Praktikal/Latihan Industri Human Resource Jun 2013 -
Wan Nur Arifah - Wed 27/Mar/2013 11:09am [Last Comment]
Jika anda mencari tempat untuk latihan industri Human Resource/Marketing bagi bulan Jun, boleh lah anda menghantar permohonan anda ke jobs@dtmfnetworks.com


calon yang berpontensi akan dihubungi untuk menhadiri sesi temuduga

lokasi syarikat : Cyberjaya
laman Web: http://dtmfnetworks.com/

Niche: Kerja Praktikal | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Tamao 3 - Thu 28/Mar/2013, 1:14pm
kalau nak buat pratikal dalam bulam 5 boleh tak?  
2. Wan Nur Arifah - Tue 2/Apr/2013, 10:29am
sila emailkan resume anda.  
3. Siti Idrus - Wed 3/Apr/2013, 7:37pm
salam..klu saya nk buat praktikal untuk 10minggu je boleh ke?  
4. Siti Idrus - Wed 3/Apr/2013, 8:09pm
salam..saya siti fatimah idrus pelajar kos HRD dari UNIMAS.saya mencari tempat praktikal utk bidang HR dari 24/6-30/8..jika ada mana2 organisasi yang memerlukan pelajar praktikal boleh la hubungi saya di kejora1587@yahoo.com / 0194973804

lokasi yang dicari KL/Shah Alam/Alor setar.. harap dapat beri respons yg segera.tq  
5. Mohdhafiz 29 - Tue 14/May/2013, 4:28pm
Internship at Bureau Veritas (m) Sdn Bhd

Allowance provided
Location MenaraDayabumi

Intersted email your CV at hafiz.sahrusliza@my.bureauveritas.com  
6. Hurul Sufina - Mon 17/Jun/2013, 3:08pm
sya mencari tempat praktikal utk bidang HR dri 1713 - 181013..

email-hurulsufina@yahoo.com  
7. Suhairi Bin Sulaiman - Tue 10/Dec/2013, 11:43pm
Saya mencari tempat praktikal dlm bidang HR, pada bulan 6/2014
Sekiranya memerlukan sila mnghubungi saya :
No tel +60178279735
Email suhairi_sulaiman93@yahoo.com.my  
8. Rohana Bt Jaafar - Wed 11/Dec/2013, 12:30am
Salam,
Saya merupakan pelajar tahun akhir di sebuah university iaitu Malaysia University of Science and Technology (MUST) dan mengambil Bachelor in Business Administration, memerlukan tempat untuk praktikal sekitar selangor dan sabah yang bermula pada March-May 2014.
Bagi sesiapa yang memerlukan,boleh menghubungi saya di talian berikut; 0102640656 atau boleh terus menghubungi saya melalui email saya iaitu; anajaafar91@yahoo.com
Sekian terima kasih.  
9. Siti Fatimah 70 - Fri 19/Sep/2014, 3:18pm
Salam,
Saya merupakan pelajar tahun akhir di sebuah university iaitu Management And Science University (MSU) dan mengambil Bachelor in Human Capital Management dengan cgpa semasa 3.74, memerlukan tempat untuk praktikal sekitar selangor dan kuala lumpur yang bermula pada 1 Disember 2014-31 Mei 2015 (6 bulan).
Bagi sesiapa yang memerlukan,boleh menghubungi saya di talian berikut; 013-3183171 atau boleh terus menghubungi saya melalui email saya iaitu; fatimah.siti8@yahoo.com
Sekian terima kasih.  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..