30/Nov/2011, 12:47pm
saya dh ada calon company: shahmvoice@gmail.com  
6. Sifwan - Wed 30/Nov/2011, 3:45pm
sif.wan@yahoo.com  
7. Nazrizad Bin Jasman - Thu 1/Dec/2011, 4:26pm
nazri_9633@yahoo.com.my  
8. Roslim Sairen 2 - Thu 1/Dec/2011, 10:17pm
emailkan details
roslimsairen@yahoo.com  
9. Wanco - Thu 1/Dec/2011, 11:30pm
salam,
saya dari kotraktor kelas A,
emailkan kepada saya:
wanco_sb@yahoo.com.my  
10. Azizul 16 - Fri 2/Dec/2011, 7:50am
ok saya pun minat...sub total ok bos...pilahden@yahoo.com  
11. Mohd Indra - Fri 2/Dec/2011, 10:14am
indra.hamir@yahoo.com 0127389606  
12. M Sany Bin A Malik - Fri 2/Dec/2011, 2:39pm
emelkan pada pembinaanterasmewah@gmail.com  
13. Arel651 - Fri 2/Dec/2011, 4:21pm
leh email ke company sy
arel651@yahoo.com  
14. M Sany Bin A Malik - Fri 2/Dec/2011, 4:44pm
no tel 019-3772545 pembinaanterasmewah@gmail.com  
15. Salina 33 - Fri 2/Dec/2011, 9:30pm
Epul = 017-710 4049 / 019-792 1538
E-mail : saiffinagge@aol.asia
t.kasih  
16. Nabeel - Mon 5/Dec/2011, 10:45am
tumpang..
saya ingin mencari sesiapa yang boleh menyewakan gendola. saya nak sewa untuk 2 gendola untuk pakai di area kl. jika ada sila hubungi saya di 0175058211-nabeel  
17. Za1123 - Mon 5/Dec/2011, 11:57am
sye berminat...
hanz.maju@gmail.com  
18. Rieverlands69 - Mon 5/Dec/2011, 9:41pm
boleh call or mail me...
riever_lands69@yahoo.com 017-9272357 Syed  
19. Iai Resources - Tue 6/Dec/2011, 11:13am
ada lagi?
iairesourcessb@gmail.com
0197727132  
20. Iskandar 16 - Tue 6/Dec/2011, 10:18pm
Sila email pada saya eizida@ymail.com ...company saya merupakan subcon kepada UDA dan byk projek projek besar di KL......iskandar 0193554392  
21. Joe 83 - Wed 7/Dec/2011, 3:56am
saya brminat..
avisco_es@yahoo.com  
22. Iskandar 16 - Wed 7/Dec/2011, 5:14pm
Tumpang lalu tuan tanah...saya ingin menawarkan bagi kerja kerja pembaharuan PKK, CIDB dan Kementerian Kewangan..baru atau pembaharuan...sila sertakan dokumen lengkap dan bayaran. Kepada yang ada masalah CCD point atau green card juga boleh diuruskan. Kepada yang ebrminat untuk mendapatkan kelas F wlayah/selangor..sila sediakan dokumen syarikat dan penyata kewangan dan bayaran RM 5500.00. Kadar masa proses adalah 3-4 minggu. Berminat sila hubungi iskandar 0193554392 atau email eizida@ymail.com utk pertanyaan...  
23. Fizzi - Wed 7/Dec/2011, 10:58pm
emailkan ke hafiynur@yahoo.com. no tel 0127694157. utk pengetahuan, saya ambik kerja-kerja sublabor dari structure hingga ke finishes... insyaallah, sama-sama berkongsi rezeki...  
24. Rieverlands69 - Thu 8/Dec/2011, 4:11am
Boleh email detail BQ and drawing...Saya belum terima apa2 maklumat lagi,thanks.
pmcpsbbangi@yahoo.com / riever_lands69@yahoo.com
017-9272357  
25. Ahmad Khuzairi - Thu 8/Dec/2011, 12:43pm
emailkan ke kagura1985@gmail.com 0127747152@07-4313198  
26. Edrin86 - Fri 9/Dec/2011, 9:55pm
sila emailkan bq n drawing ke email

edrinnordin86@yahoo.com  
27. Tspowercool - Sun 11/Dec/2011, 3:07pm
kunthai87@yahoo.com
0194077327  
28. Shafiq 20 - Mon 12/Dec/2011, 3:05am
sila emailkn bq dan drawing shafiq_afiq@yahoo.com
no tel 012-3463487  
29. Eddie Neo - Mon 12/Dec/2011, 10:41pm
Salam semua, maaf kerja ni dah ditolak.

