Plan nak Benti Kerja. Apa Kerja Dirumah yang Boleh Dicadangkan. Ipoh/Perak
Fatimah Binti Mokhtar - Thu 7/May/2015 9:41am [Last Comment]
- plan nak benti kerja
- nak dok umah sambil buat kerja jer
- sambil tu leh kemas umah..masak untuk anak anak dan suami
- saya dok ipoh/perak
- kot sapa sapa yang ada pengalaman leh share ngan saya..
- nak send kat wall ni pun boleh..kalau nak wsap lagi ler boleh 017-5774892
- terima kasih semuaaa

Niche: Kerja Sambilan | Ingin Berniaga | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Juliajamil79 - Sun 10/May/2015, 10:22pm
Peluang jd agen produk kecantikan terbaru dipasaran.. Jadi yang terawal. Whatsapp 0124432152  
2. Wira Warisan - Tue 12/May/2015, 12:24pm
Assalamualaikum,

Puan minat dengan cadar patchwork Farghaly?
Saya sedang mencari ejen seluruh Malaysia.

Boleh jadi ejen drosphip
atau jadi ejen silver.

wasap 0194806183  
3. Azhar 2 - Wed 13/May/2015, 5:01pm
Jual Levia (Stevia)

Levia pemanis alternatif kepada gula!!!.

~ Memaniskan minuman dan sebagai perisa dalam masakan.
~ Setitis mampu memaniskan secawan minuman.
~ Mengandungi ekstrak daun stevia & mineral garam buluh
~ Sesuai bagi pesakit Diabetis (kencing manis) dan Obesiti.

Harga: RM35/sebotol

Pos: RM5.00

Berminat sila SMS / Whatsapp :
019-5488842 (Azhar)  
4. Shah Wal 2 - Wed 13/May/2015, 9:30pm
Serius inginkan pendapatan pasif setiap bulan melalui telefon bimbit,internet 1gb serendah Rm2,mata ganjaran,PA insuran percuma Rm100k,diskaun hotel dan tiket penerbangan.Hubungi saya di 010 3373425 Shawal untuk keterangan dan pendaftaran.  
5. Rezlan Isa - Thu 14/May/2015, 10:47am
Assalammualaikum

Puan berminat utk menjual jam tangan kanak-kanak..pelbagai design ...karektor kartun spt ultraman, doreamon dan sbganye

Hg borong RM6.50 seunit
minimum 12 unit order
Puan blh jual hg antara RM12-RM15
Postage RM5.00

Berminat puan blh hubungi saya
Ezlan 012-2206234 atau whatapp sy.  
6. Hanim 17 - Thu 14/May/2015, 3:07pm
Assalam....jom sertai kami sebagai agen produk makan sejuk beku western dan tempatan yang sangat laris dan disukai ramai...

Dengan bermodalkan RM120.00 anda layak untuk dapatkan harga agen...ambil order dari jiran2...rakan2 sepejabat dan saudara mara....

Boleh buat secara sambilan dan sepenuh masa.

Hubungi kami segera untuk keterangan lanjut....whatsapp ke

Kak Hanim 0129105672

Pn. Niena 0196277607

En. Razak 0123004451

Niena Frozen Station, Kuala Lumpur.  
7. Hamizah 2 - Wed 20/May/2015, 12:37pm
Nak cari pendapatan sampingan yang mudah?
# Modal hanya RM10 je
# Tiada produk utk dijual
# Tidak perlu jumpa orang
# Masa bekerja kita yang tentukan
Berminat bole singgah sini :

www.snipernetworker.com/khayrin2009

ATAU tinggalkan no. whats app anda  
8. Rich Wealth Resources 2 - Wed 20/May/2015, 4:59pm
jom jd agent unit trust investment di Cimb Wealth Advisor utk menjana pendapatn lumayan. boleh hbungi saya di 0133278579  
9. Jelia - Thu 21/May/2015, 11:17pm
Boleh beli semua barangan pengantin trmasuk pelamin dr saya...saya nak letgo semua hanya rm6500..boleh terus buat bisnes dr rumah..berminat wassup 0173138053  
10. Aizam Ma - Tue 2/Jun/2015, 1:53pm
Salam Cik....pastinya yang terbaik apabila ia mudah & boleh dilakukan hanya di rumah saja kan?

