Pinjaman Peribadi, Pinjaman Perniagaan, Pinjaman Perumahan, Pinjaman Jangka Pendek Disediakan.
Abu1 - Mon 17/Jun/2013 11:36am [Last Comment]
1. Pinjaman Peribadi melalui bank/koperasi
- untuk kakitangan kerajaan/ Badam berkanun dan Syarikat GLC(terpilih)
-untuk senarai hitam(Blacklist)/CCRIS layak memohon

2. Pinjaman Peribadi untuk swasta melalui Bank. Pendapatan Minimun RM2000 keatas.

3. Pinjaman perumahan dan perniagaan disediakan.

4. Pinjaman Jangka Pendek

SESIAPA BERMINAT sila hubungi
Nama: En.Abu Bakar Bin Daud
Tel: 017-6259764
Email: ara_wonder15@yahoo.com

Untuk memudahkan anda dihubungi.. Sila tinggalkan nama dan no telefon di email saya..

Niche: Pinjaman Peribadi | Pinjaman Perniagaan | Pinjaman Hartanah
 
1. Sheila 45 - Mon 10/Jun/2013, 1:24pm
swasta special attn akn boleh apply?  
2. Noor Hidayah Wagidun - Mon 10/Jun/2013, 1:31pm
saya dah email. sy berminat, hrp dpt bantu  
3. Abu 58 - Mon 10/Jun/2013, 4:07pm
sila emailkan detail and no hp.. anda akan dimaklumkan lebih lanjut..  
4. Nojan74 - Mon 10/Jun/2013, 4:33pm
Ada ctos/criss bleh apply x. childrenbluehome@yahoo.com  
5. Hani Norsheida - Tue 11/Jun/2013, 11:00am
detail pls mawar80_putih@yahoo.com  
6. Puan Eida - Tue 11/Jun/2013, 1:29pm
jika berminat bole hubungi saya.saya juga menawarkan pinjaman peribadi berlesen.call me now 0162094555 - puan eida  
7. Kontrak Staff 2 - Tue 11/Jun/2013, 4:03pm
Loan bank utk swasta
Tanpa penjamin
Kelulusan hnya 3 hari sahaja
Max loan rm150k@7 tahun
Ccris/blacklist x layak

Pertanyaan sila email ke
Kontrak.staff@yahoo.com  
8. Eric 19 - Tue 11/Jun/2013, 5:10pm
PINJAMAN UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN
Masalah:
-CTOS
-CCRIS
-BLACKLIST TINGGI
-KONTRAK
-POTONGAN SUDAH 80%
-PESARA
Kepada anda yang BERMINAT dengan Pinjaman atau Menjadi AGent..
sila Terus Call:
HP: 010-2253368 atau
EMAIL: koperasionline88@hotmail.com  
9. Pinjamankereta2013 - Tue 11/Jun/2013, 5:47pm
dgfgdfsdf  
10. Gemilangasas - Thu 13/Jun/2013, 10:35am
(GEMILANG ASAS TRADING ) pinjaman berlesen
Syarikat kami Bantu Dengan Semua Masalah Anda
*(BLACKLIST,CTOS, CRRIS)Dilayak Memohon
*Kami Boleh selesaikan pinjaman di Tempat Lain
*Had Pinjaman Lebih Tinggi
*Maklumat Peminjam Dirahsiakan
Pls call; 016-2779668 ~03-92853699
Email : GEMILANGASAS11@yahoo.com  
11. Eida Cyunk 2 - Mon 17/Jun/2013, 11:58am
ANDA PENING TAK TAHU NAK BUAT MANE LAGI PINJAMAN..JANGAN RISAU SAYA SENTIASE ADA DAN AKAN DAPAT MEMBANTU ANDA..

TAKUT NAK BUAT PINJAMAN SEBAB ADA BLACKLIST/CTOS/CCRIS..
JANGAN RISAU SEMUA MASALAH ITU AKAN DAPAT SETTLEKAN..

JIKA BERMINAT SILA HUBUNGI DI TALIAN 017-388 8966(EIDA)
EMAIL:-eidabie92@gmail.com  
12. Freddy 4 - Wed 19/Jun/2013, 1:34pm
salam... pinjaman perniagaan tu lalu bank jugak ke?  
13. Desmondj - Thu 20/Jun/2013, 3:28pm
should be only for gov staff right? private sector u provide or not?  
14. Ahmad Sazali - Mon 24/Jun/2013, 10:40am
Pinjaman perniagaan apa syaratnya?
Dokumen yang diperlukan?
Perlu kertaskerja?
Kelulusan berapa lama?
Syarat2 lain, jika ada?  
15. Mohd Idham 4 - Tue 25/Jun/2013, 11:34am
lokasi tuan dimana ye?sy nk buat pinjaman rumah..bwh 200k..kerja swasta..bersih gaji 2650..call sy blh