Tq to Joe 83 for helping out.  
30. Admin Myteam - Mon 2/Jan/2012, 3:57am
Mencari pembekal&peniaga Bumiputra 100% Kelas A (trading,manufacturing,coperative)/min paid-up capital RM500K & above, for IPO shares-free subsidy.Those interested, please email ur company detail/company profile & contact to rizan_uniputra@yahoo.com and further info will advise soon.Tq  
31. M Din Iftah Tune - Thu 19/Jan/2012, 10:32pm
boleh email kan kepada saya... saya berminat untuk mengambil projek yang ditawarkan...
nama: din
email: floristz@live.com
h/p: 0133761596  
32. Putera Davinci - Wed 18/Apr/2012, 6:32pm
Kepada yang memiliki 'Sijil Vendor Felda', sila berhubung dengan saya segera untuk keterangan lanjut, thanx !

012-7479944  
33. Azizan 8 - Sun 13/May/2012, 7:32pm
sila email saya ridzman@exxaoil.com
Tel : 0196837417  
34. John 42 - Sat 23/Jun/2012, 6:42pm
salam 1 malaysia,saya menawarkan khimat membekal,pemasangan,pengubahsuai dan lain lagi seperti berikut:

DUCTING
AIR-CONDITIONING
EXHAUST FAN
FRESH AIR
KITCHEN HOOD
M & E CONTRACTOR
SERVICE
REPAIR
FAN & BLOWER
AIRCOND

damatojohnny@yahoo.com
019-3232366 (john)  
35. Zafri Khalis - Sun 22/Jul/2012, 11:22am
Projek Funding/Bank Loan/Suntikan Modal. Hbgi - zafri_khalis@yahoo.com.my  
36. Onn Dahlan - Fri 27/Jul/2012, 2:53pm
Selamat Menyambur Ramadhan Al Mubarak! Assalamualaikum saya nak perkenal kan diri saya Onn wakil kepada pemegang lesen KDN supply, outsourcing and manpower management Seri Timur Resources (M) SB dan Seri Emasjaya SB menawar pakej pekerja asing dari negara sumber dan Bangladesh untuk semua sektor dan kpd majikan, projek owner dan khas nya agen kalau nak detail sila hubungi saya onnbdchan@gmail.com Mobile:0162149599l. Terima kasih  
37. Yogenathan - Sun 29/Jul/2012, 7:15pm
kami pakar membuat jalanraya,cable,kerja kerja potong tanah,mesin,lori
yoga:0162888298/0102963477
Email :nathanyoga@ymail.com  
38. Tan 14 - Fri 9/Nov/2012, 4:35pm
we are interested pls send me the BQ and Details at kiftane@gmail.com and u can contact us at 0132050857  
39. Joe 83 - Tue 4/Dec/2012, 12:11am
sama2 tuan..  
40. Albert Ng - Sun 16/Dec/2012, 4:53pm
nama :albert ng
no tel :019-418 6880
email :theankhee@yahoo.com  
41. Muhammad Anis - Mon 4/Feb/2013, 12:40pm
saya ingin menjual gendola yg baik lagi bru 6 bulan pakai je..saya nak jual harga borong ada 25 set (5kaki)..sesuai tuk smua jenis jualan..jika berminat call saya d 0176828531  
42. Alex 24 - Tue 5/Feb/2013, 4:49pm
Zakiaqilah@yahoo.com 0173465309  
43. Angkasa Raya Solutions - Fri 22/Feb/2013, 10:56am
kalau ada job platering contact saya raya.angkasa@rocketmail.com  
44. Kris 5 - Tue 15/Oct/2013, 12:01pm
Sayarikat kami mempunyi kepakaran dalam bidang pendawaian, pemasangan Elektrkal & Pembekalan barang2 elektrikal & machin shop....

Mr. Kris
No.Tel: +60167957705
Email:krismohana@gmail.com atau
dioramikme@gmail.com  
45. Mohdazhar 11 - Fri 20/Mar/2015, 6:15am
saya sedia membuat kerja2 m&e (acc/cctv/lock door/wiring dll) sekitar johor berdasarkn pengalaman selama 3 tahun,,,kerja2 kecil juga diterima,,,yg penting ada kerja ada gaji,,,soal payment boleh bincang sampai setuju,,,boleh rujuk page facebook kami SWA ELECTRICAL,,,atau call saya 0107040434,,,  

Page 1   (Total 45 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..