Pinjaman Peribadi Terhad! Untuk Kakitangan Awam (Dah 60% - 70%.)
Kutwo - Tue 12/Mar/2013 10:30am [Last Comment]
Pinjaman peribadi ini khas untuk anda yg dah maksimum lebih 60%-70% potongan dan gaji bersih berbaki lebih dari rm800...untuk kakitangan awam yg berstatus kontrak terhad di lembah klang/ selangor juga boleh hubungi sy.

Anda boleh email payslip @ masalah anda ke kni_j@yahoo.com.my dan tinggalkan bersama no talipon anda untuk sy hubungi
@
Sms sy ke 012-9187407

**Ini pinjaman koperasi bukan ah long...

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Hijauoren - Sat 9/Mar/2013, 9:24am
Trend door gift terbaru? waffle sedap sbg door gift anda.. lain drpd yg lain kan? Cuma ada kat ananaifa je.. lawati waffle-comel-ananaifa.blogspot.com utk maklumat lanjut.
Lepas dh browse through, kalau nk tanya pape, blh call atau emel kami ye '__'
Mekasih TT bg tompang lalu..  
2. Edwin Tan 2 - Sun 10/Mar/2013, 4:34pm
pinjaman kakitangan kerajaan yang over 60% pls contact Edwin Tan : 014-2539960,tqvm~  
3. Nurul 1060 - Mon 11/Mar/2013, 9:48am
untuk kakitangn kerajaan & badan berkanun terpilih hubungi sy 016-2041255, Nurul

-kelayakan sehingga 70% dr gaji
-interest 3.99% selama 25tahun  
4. Mewahsaujana 2 - Mon 11/Mar/2013, 10:40am
pinjam 1000 dapat 1000

*swasta, kerajaan, pencen, ctos/ccris
*menyelesaikan hutang AHLONG!
*dokumen yg mudah
: payslip terbaru3 bulan,
: bil api @ air
: penyata bnk terkini


BERMINAT??
pertanyaan lebih lanjut hubungi kami di :-
tel office : 03-61208337 (nadia)
h/p : 017-3070997 (risma) (sms dilayan)
email : mewahsaujana@ymail.com  
5. Eka 15 - Mon 11/Mar/2013, 11:21am
salam, sy membuat loan personal mbsb utk staff tetap kerajaan dan badan berkanun terpilih. jika anda mempunyai ctos atau ccris insya allah saya boleh bantu. dgn kadar 3.5-4.77% selama 25 thn. insya allah yang baik datang dari Allah swt. sy akan bantu semampu yang boleh. Boleh hubungi saya 011-29481344  
6. Personal Financing 3 - Mon 11/Mar/2013, 11:57am
Kami adalah agen bank dan koop
sbg one stop center pinjaman

menawarkan perkhidmatan berikut:-
loan utk staff swasta tiada PGM/panel/biro
loan utk kakitangan kerajaan br bekerja
loan utk majlis/bdn berkanun/Universiti KONTRAK
Loan bg kakitangan dah melebihi 60%

untuk maklumat lanjut sila call/sms
017-2115945
personal.financing2013@yahoo.com  
7. Syah Arb - Mon 11/Mar/2013, 11:38pm
Salam dan selamat sejahtera..

PEMBIAYAAN PERIBADI Khas untuk GOV/GLC
Dan Penstrukturan Pinjaman Peribadi TANPA BAYAR BALIK melalui SMART PROJECT
Melalui semua bank / Koperasi seluruh malaysia

Kriteria Program :
1. Pinjaman untuk kakitangan kerajaan/GLC sehingga RM250,000.00
2. Blacklist/Ccris/Ctos layak memohon
3. Pinjaman yang melebihi 60% juga layak memohon

KEPAKARAN KAMI ADALAH..
1.MENGURUSKAN pinjaman peribadi anda dengan Bank/Koperasi.
2.MENSTRUKTURKAN pinjaman yang telah lulus supaya anda tidak perlu membuat ansuran
bulanan dengan wang gaji anda sendiri.

