Pesara dan Kakitangan Swasta Mahupun Kerajaan! Mahukan Pinjaman Segera dan Mudah?
Humaira 2 @ Top Pioneer Capital Sdn Bhd
Mon 26/Sep/2011 2:08pm [Last Comment]
SALAM SY PEMBERI PINJAMAN INGIN MENAWARKAN PAKEJ PINJAMAN MURAH DAN MUDAH.


1- Pakej Pinjaman Menarik.

2- Lulus atau reject di ketahui kadar segera.

3- Dokumen yang mudah.

4- Tiada upfront mahupun cagaran.

5- Tiada Cas tersembunyi.

6- Terjamin selamat/Tiada unsur penipuan

7- Kelulusan sehingga RM 15000 ( tertakluk pada terma & syarat )


Syarat-syarat Permohonan :

A-BUKAN badan beruniform (polis,bomba dll )
B-UNTUK warga KL dan SELANGOR SAHAJA.
C-Gaji autokredit ke bank sahaja
D-Minima gaji RM1000 keatas.
E-Pekerja tetap atau Contract.
F-Mempunyai slip gaji atau bank statement.

BERMINAT??
Segera hubungi sy di : 0164146706-Humaira

p/s : saya pemberi pinjaman yg berdaftar dengan bank negara )bukan bank atau ceti..so sekiranya ada yg mencari BANK(sila guna KHIDMAT google search bank ) ..dinasihatkan jangan call sy sekiranya mencari bank..Harap maklum.

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Pakguard - Wed 28/Sep/2011, 12:11am
knp polis x leh apply gak...cuba bg reason...  
2. Humaira 2 - Wed 28/Sep/2011, 12:47am
itu u kena tanya dengan bank negara..kenapa mereka meletakan polis,guard,bomba n tentera kami tak boleh usik....sy tau tapi u boleh dpt jwb sndri .. pasal isu ne agak sensitip ckt.maaf  
3. Syahir 9 - Wed 28/Sep/2011, 2:08am
Saya seorang pekerja swasta yg perpendapatan RM4k sebulan ingin memohon pinjaman peribadi sejumlah RM10K dgn untuk penstrukturan bayaran balik pinjaman bank. Sudah genap 2 thn saya menunggu duit baki refinace drp CIMB tujuan untuk menlangasaikan hutang2 yg ade.Tetapi disebabkan pihak lawyer yg dulu sukar memberi kejersama dgn pihak lawyer drp CIMB, proses tersebut terlampau lambat dimana saya terpaksa debelengu hutang.Cuba apply ngan bank2 lain tetapi scoring tak support permohonan.Harap boleh bantu & bagi nasihat.  
4. Humaira 2 - Wed 28/Sep/2011, 11:08am
syahir : u kena bertemu dgn consultant bank n perlu push diorg benda tu hari2...sebab bank ne 1 je..dia akn lambatkan proses if kita just diam,,u perlu sentiasa update dgn diorg  
5. Noor Hizam Bin Hashim - Wed 28/Sep/2011, 4:14pm
Salam Cik,sy pencen army leh apply x?Tp sy dok area Johor Bahru.Emergency gak nk pkai 10k.Call 0197132673 @ email me ....
niezam.hashim@yahoo.com  
6. Humaira 2 - Thu 29/Sep/2011, 10:42am
salam..loan ne hanya untuk warga kl dan selangor shja..luar kwsan lesen x boleh buat..maaf  
7. Amyazani - Thu 29/Sep/2011, 2:14pm
pencen tentera boleh apply dgn saya... pinjam koperasi..
0172104386  
8. Premi Shantini - Thu 29/Sep/2011, 4:46pm
kak saya kat png dan amat sgt perlukan 10k..thn lpssaya keje kat pej tanah shah alam skrg kat png..
boleh tak plsp pls tolong saya..mcm recomed kwn akak kat sine ke..tlg..
premidharma@yahoo.com
016-4130449  
9. Humaira 2 - Fri 30/Sep/2011, 11:40am
UNTUK warga KL dan SELANGOR SAHAJA.  
10. Top88 - Wed 2/Jan/2019, 12:36pm
Pinjaman TANPA KAD ATM

*Gaji bersih RM1300 lalui gaji auto-debit
*Faedah serendah 1.5%
*CTOSS/CCRISS blacklist layak apply
*KL&SEL sahaja
*Kelulusan Segera

T & C apply
60163226706 - miss Iman

Sila layari Website Kami
www.pinjamantunai.com  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..