0193601564  
16. Missseptember - Tue 25/Jun/2013, 1:08pm
cik , saya da email. bole check .thanks  
17. Shafaiz - Sun 30/Jun/2013, 10:27pm
SALAM en abu i berminat boleh email or sms me detail pasal loan ni 01126126288
tq  
18. Ishahrizal - Sun 30/Jun/2013, 10:46pm
Salam..
Kami membantu syarikat-syarikat yang berdaftar untuk memohon fasiliti dan pinjaman daripada beberapa bank-bank yang terpilih, berdasarkan kelayakkan perniagaan anda.
Hubungi kami untuk pertanyaan.
ijan.nihzgs@gmail.com / 0199061025
ain.nihzgs@gmail.com / 0162055478
Rujuk fb page: Nihz Global Services  
19. Liew 2 - Thu 4/Jul/2013, 11:07am
En.Abu Bakar Bin Daud, saya sudah email awak.  
20. Nor 386 - Thu 4/Jul/2013, 11:52am
Email saya norliza3032@gmail.com
No hp:011-12287717  
21. Amirah Nurul Diana - Sat 6/Jul/2013, 11:05am
Credit guarantee MALAYSIA menyediakn loan utk yg layak syrt harus memuji gaji rm 1k bersih ke atas harus memiliki loan rumah atau mmbeli rumah atau perniagaan atau kenderaan berminat emailkn biodata ke amirahnuruldiana@ yahoo. Com @fb amirahsadiana@ yahoo  
22. Izzuddin Ajmal - Mon 8/Jul/2013, 9:23pm
Pengeluaran KWSP akaun 2-tanpa upfront
layak kepada yg ada minima rm40k dlm akaun ii dan belum pernah mohon pengeluaran sebelum ini.
emelkan ke udiajmal@gmail.com..cepat pd yg nak pakai duit raya!!!  
23. Shaz 7 - Fri 12/Jul/2013, 6:20am
Salam Admin...

Pm detail ya... diesha265@yahoo.com  
24. Suriatie - Mon 15/Jul/2013, 11:24am
salam,kalau untuk kerja swasta tp ada blacklist lyak x memohon?
gaji mmg lbh rm2000
email:suhar_85@yahoo.com  
25. Puteri Ayu 2 - Mon 15/Jul/2013, 11:24am
NAK DUIT NAK DUIT NAK DUIT!!!
TERDESAK NAK DUIT!!!!
SAYA ADA JALAN NYA
* TAK PERLU PINJAM BANK,TAK PERLU PINJAM AH LONG,TAK PERLU PINJAM SYARIKAT BERLESEN..
* SAYA ADA 2 SYARAT
1 ANDA MESTI TINNGAL DI SEKITAR KL & SELANGOR SAHAJA
2 ANDA MESTI MEMPUNYAI KWSP/EPF

# HUBUNGI SAYA UTK MAKLUMAT LANJUT 011-26647089 #  
26. Aliviana Lemi Ak Bujang - Tue 16/Jul/2013, 12:24pm
macam mana nk keluarkan epf  
27. Abdul Razak Sulaiman - Thu 25/Jul/2013, 1:17pm
saya nak tanya ni, saya bli rumah cash tahun 2002 RM86k.... So la ni dah 2013 market price dah RM120k..... saya nak refinance dptkan RM50k, camana nak settlekan problem aku ni....

gaji RM2k lebih... bersih RM1900 lebih lebih.... tiap2 bulan kena byr loan lain dlm RM1280 so blc RM600 lebih kurang.... agak agak lepas tak nak refinance rumah tu...