Faedah yang akan anda peroleh :
1.Bagi KAKITANGAN KERAJAAN, kami akan aturkan pinjaman anda ke Bank/koperasi yang boleh memberi pinjaman.

2.Bagi KAKITANGAN SWASTA YANG CLEAR SAHAJA, kami boleh aturkan pinjaman anda daripada pelbagai bank yang sedia ada.

3.Anda tidak perlu membayar ansuran bulanan anda dengan wang gaji anda sendiri. Jika gaji anda dipotong, anda boleh mendapatkan semula jumlah wang yang telah dipotong dengan SMART PROJECT yang akan kami uruskan untuk anda.


Dokumen yang diperlukan untuk urusan Semakan Pembiayaan bagi kakitangan kerajaan dan GLC( ada potongan angkasa)
1. Slip Gaji terkini
2. Jawatan
3. No. Telefon untuk dihubungi
4. Nyatakan maklumat berikut (potongan angkasa):
? Pinjaman dengan Bank/Koperasi mana?
? Bayaran ansuran bulanan setiap bank/koperasi?
? Berapa jumlah setiap pinjaman yang dibuat?
? Tahun setiap pinjaman dibuat?
? Full Settlement/Outstanding Balance

Boleh SMS / Emailkan butiran seperti diatas atau menghubungi untuk keterangan

SYAH 017-3937659
Syah_arb@yahoo.com

Sila call terus sekiranya tiada respon dalam 1 jam..  
8. New House Enterprise - Tue 12/Mar/2013, 10:36am
INGIN MEMBUAT PINJAMAN SEGERA TANPA FAEDAH..

NAK TAHU LEBIH LANJUT..LAYARI http://pinjamanwangpj.blogspot.com/  
9. Eric 19 - Tue 12/Mar/2013, 5:30pm
~KoPeRaSi OnLine~
Pinjaman untuk kakitangan kerajaan dan swasta yang mempunyai masalah:
++GOLONGAN PESARA
++KONTRAK
++POTONGAN SUDAH 60%
++BLACKLIST YANG TINGGI
++CTOS
++CCRIS
Sebarang pertanyaan "PINJAMAN" atau berminat menjadi "AGENT"
SILA hubungi atau sms ke:
HP: 010-2253368 atau
EMEL: koperasionline88@hotmail.com  
10. Mbsb 4 - Wed 13/Mar/2013, 10:44am
Masalah yang biasa dialami oleh Peminjam !!!
? Kelayakan telah lebih atau sampai 60% gaji
? Ada masalah ccriss ,ctos dan senarai nama hitam
? Mempunyai banyak acc di bank atau koperasi lain
? Nak naikkan gaji balik tetapi tidak ada bank atau koperasi boleh terima
MBSB boleh selesai semua masalah anda !!!!!
? Kelayakan sehingga 70 % , jika anda perlukan wang tetepi dah tiada kelayakan, ini adalah peluang yang baik .Hanya MBSB boleh tolong anda di pasaran ini.
? Ctos boleh terima ,jika tidak melebihi 25k,tetapi jika anda nak overlap ctos yang ada, kita boleh terima unlimited !
? Boleh tutup semua acc jadikan satu acc di MBSB saja , jika anda buat 2nd loan .Tidak perlu BPA yg baru, Kecuali majikan diselected .
? Naikkan gaji anda sebab Faedah hanya 3.99% saja anda boleh pilih 100% payout dan bayar 5 tahun kemudian .

