Produk Descaler Yang Terbaik di Pasaran.
Nohd Nasir 2 - Fri 1/Feb/2013 2:55pm [Last Comment]
AL ?BARAKAH SOLUTION 505.
CIRI-CIRI PRODUK KAMI :-
Apakah Al-Barakah Solution 505?
Al-Barakah Solution 505 adalah satu penyelesaian yang sangat selamat, cekap dan menjimatkan kos.
Apakah Al-Barakah Solution?
Al-Barakah Solution 505 adalah satu penyelesaian yang sangat selamat, cekap dan kos efektif untuk penyingkiran teritip, kupang zebra, pertumbuhan marin, kalsium dan karat dari marin peralatan pemindahan haba, engine water jacket dan peralatan sampingan. Ia adalah ideal untuk digunakan pada kapal, pelantar penggerudian, pleasure craft, boilers, sistem pemanasan air panas dan plant penyaman udara dan cooling tower dan sebagainya,

Al-Barakah Solution 505 adalah cara yang paling kos efektif untuk menyelesaikan masalah duti pemindahan haba berat anda dengan selamat, cepat dan cekap.

Al-Barakah Solution 505 adalah bio-degradasi dan mudah dan selamat untuk melupuskan sepenuhnya.

Al-Barakah Solution 505 Aplikasi
Al-Barakah Solution 505 tidak akan mengakis, pit atau mempunyai apa-apa kesan berbahaya pada loyang, tembaga, keluli, marin gred keluli tahan karat, gangsa, tembaga / nikel, aluminium gred marin, getah, plastik, serat bahan-bahan gasket dan semua bahan-bahan yang digunakan di dalam air sistem pemindahan haba jika digunakan mengikut arahan permohonan.

Al-Barakah Solution 505 adalah sesuai untuk membersihkan peralatan anda tanpa perbelanjaan,tanpa mengambil lebih masa dan tanpa mengunakan ramai tenaga buruh yang terlibat didalam proses pembersihan dan untuk mengeluarkan ia dari sistem atau mengambil ia ke tempat yang mempunyai kemudahan berasaskan perkhidmatan mekanikal, Dalam sesetengah aplikasi produk kami peralatan boleh dibersihkan semasa ia masih dalam operasi,MEMUDAHKAN KERJA KAN!!!

Marine Raw water Cooling Systems
Marine Heat Exchangers
Pipe Work and Pumps
Engine Water Jackets
Waste Heat Boilers
Hot Water Heating Systems
Bow Thrusters
Rudder Pintles
Cutlass Bearings
Outboard Motors
Radio Grounding Plates
Closed Circuit Cooling Systems
Extruders
Radiators
Ice Machines
Boilers
Crackers
Cooling Towers
Kettles
Vacuum Pumps
Domestic Water Systems
Injection Molders
toilet piping stoppers/plumbing

Dan sebagainya. Setiap hari kita mendengar produk terbaru di pasaran dan keputusan cemerlang,dengan Al-Barakah Solution 505 lebih banyak manfaat dan ini ada produk serbaguna untuk apa jua keadaan dan situasi,sila hubungi atau sms kami untuk mengetahui lebih lanjut Al-Baraqah Solution En.Nasir 0197632582

Niche: Kontraktor Marin Dan Kapal Laut
 
1. Nohd Nasir 2 - Fri 1/Feb/2013, 2:58pm
Produk yang terbaik dan tidak merbahayakan kesihatan anda....dijamin 100%....  
2. Lya 9 - Mon 4/Mar/2013, 12:53am
siapa yg ingin mghilgkn alahan ibu hamil
(morning sickness),
menurunkan berat badan, meningkatkan
kesuburan dan banyak lagi. Lihat
selanjutnya dan beli secara ONLINE di
http://esp.ibct.my/3l404 jom try!~  
3. M Zawawi - Sat 6/Apr/2013, 12:29pm
salam, boleh email quatation ke: m.z.zahraenergy@gmail.com

tq  
4. Nohd Nasir 2 - Mon 15/Apr/2013, 12:36pm
wassalam boleh.....  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..