Printing Murah. Flyers Distribution Shah Alam/Putrajaya/KL 3sen
Amirulshah - Sat 5/Mar/2011 6:34pm [Last Comment]
Promosi perniagaan melalui iklan adalah penting untuk mengembangkan perniagaan anda.

Flyers merupakan cara yg sgt berkesan untuk meningkatkan jualan anda

Malah ianya merupakan satu medium promosi yang MURAH!

Kami menawarkan servis printing yang murah dan servis pengedaran flyers kepada anda

Anda hanya tumpukan kepada operasi syrkt anda, biar kami uruskan marketing untuk anda. Tidak perlu pening2 kepala


Promosi bulan Mac : Design PERCUMA


Sila telefon/sms 017-3931506 utk menyatakan minat anda dengan servis kami.

Niche: Kedai Fotostat Dan Cetakan | Servis Pengedaran Risalah
     
  1. Nothing Ler - Sat 5/Mar/2011, 8:12pm
    minimum order brape, dimane yer  
  2. Amirulshah - Sun 6/Mar/2011, 2:21pm
    kpade yg sesiape yg berminat...
    sila tngglkn nme,email berserta dgn no. telefon anda..  
  3. Nothing Ler - Sun 6/Mar/2011, 9:46pm
    email quotation ker hodly80@yahoo.com  
  4. Amirulshah - Sun 6/Mar/2011, 11:07pm
    anda mahu berapa unit?  
  5. Linda 65 - Mon 7/Mar/2011, 10:54pm
    kalau nak order kna dtg kat kdai ke?  
  6. Amirulshah - Tue 8/Mar/2011, 9:16am
    kalau nk dtg pon xpe..
    order melalui email dgn telefon pon bole.  
  7. Linda 65 - Tue 8/Mar/2011, 9:52pm
    tq. ni nma sy linda.

    lynnda_tk@yahoo.com.
    sy ada buat bisnes buat set cadar.
    sy nak order dlm 100 keping ye  
  8. Amirulshah - Wed 9/Mar/2011, 9:55am
    kalau bole sediakan bajet dlm brape spy kami dpt berikn harga yg terbaek utk anda.. kalau design sudh disiapkn akn lg memudhkn kerja kami dan memuaskan hati anda.  
  9. Sherra - Fri 11/Mar/2011, 8:17pm
    emailkan quotation kpd nursyisyira@yahoo.com.tq  
  10. Niwhak - Fri 11/Mar/2011, 9:55pm
    ntvaires@yahoo.com
    012-2484314  
  11. Kl2020properties - Mon 14/Mar/2011, 3:12pm
    emel ke eyntan80@yahoo.com  
  12. Wati 17 - Sat 19/Mar/2011, 2:37am
    email ke ezymesra@ymail.com  
  13. Irma 7 - Tue 22/Mar/2011, 5:44am
    Salam. Kalo saya nak print depan belakang, berwarna dan bergambar, brape ye? Kalo blh nak print dlm 3000 keping. Sila reply ke email simplygetit@yahoo.com. Tq.  
  14. Ros 16 - Tue 12/Apr/2011, 5:37pm
    Salam.. Saya juga berminat. sy tinggal di Subang 2, Shah Alam.
    Saya Ros
    Email: moza_rossa@yahoo.com
    No. tel: 0173893066

    TQ  
  15. Razi 15 - Tue 12/Jul/2011, 12:25pm
    sila emailkan saya harga utk printing flyer KUANTITI:5000pcs.Simile 80gsm.DOUBLE.FULL COLOR.

    alongrazi_melakabazar@yahoo.com  
  16. Amirulshah - Tue 12/Jun/2012, 10:26am
    harap maaf..
    promosi sudah lama habis..
    skrg kami menggunakan harga baru..
    trime kasih..
    maaf kerana tidak dapat melayan anda semua kerana saya sibuk dalam beberapa bulan yang lalu..  
  17. Amirulshah - Tue 12/Jun/2012, 1:37pm
    untuk lihat quotation layari www.printyourbrand.net  
  18. Fauziah 92 - Wed 20/Nov/2013, 2:51pm
    sila emailkan sy harga untuk printing flyer. ada buat perkhidmatan utk distribute flyer jgk ke?  
  19. Amirulshah - Tue 26/Nov/2013, 4:40pm
    harap maaf saya dah tak buat printing lagi dah.. sekarang ini saya pass-on job yang saya dapat kepada kawan saya..
    kalau anda mahu servis printing boleh layari www.durianprint.com

    :)  
  20. Mohd Nazli 2 - Tue 11/Feb/2014, 1:04am
    Bg harga utk 10,000kpg/sbln saiz setengah A4 depan belakang warna. Email ke: mohdnazlibob@gmail.com  
  21. Sharifahbuyamin - Thu 4/Sep/2014, 5:41am
    saya nak buat flyer untuk perkhidmatan grill dan awning - sila email sharifahbuyamin@gmail.com  
  22. Ahmad Nizar Bin Mohd Saree - Mon 8/Sep/2014, 6:07pm
    Detail untuk distribute svc..
    Flyers sendiri sediakan, cuma ingin gunakan khidmat pengedaran flyers

    Anggaran sehari = 1000pcs x 5 hari

    Nizar
    nizar5737@gmail.com
    013-6731860  
Page 1   (Total 22 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)