Project Funding
Shazly 2 - Thu 28/Feb/2013 9:08am [Last Comment]
assalamualaikum n salam sejahtera for non muslim..saya mempunyai funder untuk membantu kepada warga majalah yang memerlukan dana/loan xkira apa project as long genuine..minimum dana/loan usd10m..no upfront no middleman no under-table..semua payment n receive duit direct from bank..sesiapa berminat atau ada sebarang pertanyaan sila email freakyromances@gmail.com

Niche: Mencari Pelabur
 
1. Guna 6 - Thu 28/Feb/2013, 9:50am
Please send me more detail on your funding terms and condition to transoceanpk@hotmail.com

We have project from RM5m onward  
2. Raz Ak 4 - Thu 28/Feb/2013, 11:31am
sy ada projek, tp xada funder, tlg email sy detail shannmg5371@yahoo.com  
3. Ridermalaysia - Thu 28/Feb/2013, 3:42pm
salam tuan....saya dah email  
4. Shazly 2 - Thu 28/Feb/2013, 4:47pm
hi guna 6..b4 i send the detail..may i know how much fund that u need???because 1 of term and condition that project cost must be rm30m n above..  
5. Shazly 2 - Thu 28/Feb/2013, 4:52pm
hi raz ak4 boleh saya tau berapa project cost yg diperlukan???because kita provide fund rm30j keatas shj bawah dr itu kita xbg...tq  
6. Mizi2013 - Thu 28/Feb/2013, 5:36pm
sederhana dan telus

labur serendah RM250=1lot...pulangan RM500 selepas sebulan

http://jbsmartenterprise.blogspot.com
email: jbsmartenterprise@yahoo.com

jadilah yg terawal  
7. Shah Arb - Fri 1/Mar/2013, 2:47am
TO Shazly 2


Assalamualaikum dah selamat sejahtera,
saya ingin mempelawa KEPADA sesiapa TUAN/PUAN untuk menyertai syarikat saya untuk menjadi Pelabur. Syarikat telah mendapat kepercayaan dan projek dari Kerajaan Negeri Selangor.

Tempoh menjadi pelabur adalah selama 5 tahun,
manakala keuntungan 15% untuk setiap tahun dan setiap bulan sebagai security kepada pelabur kami .

Contoh anggaran kira2 :
Modal RM100K

15% dari RM100k (RM15000) x 5 tahun = RM75000 (SETIAP TAHUN SELAMA 5 TAHUN)

RM100K/60 bulan (RM1670) x 60 bulan = RM100K (SETIAP BULAN SELAMA 60 BULAN)
Selepas tamat kontrak akan dibayar 50% daripada jumlah modal RM100K = RM50K

Kuota terhad bagi setiap projek.
Syarikat ada sediakan perjanjian black and white, jaminan dari SSM sebagai partner dan lain-lain.
BERMINAT BOLEH HUBUNGI SAYA UNTUK TEMUJANJI DI PEJABAT KAMI DI SUBANG 2 Mac 2012 (sabtu) jam 3 petang atau di tempat lain.
INI BUKAN MLM, BUKAN SKIM CEPAT KAYA/ PAK MAN TELO
BOLEH DATANG, TENGOK, DENGAR DAN NILAIKAN SENDIRI DULU,
Untuk keterangan lanjut, sila hubungi :-

SYAH 017-3937659
Syah_arb@yahoo.com

atau tinggalkan no tel untuk dihubungi..tq  
8. Rahim 79 - Fri 1/Mar/2013, 10:43am
salam warga mc, bagi detail ke rahimzmn@yahoo.com & no hp utk dihubungi  
9. Zafura - Mon 4/Mar/2013, 1:56am
Can I have your contact number?

Thank you.  
10. Kamarul 16 - Thu 7/Mar/2013, 2:29am
Ni mcm taktik sewa pajak tanah 100 ekar dan ke atas BNM je. u nak guna LO kontraktor utk bwk masuk duit utk PRU13 ke? Jgn main2 bro. Tak baik hampakan bangsa sendiri dgn benda2 ngarut mcm ni..  
11. Shazly 2 - Sat 9/Mar/2013, 3:10pm
zafura may i know ur email den i will send my number through email tq  
12. Shazly 2 - Sat 9/Mar/2013, 3:14pm
salam en kamarul..boleh x jgn buat spekulasi if xtau detail and service yg kita provide??xkan laa nk cerita million or billion dekat public..dats y saya suruh email...br boleh send detail and bkn ke buat tuduhan palsu tanpa soal selidik satu benda yg xelok??  
13. Al So liqin - Sun 10/Mar/2013, 2:47am
ASSALAM SHAZLY2..
EMEL DETAIL INFO utk fund prjek KE mdtarmizi@gmail.com  
14. Solihin 5 - Mon 11/Mar/2013, 7:22pm
bole email detail en shazly.
hope u hv good oppurtunity 2 share
joe.property2u@gmail.com  
15. Roslan 102 - Tue 12/Mar/2013, 12:26am
en.shazly2 email ke abubakar_roslan@yahoo.com  
16. Shazly 2 - Tue 12/Mar/2013, 11:04am
assalam warga mc..saya sudah emailkan..sila check email anda..n dont hesitate to ask..n we r not mlm or loan-shark..we dealing with international bank and wcb..  
17. Khairul 529 - Wed 13/Mar/2013, 4:19pm
Salam en.shazly, sy dah email ke email encik... Email detail pada sy ke khairulfariz@yahoo.com  
18. Kartikk - Thu 14/Mar/2013, 10:14pm
I need security bond fund for usd300million

For further info
Call me 0123775282 Kartikk  
19. Zainuddin Omar - Fri 15/Mar/2013, 4:09am
en.shazly bole email detail dan contact no pada saya..

juragan369@yahoo.com.

terima kaseh.!  
20. Abas 5 - Mon 18/Mar/2013, 12:00am
Email please...fatinnazira87@yahoo.com  
21. Nora Zainal - Tue 19/Mar/2013, 1:46am
Email me. Nzaarpesona@yahoo.com  
22. Khairul 529 - Mon 25/Mar/2013, 10:34pm
Dear mr.shazly,
Please provide your h/p number?
Please send to khairulfariz@yahoo.com  
23. Nikmr2004 - Fri 5/Apr/2013, 6:25pm
Mr shazly Please provide the telepon or send any info about the fund to sautama@gmail.com or cal me at 0192548377  
24. Kartikk - Wed 24/Apr/2013, 1:45pm
I have a solar pv project need usd20million funding
Please email me for complete project details  
25. Mohammad 62 - Thu 1/Aug/2013, 3:33pm
ada lg ke fund ni. awin.9229@gmail.com.
award kami dh dapat fund shj yg belum ada.  

Page 1   (Total 25 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..