Kalau lepas... apa doukumen yg diperlukan oleh bank yang korang intro kan tu yek... sila bantu  
28. Zarul Anuar - Fri 26/Jul/2013, 8:47am
nak bayar hutang kereta,rumah,kad kredit dan along sila bekerja di australia dgn income mencecah rm12k sebulan.kerja 3 bulan dah boleh langsai hutang.
pls visit blog www.petikbuah.info  
29. Roslan 127 - Mon 29/Jul/2013, 1:57am
Mohon dapat maklumat untuk pinjaman perniagaan besar untuk projek tengah berjalan.  
30. Malik Ramli - Thu 1/Aug/2013, 2:05pm
35%... pengeluaran EPF
...
rymonmalik@yahoo.com  
31. Syamim 5 - Fri 2/Aug/2013, 2:35am
Pm
Amybest6919@gmail.com  
32. Ummifuziah - Wed 7/Aug/2013, 4:58am
saya memerlukn bntuan.saya di pulau pinang.saya memerlukn bntuan sebanyak 3000.jaminan pmbayaran total pada 10.9.2013 sebanyak 3500.
saya memerlukn bntuan sebolehnya pda 7.8.2013.
sgala bntuk jaminan akn saya berikan.ic,lsen memndu,cop jari,almat rumah,almat kmpung,kontrak brsaksi polis pn saya sanggup.asal ada yg sudi membntu.
pmbayaran total sebanyak 3500 pada 10.9.13.
hubungi saya jika sudi membntu
no : 04-6462660
mail : ummifuziah@gmail.com  
33. Jay100 2 - Wed 7/Aug/2013, 4:03pm
ada upfront x encik abu?  
34. Faris87 2 - Wed 7/Aug/2013, 5:39pm
pada yg berminat bisnes online tapi modal x brape nak ade... ape kata anda beranikan diri.. dengan modal cuma RM20 ringgit je.. akuan anda akan dihujani dengan $$$$... terus masuk akuan anda... JOM KITA KUMPUL DUIT RAYA 2013
klik sini>>>>http://www.rm20segera.com/?r=MatFaris
saya akan aktifkan akuan anda untuk start kumpul duit raya....  
35. Jay100 2 - Tue 20/Aug/2013, 12:48pm
email details: ivan.iguana86@gmail.com  
36. Herry328i - Wed 28/Aug/2013, 3:12am
Herry 017-2448266  
37. Rozy 2 - Thu 29/Aug/2013, 6:25pm
whatapps ke 013 588 3375  
38. Zarina 110 - Mon 2/Sep/2013, 5:14pm
details please:dinna2809@yahoo.com.my  
39. Shah Rein - Wed 11/Sep/2013, 11:13am
Percuma 15usd xpayah pening2 http://bit.ly/16j1gCa  
40. Puan Eida - Wed 11/Sep/2013, 11:19am
memerlukan pinjaman hubungi segera...
0162094555@0102400028(sms juga di layan)
www.twomax2u.com
twomaxenterprise@yahoo.com  
41. Mohamad Ashraf 2 - Wed 11/Sep/2013, 11:32am
Nak memulakan perniagaan nak modal Rm50k siapa boleh tolong, tapi maaf tiada dokumen.
Call saya 0163615141  
42. Mareeney - Wed 11/Sep/2013, 11:41am
Mmm..sy pn prluknn pnjmn utk prniagaan..doc suma ada cuma bnk statemnt..x bka acc prniagaan lg.  
43. Mareeney - Wed 11/Sep/2013, 12:09pm
019-6972678-no upfront n process cepat.  
44. Scha 35 - Wed 11/Sep/2013, 1:11pm
Dah mohon pinjaman tp asyik kena reject je..Ada sesape yg tahu kat mana koperasi/bank yg boley uruskan utk Kelayakan yg sudah melebihi 60% sbb dulu amik pakej waslah dr mbsb.Nak overlap mmg tak lepas sbb skrg BNM da perketatkan max 10 thn je.Ingt nak buat fresh loan.Harap sudi bantu.  
45. Shela Rosnita - Fri 13/Sep/2013, 1:30am
Sesiapa yg berminat untuk pinjaman berlesen...sila hubungi kmi di 0193849612  
46. Delta Loan - Fri 13/Sep/2013, 12:38pm
MOHON SAJA DENGAN KAMI
PINJAMAN PERIBADI BERLESEN
BERTEMPAT DI MELAWATI
BOLEH SETTLE HUTANG DI SYARIKAT LAIN
HUBUNGI 0102400046/0341078886 (YONG/EIDA)  
47. Mohd Isa Bin Abd Kadir - Sat 14/Sep/2013, 12:48pm
SCHA 35.. hubungi saya atau emailkan payslip terkini ke mike652001@gmail.com.. 010-3618068.. saya boleh dapatkan kelayakan 75%.. Mohd Isa  
48. Ros 94 - Wed 18/Sep/2013, 3:53pm
saya ingin membuat pinjaman perumahan kos sederhana. harap dapat membantu saya.harga rumah dalam rm65,000. gaji bersih saya cuma tinggal Rm1000. harap ada yg boleh bagi kerjasama dan hubungi saya di talian 018-5782040  
49. Khairulj - Mon 23/Sep/2013, 4:52pm
emailkan.....
khairullj@yahoo.com  
50. Salena 19 - Wed 2/Oct/2013, 10:59am
ingin memborong cadar patchwork dengan harga lebih murah hubungi saya ina 0132718130
ingin memilih corak yang anda minati sila lihat di facebook saya inasalina813@yahoo.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 90 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..