Pesta Pulau Pinang 2011 (1 Dis-2 Jan 2012)
Tunasindahniaga - Wed 14/Sep/2011 2:53pm [Last Comment]
Tawaran LOT NIAGA (Terhad) - PESTA PULAU PINANG 2011. Dari 1 Disember 2011 - 2 Januari 2012. Di Tapak Pesta Sungai Nibong, Pulau Pinang

Karnival Jualan :-
Khemah 20 x 20 - (Lokas - bersebelahan gerai makanan (kiri) dan rumah kesenian (kanan). Dan berhadapan Tapak Permanan (Fun Fair)
- Barangan Kering Sahaja

Pesta Walk (Up-Town) :-
Khemah 10 x 10 - ( Lokasi - bersebelahan taman mini dan disekitar dewan pameran ular, thailan fair, pavilion aceh & Sumatera)
- Terbuka

Pesta Shoope :-
1 meja dan kerusi (Lokasi - bertentang dengan pintu masuk utama Pesta Penang dan bersebelahan Pentas Utama.)
- keutamaan untuk jualan cenderahati / pelukis potret dan karikatur, pelukis & pemuzik jalanan / penggiat seni / Karyawan / ...

Pavillion :-
(jualan dan pameran) - Kawasan Lapang di dalam tapak Pesta Pulau Pnang
- Keutamaan kepada Agensi Usahawan, Persatuan Usahawan, Syarikat Swasta / Kerajaan, Pertubuhan NGO, Kementerian2, Kerajaan2 Negeri dan institusi Penddikan

Jangan Ketinggalan...... Daftar segera untuk mengikuti Fiesta Terbesar di Utara dengan Pengalaman dan Suasana Niaga luar biasa di Tapak Pesta Sungai Nibong sempena Pesta Pulau Pinang 2011.

Tempahan dan pertanyaan hubungi 014-7461330 / 017-2964797 atau e-mail kami di tunasindahniaga@gmail.com / salexpobumiputera@gmail.com sekarang.

layar www.facebook/karnivalriangria atau www.tunasndahniaga.com untuk maklumat lanjut

Event organizer and management company - Tunas Indah Niaga

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
 
1. Nurfaizura 2 - Wed 14/Sep/2011, 7:23pm
email saya braper sewa nyer ye..
znurfaizura@yahoo.com  
2. Jeffry 8 - Wed 14/Sep/2011, 10:08pm
sgt2 berminat...tolong email detail serta sewa ke jeffry_hnr@yahoo.com

trmksh  
3. Rosli Yahya - Wed 14/Sep/2011, 10:23pm
Banner/Bunting dengan 80 sen sekaki...kami boleh uruskan.......berminat hubungi kami 012-2846811 ali  
4. Az 17 - Thu 15/Sep/2011, 12:07am
sewa lori seluruh malausia.
0109800069,0122240951  
5. Arie 3 - Thu 15/Sep/2011, 1:19am
brape sewa tu???
arilastic@yahoo.com  
6. Shida 48 - Thu 15/Sep/2011, 4:22pm
email me
minahcun3105@yahoo.com  
7. Jamil Rahim - Thu 15/Sep/2011, 4:24pm
email saya braper sewa nyer ye..
my_4jamil@yahoo.com  
8. Tunasindahniaga - Thu 15/Sep/2011, 5:10pm
pesta walk (10 x 10 - RM 2500)
Karnival Jualan (20 x 20 - RM10 000)  
9. Khaidir Sharifutdin - Thu 15/Sep/2011, 6:14pm
Salam Pihak penganjur, Khemah2 sudah dapat ke. saya menyediakan kelengkapan khemah dan peralatan2 keperluan untuk karnival2 jenis seperti ini, sila hubungi saya jika ingin mendapat kan sebut harga yang terbaik,

salam perkenalan
saya khaidir sharifutdin (019-225 4523)
email: khaidir.sharifutdin@waterco.com.my

HATRAH CANOPY & EVENT arabic/piramid/hightop/halfmoon
kami ada bilangan canopy yang banyak serta boleh deliver ke seluruh Semenanjung  
10. Tunasindahniaga - Fri 16/Sep/2011, 4:21am
ralat :- untuk khemah 20' x 20' harga yang ditawarkan adalah RM 12 000.00. Maaf atas kesilapan maklumat....

