Pinjaman Peribadi atau Perniagaan
Chentaohchenta - Fri 29/Nov/2013 2:14pm [Last Comment]
Assalamualaikum wbt.buat teman2 forum,sesiapa yg ingin membuat pnjaman peribadi atau perniagaan,boleh cuba menghubungi saya di talian 04-3338272 atau emailkan permasalahan anda ke email ketupatpapalas87@gmail.com,insyaAllah boleh diusahakan.

Niche: Pinjaman Peribadi | Pinjaman Perniagaan
 
1. Zhafarinaini Nawi - Fri 29/Nov/2013, 2:34pm
Assalamualaikum...buat sesiapa yang berminat untuk mendapatkan khidmat nasihat dari segi geran2 perniagaan dari pihak Kerajaan,mendapatkan proses sijil halal atau perlukan bantuan untuk membuat rancangan perniagaan ,boleh hubungi saya di farin_fareena@yahoo.com atau watapps saya di no.ini 0197599322  
2. Chentaohchenta - Fri 29/Nov/2013, 2:36pm
Maaf,lupa terangkan. Pinjaman di bank bukan dengan along atau pinjaman berlesen yg buat macam nak hilang lesen. Tq..  
3. Weney Yun - Fri 29/Nov/2013, 2:56pm
Kami dari syarikat pinjaman wang berlesen ,, ingin tawarkan anda promosi hebat sempena hari raya yang bakal tiba ini.. Dan buka puasa anda dengan kupon makanan percuma!!!!!!

TAWARAN HEBAT KAMI TAWARKAN:
~ Komisen akan diberi sekiranya anda membawa kenalan anda kepada kami,

~ Diskaun akan diberi sekiranya anda ingin selesai pinjaman dengan tempoh yang cepat,

~ Interes yang rendah hanya 1.5% sahaja sebulan,


SIAPA YANG LAYAK MEMOHON:
~ Kakitangan Kerajaan
~ Swasta
~ Pekerja Kilang , Restoren , Station Minyak
~ Oku , Epf , Socso , Kwsp ( 50&55 )

DOKUMEN YANG PERLU DIBAWA:
~ Slip Gaji 3 Bulan Terbaru
~ Statement Bank 3Bulan Terbaru
~ Bil Air & Bil Api Terbaru
~ epf statement 2 tahun terbaru
HUBUNGI KAMI DITALIAN:
(O) : 03 7845 1616
(HP) : 016 -2559669 (ekin ,rieta )
EMAIL : bhcsubang@hotmail.com
ATTN: BERWASPADA DENGAN ''SINDIKET PENIPUAN ''
SEPERTI AH LONG YANG INGIN MENOLONG ANDA...TETAPI SEBALIKNYA AH LONG AKAN MEMBAWA ANDA KEJALAN YANG LEBIH BAHAYA...!!!!!  
4. Chentaohchenta - Sat 30/Nov/2013, 12:18pm
Up  
5. Azlee76 - Sat 30/Nov/2013, 7:44pm
maaf tumpang iklan. kalau ada baki minima rm19k dlm acc 2 kwsp saya boleh tolong wdraw sebahagian dari jumlah tersebut. dijamin telus & selamat

016 3612846  
6. Amy 318 - Sun 1/Dec/2013, 9:30am
Di ugut atau di kejar ah long anda serta keluarga hidup dalam ketakutan????? Sy boleh tolong selesaikan, call 0123895736(Amy).  
7. Aikon - Sun 1/Dec/2013, 11:41am
Saya nak pohon pinjaman peribadi untuk pesara kerajaan. Pencen RM1500 setiap bulan. Nak pinjam 13k. Urgent.  
8. Aizad 17 - Sun 1/Dec/2013, 5:46pm
Pls email details ke buskerz84@yahoo.com
Saya berminat.  
9. Ahmadfadz - Mon 2/Dec/2013, 1:04pm
Pls email details kt ahmadfaidz@ymail.com...berminat sgt  
10. Nor 386 - Mon 2/Dec/2013, 2:50pm
email pls norliza3032@gmail.com  
11. Khairulj - Mon 2/Dec/2013, 5:01pm
emailkan...
khairullj@yahoo.com  
12. Ieta 22 - Tue 3/Dec/2013, 11:42am
emailkan: 4heartsecret@gmail.com  
13. Chentaohchenta - Wed 4/Dec/2013, 11:27am
Assalamualaikum.sila email saye di ketupatpapalas87@gmail.com atau call je 04-3338272 utk sebarang pertanyaan.tq  
14. Chentaohchenta - Tue 10/Dec/2013, 11:24am
Up.  
15. Chentaohchenta - Sun 15/Dec/2013, 11:52am
Up  
16. Azlina 144 - Mon 23/Dec/2013, 7:34pm
Assalamualaikum.
Jika anda berniaga n ada SSM lbih dr 2thn. Xder ctos or ccris.accnt keluar masuk cantik. Boleh contact sy. Approval 2hari. Xperlu dtg ke bank klu x rajin.

Azlina 016-2617335
Hong Leong Bank
Lebih terjamin:)  
17. Chentaohchenta - Sun 19/Jan/2014, 11:01am
Salam.jika tak dpt hubungi no di atas,ni no saye mobile-0124579162.  
18. Akma 19 - Sun 19/Jan/2014, 1:18pm
boleh cuba layari web saya http://ploanswasta.blogspot.com/p/blog-page_4152.html . pinjaman boleh mohon online saja . tiada cas apa apa dikenakan .  
19. Pinkkeroppi - Tue 21/Jan/2014, 4:35pm
ada sesiapa yang buat loan dengan orang ini? dah bayar procesing fee tapi takde jawab phone dia.  
20. Pinkkeroppi - Tue 21/Jan/2014, 5:12pm
Hi sekalian, encik tu dah reply email saya. nanti ada update apa-apa I pos kat sini lagi, semoga berjaya.  
21. Pinkkeroppi - Thu 23/Jan/2014, 10:34am
Berita terbaru kawan kawan yang ada tanya saya. telah terbukti ini adalah satu scam!! dia akan berpura pura kata loan akan disburst, pergi bank la.. semua ni adalah bohong, harap anda semua baca dan jangan percaya orang ni.
ini bank acc details:
no akaun maybank 102027584016.nursuriani ahmad shukri
ingat jangan percaya orang ini.  
22. Leena 21 - Thu 23/Jan/2014, 7:42pm
siapa nursuriani  
23. Leena 21 - Thu 23/Jan/2014, 7:44pm
berapa u bayar fee n siapa nursuriani  
24. Leena 21 - Fri 24/Jan/2014, 12:02am
chentaohchenta jangan menipu  
25. Pinkkeroppi - Fri 24/Jan/2014, 1:12pm
leena 21, dia kata ialah banker kawannya. this person is a guy yg cakap dalam phone. dia cakap suruh jumpa banker yesterday tapi tanya dia branch mana tak jawab. terus phone tutup.  
26. Kruger7273 - Fri 7/Feb/2014, 12:26pm
Saya pun dah kena dgn dia.....saya masa nak mohon dulu ada pegi rumah dia....  

Page 1   (Total 26 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..