Untuk Pengetahuan pemohon mengapa ANDA harus memlih PAKEJ MBSB 3.99% dan Apakah Kelebihannya :
? Kadar Bunga yang rendah sehingga 25 tahun dan tidak ada institusi Bank yang lain yang melebihi daripada 20tahun
? Jumlah pinjaman yang tinggi daripada institusi kewangan yang lain iaitu sehingga RM 250 ribu
? Jika anda mempunyai CTOS / CCRIS anda boleh memohon Pakej MBSB yang di tawarkan dengan pakej 3.99 .
? Anda Boleh menggunakan Pakej 3.99 tersebut untuk menutup Hutang yang tinggi daripada Bank lain dan boleh mendapat banyak tunai dan lebih jimat .
? Urusan yang sangat mudah dan berdisiplin .
? Bagi yang tinggal kawasan yang jauh tidak perlu bersusah payah ke cawangan , kami akan menghantar borang kepada anda menggunakan pos .Menjimatkan masa anda tidak perlu selalu ke BANK untuk berurusan
? Mempunyai perlindungan insuran takaful dan tanpa penjamin
? Pinjaman Peribadi MBSB terbuka kepada kakitangan KERAJAAN NEGERI & PERSEKUTUAN .
? BADAN BERKANUN TERPILIH juga layak memohon pinjaman MBSB (spt MPOB, GIAT MARA, PUNCAK NIAGA, SYABAS, MAB dll)
? Berumur 19 tahun ke atas & tidak melebihi 60 tahun semasa tamat pinjaman
? Berjawatan TETAP dan gaji pokok + elaun tetap serendah RM700
? Bayaran balik melalui BIRO POTONGAN ANGKASA
? Buat masa sekarang pinjaman MBSB tidak dibuka kepada tentera dan hanya swasta yang terpilih.
Pilihan di tangan anda (mengapa perlu mnggunakn agen,teruslah kepada staff)

Process di cawangan MBSB ---> MBSB HQ PFI (CEPAT DAN SELAMAT)
Jika ada sebarang pertanyaan dan berminat boleh hubungi/sms/whatsapp di number :
Wan Hasmie Asrul Bin Mohammad Wan Alias
| Marketing Executive
Retail Business Division | Central 2
MALAYSIA BUILDING SOCIETY BHD
No 21, Jalan Plumbum R7/R Seksyen 7 40000 Shah Alam Selangor
Phone: +603-5510 5075 | Fax: +603-5510 4144 | Handphone : +6019-8131209
Email: whasmie.asrul@mbsb.com.my @ wan.hasmie.asrul@gmail.com
Website: www.mbsb.com.my  
11. Eka 15 - Tue 19/Mar/2013, 10:24am
Salam saya buat personal loan mbsb untuk staff tetap kerajaan. Dengan kadar 3.5-4.77% selama 25 tahun dengan potongan gaji 70% dari gaji anda. insya allah sy yakin anda buat loan msti ada tujuan penting dalam hidup. insya allah yang baik datang dari Allah swt. Boleh hubungi saya 011-29481344  
12. Mohd Fadzilah - Tue 19/Mar/2013, 3:39pm
PINJAMAN TANPA BAYAR BALIK?
nak tahu?
Kami akan strukturkan pinjaman anda TANPA PERLU BAYAR BALIK!!
DANNN!
ANDA DAPAT UNTUNG LEBIH PULAK?

Bagaimana tu? Nak tahu??
sms nama dan tempat anda ke 0194156931  
13. Akuna Matata - Tue 19/Mar/2013, 8:10pm
asyik2 orang yang sedang keje..
apa kata pada yang dah pencen tu..
meh sini kalo nak buat loan

SKIM PENCEN RHB
terbuka utk yang berpencen
maksima umur layak memohon 66 thn
pesara tentera layak memohon
kelayakan sehingga 100k dgn pembiayaan 15 thn