(Rm 10 000.00 adalah harga pada tahun 2009 & 2010)  
11. Tunasindahniaga - Fri 16/Sep/2011, 4:51am
Ralat : - tarikh Pesta Pulau Pinang 2011 dari 28 November 2011 - 1 Januari 2012  
12. Wan Atikah - Fri 16/Sep/2011, 7:32pm
salam.
macam mana saya nak minta kerja pakai mascot dekat pesta pulau pinang.?  
13. Miehensem - Sat 17/Sep/2011, 11:27pm
email saya details sewa.. apa tindakan yg diperlukan utk masuk sewa kat tapak pesta..

miehensem@gmail.com  
14. Jamhari - Sat 17/Sep/2011, 11:36pm
Macamana nak daftar peseta
dan bila bermula.

kueytiautaiping@yahoo.com  
15. Wanieghi - Sun 18/Sep/2011, 7:52pm
Berapa harga sewa  
16. Zamzuri Bin Bidin - Sun 18/Sep/2011, 9:01pm
hantar kan butiran lengkap tentang lokasi dan sewa kepada saya wie_zam@yahoo.co.uk  
17. Kamal 88 - Sun 25/Sep/2011, 11:27am
tolong hantarkan butiran pada email saya.

kamalraini@gmail.com  
18. Mamu Nasir - Wed 28/Sep/2011, 10:50am
Camana korang dah dpt tapak ni ?..tutup sebutharga tapak tu 21.9.2011...biar betul broo...  
19. Wan Hazli - Thu 29/Sep/2011, 2:31pm
salam,maaf mencelah..
syarikat kami menyediakan khidmat:
-canopy dan meja
-catering
-inflaatable baloon(11design)
-souvenirs
-sound system n visual
-photographer

pejabat di putrajaya,perkhidmatan kami diseluruh malaysia.
col utk info,tq

017-3121251 wan  
20. Esha Waris - Fri 30/Sep/2011, 11:49am
Nak tanya ada tak gerai untuk jual burger. Bra sewanya. Email saya: eshahwaris@gmail.com  
21. Zamani 7 - Mon 3/Oct/2011, 12:29am
saya nk tau harga utk jual kebab  
22. Khaidir Sharifutdin - Tue 4/Oct/2011, 10:36am
Salam penganjur dah dapat khemah ke untuk karnival ini. saya menyediakan perkhidmatan sewaan khemah dalam quatiti yang banyak untuk sebarang majlis,event, karnival atau expo. untuk karnival ini saya offer RM 500/unit khemah. harga untuk 50 unit khemah dan keatas, hubungi saya jika berminat

HATRAH CANOPY & EVENT
khaidir: 019-225 4523/ 012-644 5115
email: khaidir.sharifutdin@gmail.com  
23. Tunasindahniaga - Tue 4/Oct/2011, 12:33pm
untuk jualan burger dan kebab saya cadangkan lokasi di pesta walk (lihat FaceBook/ Karnival Riang Ria (Tunas Indah Niaga). Penganjur menyediakan khemah lampu dan plugpoint untuk setiap khemah (10' x 10'). harga RM 2500.00. keterangan lanjut hubungi 04-5792533 / 014-7461330  
24. Zainab Rejab - Tue 4/Oct/2011, 8:32pm
Nak tanya masih ada kekosongan untuk gerai makanan. kadar sewa? Bagaimana nak mohon? Email saya: zaynab81@hotmail.com  
25. Tunasindahniaga - Thu 6/Oct/2011, 10:52am
Harap maaf.... utk lot kedai makan di pesta penang sudah penuh.... sebarang penambahan akan dimaklumkan kemudian......  
26. Nizam 186 - Sun 16/Oct/2011, 3:09pm
bleh dapt maklumat lanjut dak.... ni email saya myusnizam@yahoo.com. no phone 0124576644.  
27. Marzuqi Jaafar - Thu 20/Oct/2011, 2:02pm
Masih ada kah tapak 10 x 10. Bagaimana cara bayaran dan bila tarikh tutup untuk bayaran tapak  
28. Luv Hijab - Thu 27/Oct/2011, 11:28pm
Pls email detail untuk
Pesta Walk (Up-Town)
Khemah 10 x 10

Terima Kasih.  
29. Master Secure Cctv4u - Thu 17/Nov/2011, 2:50am
masih ada kosong lagi ke. Untuk promosi dan sedikit demo produk CCTV, electronic security dll. email : msmastersecure@yahoo.com  
30. Dezire Marketing - Thu 10/May/2012, 11:10pm
Minta hantar detail ke deziremarketing15@gmail.com

utk Pesta Walk (Up-Town)
Khemah 10 x 10  

Page 1   (Total 31 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..