Perniagaan Steamboat & Grill untuk Dijual - Lunas, Kedah
Irwan 94 - Tue 3/Dec/2013 11:49am [Last Comment]
Assalamualaikum dan selamat pagi,

Saya ingin menjual barang - barang restoran steamboat & grill lengkap untuk katering sekali. Lokasi di Lunas, Kedah.
Call/SMS/Whatsapp : 0132424830 untuk senarai barang - barang dan harga.
Transport boleh disediakan.

Terima Kasiha

Niche: Bisnes Steamboat | Bisnes Restoran | Bisnes Untuk Dijual
 
1. Yaya Rahaman - Sun 8/Dec/2013, 12:52am
Assalam. Jika sy ingin buka di langkawi, bagaimana? Saya sedang mencari tapak dan kelengkapan utk meniaga steamboat di langkawi... Belum jumpa tapak lg... Sila emel yayarahaman@yahoo.com  
2. Cik Sha 8 - Thu 12/Dec/2013, 12:18am
En Irwan.. ada freezer utk dijual x?  
3. Didie Alias - Fri 13/Dec/2013, 12:29pm
tumpang post....klik jer ni free jer tp dpt untung
http://www.cashforvisits.com/index.php?refcode=255800  
4. Irwan 94 - Sat 21/Dec/2013, 2:51pm
Cik Sha 8,
Siap sekali freezer steambeat dan chiller dan freezer juga...nak detail bg email saya emailkan details barang  
5. Irwan 94 - Sat 21/Dec/2013, 3:03pm
En Yaya Rahaman,
Saya sudah email encik seperti yang diberi.  
6. Irwan 94 - Sat 21/Dec/2013, 3:09pm
Untuk pengetahuan semua, barang - barang yang hendak dijual ini sebuah restoran yang ingin menjual nasi campur,ala carte, steamboat dan grill dan juga katering. Harga dibuka RM23000 boleh dirunding. Beli barang dan boleh start berniaga ditempat anda tanpa perlu beli peralatan lain. Lokasi di Kulim.
Berminat hubungi call/whatsapp/sms : 013-2424830  
7. Naza 69 - Thu 13/Feb/2014, 8:02pm
ada lagi ke?email nazamansor@gmail.com  
8. Mosar 2 - Tue 25/Feb/2014, 4:20pm
Wasalam, tumpang bertanya, ada tak lagi barang2 tu untuk dijual?
minta tuan tolong email kat : mosargroup@gmail.com  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..