Private Tutor Subjek Grafik Komunikasi Teknikal (GKT) SPM 2019
Raudhah 8 - Fri 4/Jan/2019 8:47am
Sekitar SERDANG/CHERAS/KL/PUTRAJAYA/KAJANG & BANGI.

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Grafik Komunikasi Teknikal (GKT) merupakan matapelajaran yang baru diperkenalkan kepada para pelajar Tingkatan 4 pada tahun 2017.
Ia bertujuan untuk melahirkan murid yang berpengetahuan, berkemahiran dan mengamalkan nilai dalam GKT untuk membangunkan keupayaan berimaginatif, kreatif, inovatif dan inventif. GKT membolehkan murid berkomunikasi melalui grafik secara berkesan dengan penuh keyakinan di samping dapat memupuk minat murid dalam pelbagai bidang teknologi.

Profil Tutor:
- Perempuan Melayu Beragama Islam
- Alumni Sekolah Berasrama Penuh (SBP) dan mendapat A1 dalam Lukisan Kejuruteraan (LKJ.)
- Graduan Universiti Putra Malaysia dalam bidang Senibina Landskap dan Perancangan Bandar.
- Pernah menjadi Pensyarah sementara bagi subjek Lukisan Teknikal di Universiti Putra Malaysia (UPM).
- Berpengelaman mengajar subjek Lukisan Kejuruteraan (LKJ) selama 4 tahun sejak tahun 2015.

Matapelajaran Yang di tawarkan:
GKT tingkatan 4 &5
Boleh dilakukan dalam kumpulan (maximum seramai 4 orang) / Seorang lebih digalakkan bagi pelajar yang lemah.

Saya percaya setiap pelajar mempunyai potensi dalam diri masing-masing dan cuma memerlukan pendekatan yang berbeza untuk mengeluarkan kebolehan mereka dalam menguasai topik pembelajaran. Pendekatan one to one yang saya ketengahkan membolehkan pengajar mengenalpasti kelemahan dan pengajar akan lebih fokus untuk memperbaiki kelemahan setiap pelajar tersebut. Saya berbesar hati untuk membantu anak tuan/puan untuk mendapatkan keputusan yang lebih cemerlang dalam pelajaran mereka demi masa depan yang lebih cerah.
'Aim for the moon, if you miss you may hit a star'.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi:
Cikgu Raudhah
sms/whatsapp: 0166221641
emel: raudhahodax@gmail.com

Khidmat kelas Private Tutor GKT di atas adalah untuk kawasan sekitar SERDANG/CHERAS/KL/PUTRAJAYA/KAJANG & BANGI.

Niche: Pusat Tuisyen
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Utara Popular di Bandar Baru Bangi dan Laksa Kelantan
Apa beza Laksa Utara dan Laksa Kelantan? Ada berapa jenis laksa di Malaysia? Kami ke Gerai Ridup Rimba di Bandar Baru Bangi untuk menikmati laksa utara yang sedap dengan cendol yg ohsem. Gabungan 2 menu ini sangat sesuai dijadikan pakej bisnes makanan. Kami juga senaraikan 5 lagi laksa di Malaysia untuk video seterusnya nanti.
Makan Lemang To'ki dan Bakar Lemak di Kolam Air Panas Bentong
Mari kita belajar dari Lemang To'ki di Bentong cara beliau berniaga. Bisnes ini sesuai untuk sesiapa yang mempunyai tanah di kampung yang dekat dengan jalan besar. Di Bentong juga terdapat Kolam Air Panas popular dengan 3 peringkat kepanasan. Berendam dalam kolam ini dipercayai boleh menyihatkan kulit dan badan. Juga boleh membakar lemak lemang yg baru dimakan tadi :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)