Projek Besar After Raya2020 - Carifunder Carimaincon Caripelabur Caribuyer
Firdaus 9 - Fri 29/May/2020 1:10pm
Assalamualaikum wbt,

Berikut adalah beberapa projek & juga syarikat untuk dijual kepada sesiapa yang berminat.

1. Projek pembangunan bercampur & perumahan 63ekar di Mukim Kuala Kuantan, Pahang.
- Drawing & BQ serta kelulusan kerajaan negeri dah setel. Estimate nilai projek adalah RM139juta. Owner projek nak jual hanyalah RM45j sahaja berserta syarikat pemaju sekali: berminat issue LOI kepada sy.

2. Mencari funder atau pelabur bagi membiayai Projek Energy Consevation Measure (ECM) kepada syarikat GLC. Owner projek yang dilantik mahukan cash sebanyak RM6j sahaja & mempunyai collateral / cagaran berupa bangunan di Bangsar, Kuala Lumpur. Dokumen & proposal lengkap ada pada sy.

3. Projek perumahan bercampur di South Ipoh City, Mukim Kinta, Ipoh Perak untuk dijual beserta kelulusan kerajaan negeri & drawing serta BQ. Estimate nilai adlh RM273j. Owner project nak jual hanyalah RM48j.

4. Tanah 2 ekar bersebelahan highway DUKE di Setiawangsa, KL.
Status tanah adalah komersial. DO untuk buat service apartment dah dapat berdekatan dengan KL. Asking price RM40j. Land value boleh pergi sampai RM60j.

5. Lesen pemborong beras/tepung/minyak masak untuk dijual. Syarikat di Kajang, Selangor. Owner nak jual RM500k sahaja.

6. Syarikat oil & gas dan waste oil industry di Terengganu untuk dijual. Company telah beroperasi selama 25 tahun & mempunyai kontrak dengan client sebanyak RM50j. Tidak termasuk projek2 yg lain. Company mempunyai kilang pemprosesan & tapak yang besar. Owner syarikat nak jual hanyalah RM33j sahaja trmasuk shareholder 100%.

7. Projek pembangunan condominium & rumah kedai di Pekan Bangi lama, Hulu Langat Selangor. Ada mobilisation dan semua dokumen telah diluluskan. Pay master Maybank. Owner projek nak jual RM50j sahaja daripada nilai projek RM290j.

Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan & issue LOI sila hubungi sy:

Firdaus
014-3062365

Atau email:
cermairantinggroup@gmail.com

# Carifunder #Carimaincon #Caripelabur #Caribuyer

Niche: Mencari Pelabur | Kontraktor Pembinaan | Kontraktor Minyak Dan Gas | Bisnes Untuk Dijual
   
 1. Musangking2u - Fri 10/Jul/2020, 2:32pm
  💵 SBLC (HSBC/BARCLAYS UK) / FUNDING UTK PROJEK

  ❇️SBLC 48%+2%
  ❗️BARU
  ❇️CIS, POF diperlukan

  Whatsapp:
  📱https://mysblc.wasap.my/  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)