Jika berminat leh contact saya utk keterangan lanjut..saya bukan agent tp bank officer RHB..
019 969 8981  
14. Leeza 13 - Tue 19/Mar/2013, 10:03pm
masalah dokuemn tak lengkap?? saya boleh bantu lengkapkan..emailkan ke leeza_haliza@yahoo.com  
15. Ms Sdn Bhd - Wed 20/Mar/2013, 10:56am
KOMISEN KEPADA ANDA YANG MEMBAWA KENALAN ANDA KEPADA KAMI
sekiranya anda membawa kenalan anda kepada kami
kami akan memberikan anda komisen yang tinggi
untuk org pertama anda akan mendapat komisen shj
untuk org ke2 anda akan mendapat komisen + rm50
untuk org ke3 anda akan mendapat komisen + rm100
# Anda tidak perlu menjadi gerento
# Juga tiada sebarang risiko
*komisen akan diberi serta merta selepas pinjaman di luluskan
dan diberi mengikut amount peminjam*
Untuk sebarang pertanyaan anda boleh menghubungi kami :
h/p : 018-974 7877
Office : 03-6138 8696
Email : ms_selayang@yahoo.com
TERIMA KASIH  
16. Wang Maju - Wed 27/Mar/2013, 10:47am
Syarikat kami menawarkan pelan pinjaman peribadi kepada individu yang layak.

Syarat Kelayakan :
01. Bekerja [Kerajaan/Swasta]
02. Menetap di kawasan Kuala Lumpur / Selangor

Dokumen diperlukan :
01. 3 bulan pay slip terkini
02. 3 bulan bank statement terkini
03. Surat pengesahan jawatan / Surat tawaran kerja
04. Bil Utiliti 

Ciri-ciri pelan pinjaman peribadi yang ditawarkan :
01. Kadar faedah serendah 1.5%
02. Kelulusan segera [kepada yang layak]
03. Tanpa penjamin / cagaran

Untuk maklumat lanjut dan sebarang pertanyaan, sila hubungi kami ditalian 03-55481919 / 017-6603337
atau E-MAIL KE wangmajutrading@ymail.com


* Tiada pembayaran deposit 
( KAMI PROSES DI OFFICE SAHAJA JANGAN TERPEDAYA DENGAN PENIPU )  
17. Wan 998 - Wed 27/Mar/2013, 1:29pm
PINJAMAN PERIBADI LULUS 30 MINIT!

SILA HUBUNGI:
T: 03-5541 9699
E: kudatsa@hotmail.com  
18. Hamdan 26 - Wed 27/Mar/2013, 8:16pm
email detail kalam: hamdan7443@yahoo.com  
19. Hasni Zainal - Mon 27/May/2013, 7:24pm
Assalam,
Kalau saudara ada customer POSMEN
nak buat loan Koop, boleh rekemen pada saya. Saya beri komisen 3% atas nilai loan.

hzacps@gmail.com
0123104376  
20. Drloan - Wed 29/May/2013, 2:44am
Assalamualaikum,
Kami menawarkn PROMOSI HEBAT RAMADAN yg akan menjelang tidak lama lagi...tentu persiapan akan dibuat tapi MASAALAHNYA nak wat Loan x boleh..
Kamu mnghadapi masaalah seperti dibawah:-

1) Dah melebihi 70%
2) Kontrak ( baru keje 6 bulan )
3) Ctoss/ Criss/ Blacklist
4) Dikejar Alng atau Money Lander
5) Dikejar Bank Card Credit
6) Stress

Kami sedia membantu anda..jgn risau inshallah dipermudahkan urusanya..
Berminat hubungi/ Sms 0193326181
Email drloan2020@ gmail.com  
21. Hartanahmurah Com - Mon 8/Jul/2013, 9:07am
NAK BELI TANAH MURAH2 DI SELURUH MALAYSIA??
LAYARI SEKARANG:
www.hartanahmurah.com  
22. Puteri Ayu 2 - Wed 17/Jul/2013, 4:13pm
anda perlu duit??
ssah nak buat pinjaman??
saya boleh bantu tanpa mmbuat pinjaman dimana2...
syarat anda ade kwsp/epf
syarat mesti menetap di kl/selangor

# hubungi saya tok detail 011-26647089 #  
23. Amie Hassan - Wed 17/Jul/2013, 8:47pm
detail plz  

Page 1   (Total 24 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..