Modal kecil, di bawah RM180.00. Dah tentu pulangannya ke dalam akaun Cik hanya bermula di rumah!!! Tak caya??

Bagaimana caranya? Online! Keluarga / Sanak saudara / Sahabat handai dah online skg... Anda pasarkan produk keperluan orang ramai hanya guna laman web atas nama anda yg disediakan kpd anda!

>>>>Ingin penjelasan lanjut?
>>>>Whatsap / SMS ke 011-1564 2474
>>>>Whatsap / SMS ke 011-1564 2475
>>>>Whatsap / SMS ke 011-1564 2475

ATAU sila layari terus ke web ini :-

http://revellbizmy.com/zar1na

Tak kenal maka tak cinta! Kenalinya dulu..

Terima kasih.  
11. Elliany Malinee Binti Mohd Zanorin - Wed 3/Jun/2015, 2:24pm
Assalamualaikum puan...
Berminat utk menjadi agent kami..
Pihak kami menjual:-
Biskut raya...handbag..shawl/tudung..dll
Hubungi sy segera 011-35120507  
12. Nur Kareem - Wed 10/Jun/2015, 11:00pm
Sblm nk resign wat istikharah dulu..
Nk join YOUNG ENTREPRENEUR SYSTEM boleh wassap @ 014-2069522  
13. Mohd Fauzi Bin Mohd Daud - Sat 13/Jun/2015, 3:31am
Jom join kami....

#modal rm50 je
#income boleh cecah rm5000 sebulan
# duduk je pon boleh..

Jom daftar free di sini http://www.wadiahtrading.com//index.php?refer=fourgiee

Atau boleh email sy : fourgieedelivery@ gmail.com  
14. Ain 238 - Sun 21/Jun/2015, 11:46am
Assalam. Saya ialah pemborong muruku/kacang putih buatn muslim bumiputera 100%. Halal dan Toyyib.

Hubungi saya (1065219407) untuk rundingan berniaga saya boleh tunjuk ajar. InshaaALLAH boleh buat duit raya.  
15. Mohd Fariq Bin Hj Sapari - Thu 2/Jul/2015, 10:29am
buat cara macam saya lagi senang, saya dulu hanya ada modal rm3120 dan buat bisnes hanya berjalan sendiri sahaja.dulu pun saya tak percaya.tapi skrg ni setiap hari saya perolehi rm500++ lebih kurang la sehingga hari ni.setiap hari bukannya bulan.gila kan..wasap saya akan bagi pencerahan..tepuk dada tanya selera..kita kongsi pengalaman sahaja..0182786690 fariq  
16. Encik Balon - Thu 9/Jul/2015, 5:26pm
Tiada masalah kalau nak berniaga apa sahaja. Sekarang Trend orang berniaga guna INSTAGRAM.

Saya ada anjurkan seminar AHAD ni kalau berminat.

Saya akan mengajar :-

1. Menangkap gambar menggunakan Smartphone Cara Photographer Professional

2. Tangkap dan edit video menggunakan smartphone.

3. Design gambar menggunakan apps yang selalu dipakai oleh komuniti IGERS

4. Cara untuk menjual barang di Instagram dan pelbagai lagi.

Saya juga offer bonus tambahan seperti :-

1. Ebook teknik Bisnes Cara INSTAGRAM

2. TICK PROGRAMME (Program pemasaran percuma menggunakan instagram)

3. 3 Bulan Khidmat nasihat secara percuma.

Harga serendah RM65+ sekiranya 3 org yg join. Kelasnya juga terhad utk 10 sahaja. Senang untuk saya mengajar.

Tarikh : 12 Julai 2015 (ahad)
Masa : 9 pagi sampai 4 petang
Lokasi : Dataran Palma

Kalau berminat boleh hubungi 017-3656318 (izzy) untuk detail lanjut.  
17. Soleh90 - Mon 27/Jul/2015, 2:48pm
3 pilihan

kalau nk berniaga, meh borong casing kayu ip5 & 5s dgn sy..

kalau nk niaga yg lg mudah, meh belajar jd penjual followers, wsap sy 01114499190

nk yg lg mudah? just on9 ja fb twitter fb, boleh dpt duit. www.pendapatanminor.blogspot.com  

Page 1   (Total 17 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..